nu masina jau pirkau su dujom
Buvo is Italijos su BRC iranga, bet tokia jau pavargus buvo, tai keitem visus purkstukus, reduktoriu, filtrus, junge ant kompo, sake viskas labai gerai ok dirba.
Paskui dar buvo duju kompas biski sustreikaves, tai buvau Propane. Pas juos jei keiti kompa duju BRC ir palieki sena, tai nauja per puse pigiau duoda (sena grazina i gamykla). Bet ten meistrai paziurejo, jungtyje kontakto nebuvo, viska ten patvarke, vel junge ant kompo, sake ledas kaip dirba.
Man regis cia su duju iranga nebus rysio.
Gal kur gali uzvest ant kelio kaip su VAGCOM liamda patikrint?
O del reiksmiu (knock sensor-arba detonacijos davikliai, kaip kas vadina), tai prisijungus kabeli jas rodo VAGCOM'e, "label" failuose yra suvesti duomenys, tik sakau, rodo du cilindrai vos vos virs max reiksmiu, o du cilindrai rodo vos vos zemiau min reiksmiu.
Tai mano klausimas ir butu, ar gal cia yra koks rysys del kuro sanaudu?
Variklis seniau buvo tvarkytas, gal neteisingai uzverze tuos sensorius, juos ten tiksliai su dinamometriniu raktu reikia priverzt.
Beja, zvakes jauciu gyvenime nekeistos pas ja, gal reiktu tas pakeist? Gal irgi yra koks rysys prie kuro sanaudu?
Del ELSA, tai viskas butu ok, bet pas mane visi PC su Win7 64bit, tai jolki palki neina tas softas, nebent reiks pakurti virtualius Win XP 32bit..... ir ziureti, skaityti tada...
O kol kas gal koki "tutorial" zinot kur rast, kaip patikrint lambda, oro srauto matuokle, bei jeigu is vis imanoma, aukstos itampos darba (babinos, zvakes)?