Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4 2.3 nedirba variklis ant benzino  (Skaityta 2466 kartus)

Neprisijungęs Zedas17

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
audi c4 2.3 nedirba variklis ant benzino
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 20, 10:23:05 »
audi c4 2.3 ant benzino salta ant mazu sukiu neprima normaliai gazo (variklis pasipurto ir poto sunkiai tik uzkila apsukos) pasilus pasitvarko bet tada pradeda ant laisvu pulsuoti. ant duju buna viksas gerai. Kuro slegis geras. Sklende nesulankstita (plokstele), purkstukus buvau isiemes atrodo purskia normaliai, oro kaip ziurejau niekur netraukia. degimas geras, lamda zondas veikia, kraba tikrino (elektrini dali) kaip ir viskas normaliai . buvau pas kelius meistrus ir nieko gero nepasake. Gal turit minciu kas galetu buti arba patarkit koki gera meistriuka, buciau dekingas  :)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
tikrinti daviklius

Neprisijungęs Zedas17

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
kad nera ten daug tu davikliu. liko temperaturiniai 2 davikliai ir detonacijs. laisvos eigos daviklis veikia.

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
idomu kaip tu patikrinai kaip purkstukai purskia?  :think: nes kiek zinau tai neuztenka juos isimti ir ijungti degima :)

Neprisijungęs Darren

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Užtenka rele užtrumpinti, poto tik keli krabo lekšte ir purškia ;)

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c4 2.3 nedirba variklis ant benzino
« Atsakymas #5: 2013 Lapkričio 05, 20:20:42 »
pas mane panasi beda,kaip pas temos autoriu(toks pat 2.3ng variklis) saltam varikliui is leto spaudziant gaza variklis pridusta-yra toks vadinamas "pravalas" ir tik paspaudinejus gerokai akseleratoriu ir sukelus apsukas galima pajudet is vietos,riedant imetus laisva pavara variklis daznai uzgesta.Esant siltam varikliui reikalai siek tiek pagereja,bet vistiek problema islieka...Buvau nuvaziaves pas meistra,tai meistras net neziurejas sako cia bus purkstuku problema.Kadangi vazineju dujomis ir benzino variklis ragauja tik kol susyla iki 50laipsniu,gali but kad purkstukai nepurskia taip kaip turi purkst,tai todel pripyliau i baka "injector cleaner"duodu dabar daugiau benzo varikliui paragaut  :-)ziuresim kaip bus toliau...Jei kas turit kokiu minciu del ko gali but tokia variklio darbo benzinu problema,butu malonu,kad pasidalintumet savo ziniomis.Aciu.

Neprisijungęs audi1992C4

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Ar padejo tas cleaneris purkstukams?