Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 2002m., 1.8 T quattro kuro sanaudos  (Skaityta 4987 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Siandien apsilankiau pas dujininkus siaures prospekte (prie ziedo) tai pasijunge prie kompo sako nu rodo viska kaip ir gerai,o duju tai ji panasiai sake ir turi valgyt   :O nes tipo per silpnas variklis tokio svorio masinai ir dar Quattro  :(
važiuok pas kitus dujininkus

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Buvau jau pas dvejus dujininkus tai abu sake kad kompas viska rodo gerai.O su tuo per silpnu varikliu tai mane prajuokino :D

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
Siandien apsilankiau pas dujininkus siaures prospekte (prie ziedo) tai pasijunge prie kompo sako nu rodo viska kaip ir gerai,o duju tai ji panasiai sake ir turi valgyt   :O nes tipo per silpnas variklis tokio svorio masinai ir dar Quattro  :(

lengviausias ir dazniausias patarimas vaziuok pas kitus dujininkus ... kur bewaziuosi visur daug maz ta paty pasakos.... tik laika sugaisti...cia patarineja tie kas is vis su dyzeliais vazineja.. :(

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
Tai ka man su ja daryt kad sitiek ima  ?!?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

lengviausias ir dazniausias patarimas vaziuok pas kitus dujininkus ... kur bewaziuosi visur daug maz ta paty pasakos.... tik laika sugaisti...cia patarineja tie kas is vis su dyzeliais vazineja.. :(

jo, aš su dyzeliu važinėju turbūt :D
1,8t ne per silpnas variklis a6tai net, tai ką kalbėt apie a4?
quattro? nusišneka tie tavo dujininkai, o tau pasakė taip, nes tingi aiškintis, kodėl pas tave tiek ryja.
mano nuomone, sakyčiau 13 būtų normaliai, nu tebūnie 15 jei sunki tapkė. Pamėgink dar kart pamatuot pagal kilometražą ir litrus dujų, kiek gausis.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ai, automatas... :D

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
mechanas pas mane ir A6

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ai, čia dar vienas pavyzdys "nenoriu kurti naujos temos" :D vienas pradeda, kitas užbaigia :D

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
 :-]

Neprisijungęs fucis

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
nu krc, siadien as su ta pacia beda vel eisiu kabeli jungt ir ziuresiu ka naujo rodys.
Bajoras galetum cia patarti kokius parametrus stebeti....

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
nu kaune ner normaliu dujinku !!! pasiziuri pinigus tik pajimt moka ! jei nera kokio akivaizdaus gedimo tai ir neziuri...nes tingi arba neismano... kaip propane !!!

Neprisijungęs rolfas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Ats: A4 2002m., 1.8 T quattro kuro sanaudos
« Atsakymas #36: 2012 Birželio 13, 09:32:55 »
Pas mane A4 1997 1.8T automatas tai mieste duju 16-17L ima. Kiek vares pas dujininkus tai sako kad viskas gerai. Darbo dienomis dažniausiai važinėjo piko metu.  O už miestyje 9-10 L ima.

Neprisijungęs apalka3

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2012 Birželio 14, 18:25:34 »
tai kas duota knyguteja? vien tik automatui be Q duota 12,9 litru, plius Q tai manau bus 14,5 kaip ledo BENZO, plius 10-15 proc duju sanaudos didesnes ir turim ta katurim. Paradoksas bet 2,8 manau tikrai ne daugiau valgytu

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #38: 2012 Birželio 20, 20:40:46 »
Pas mane A4 1997 1.8T automatas tai mieste duju 16-17L ima. Kiek vares pas dujininkus tai sako kad viskas gerai. Darbo dienomis dažniausiai važinėjo piko metu.  O už miestyje 9-10 L ima.

daug kazkaip.  pas mane astunke 2.8 q automatas, vilniuje per pika vaziuojant tiek vartoja.