Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6/C4 2l, doch sunkiai kuriasi  (Skaityta 2211 kartus)

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
Re: A6/C4 2l, doch sunkiai kuriasi
« Topic Start: 2013 Gruodžio 09, 14:59:58 »
Dirbu ir tvarkau, tik tiek, kiek paciam reikia ir kiek iseina ant daugiabucio kiemo :D Nera garazo pas mane, net pats sau puses darbu negaliu pasidaryt.

Planas, bent jau mano, butu toks - tvarkyti bendza, o tada jau dujas sureguliuot bus nech... delat.
1. Vakuumai, vakuumai ir dar syki vakuumai. Tikrinam ant uzvesto variklio su kokiu uzvedimo skysciu ar karbu valikliu. Tokiu debilisku bedu pridaro jie...
2. Salto paleidimo purkstukas, tikrinti kaip parasiau.
3. Iprasti purkstukai. Issitraukti purkstukus. Trumpini siurblio rele, kad veiktu siurblys ijungus degima (ant jetronic 30 ir 87 kontaktai, ant motronico reiktu susirast, nezinau tiksliai, nesu susidures su tokia "nauja" ipurskimo sistema). Tada su +12 eini ir ziuri kaip purkstukai purskia. (Bajoras buvo namie sukonstraves megejiska stenduka, gali pasieskoti youtubej). Jei viskas tvarkoj, sausai nuvalai ir palieki po slegiu, tikrini ant neprasisunkia kuras (myzantis purkstukas paaiskintu sudova vedimasi ant bendzo, bet velgi - ne ant duju  :think:).
4. Slegio voztuvai. Vienas man rodos su siurbliu eina, kitas slegio reguliatoriuj (?). Panasu i "atlyva" - pabega  kuras is sistemos ir po to pumpuoji tu ji atgal ant starterio. Del sito tiksliau patart negaliu, be to pats nelabai pasitikrinsi, tai teks suradus meistra sita perziuret.

Kol kas tiek primasciau, beveik viska gali pasitikrinti pats (H-) Aisku jei tau "stovi" ant sito reikalo ir jei yra laiko.