Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 2002m., 1.8 T quattro kuro sanaudos  (Skaityta 4988 kartus)

Neprisijungęs justas696

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
A4 2002m., 1.8 T quattro kuro sanaudos
« Topic Start: 2011 Spalio 16, 13:37:27 »
1.8 turbo quattro, automatas.. Benzinas-dujos.. Kokios turetu buti vidutines sanaudos mieste? vaziuojant ramei

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Miestas miestui nelygu...
Nakti, diena ir piku sanaudos ir labai skiriasi...
Ramiai vaziuoji bet greit startuoji, ar seip kaip beretė vazineji... cia sanaudos ir labai skiriasi ypac kad automatas...

Dar pas tave automatas ir mazos kubaturos ir dar turbinins variklis kas visai nedera su automatu, nes turbinos efektyvumas totaliai neisnaudojamas... Nezinau kas tau cia taip patare pirkti toki derini... :V

O del ko klausi? Nes ryja ivairiai, o tavo ris daug nes netinkamai pasirinkimai dežę siam varikliui

Neprisijungęs justas696

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
16-17 litru duju cia normalu?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
nenormalu

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Turėjau toki pati automobiliuka kaip, tu dabar turi man benzo mieste 15 litru  :[

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na va, kita kalba... Gal čiut daugokai, bet jei važinėji dideliame mieste, tenka ir piko gauti, užsidegus žaliai pajudi ne paskutinis - ji valgys daug...
Būtų mechankė, būtų visai kitas reikalas...

Kitavertus kalbame apie dujas... Dujų valgo daugiau nei benzino +10-20%, tad benzino jamtu 12-14ltr... Tada beveik ir normaliai..
Tik galiu paguosti, kad tarkime 4,2 ramiau važiuojant valgytų tiek kiek ir tavo :D

P.s. pasitikrink ar liamda zondas gerai dirba ir aplamai, pradėčiau bent jau nuo diagnostikos norint paieškoti priežasčių... Paskui gal dujų nustatymus pasižiūrėčiau, bet daug kažko nepakeisti, nebent tu čia tikrai kaip pensininkas važinėji.

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu kurti naujos temos tai rasau cia. Pas mane A6 1.8T Q 98 idetos dujos ir su 22litrais nuvaziuoju 130 km ar cia normalu? ?!?

Neprisijungęs mendez

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
jei gazas dugnas visur tai kodel ne  ;)

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
nu retai buna tie dugnai  :)

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Tada jau geriau 2.6 arba 2.8 netokie lepus warikliai ko nepasakyciau apie 1.8t

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
paskaiciavus uz ta suma kiek pili duju gali tiek pat pravaziuot su benzu  (!?)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Nenoriu kurti naujos temos tai rasau cia. Pas mane A6 1.8T Q 98 idetos dujos ir su 22litrais nuvaziuoju 130 km ar cia normalu? ?!?
17ltr/100km tikrai nera normalu  (!?)

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
17ltr/100km tikrai nera normalu  (!?)

Daugoka daugoka. Gal kazkas nesureguliuota kaip reikia? Pabandyt pas dujininkus nuwaziuot

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
Vakar nuvaziavus kur dejo dujas "meistrai" pasake kad kompas viska rodo gerai. Pasakius kad ima apie 17litru "meistrai" pasake kad gal nemokat skaiciuot  (!?)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
su 22litrais vien po miesta 200km drasiai

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
mechanas cia?

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
Taip mechanas

Neprisijungęs mendez

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
Taip mechanas

nebvandei pas kitus dujininkus nuvaziuoti? :)

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
manau teks. Gal patarsit kokiu kaune?

Neprisijungęs fucis

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
man ta pati nesamone su tokia pacia auto. A6 Q 1.8T mechanika 2002
Su 46litrais nuvaziavau tik 250km!
Gaunas 18.4l/100km
Bet juk dar kazkiek nuvaziuoju su benzinu, tai realiai ir 19l/100km iseina! o Kompas rodo vidurki 11.4l/100km!!.
Maniau gal del to, kad nepasyla variklis ar kas.
Jau visa savaite kulturingai pasildau varikli, kol dujos isijungia, ir t.t.t. Vaziuoju svelniai, o sanaudos vos vos mazesnes.
manau nesamoningai dideles.

Yra dar toks dalykas, kad ryta uzvedus, jei pradedi vaziuot ne uz ilgo, trukcioja masina. Ir tai buna kokia 15-20s, ir viskas toliau buna ok.
Buvau pajunges kabeli, rode G62 temperaturini, pakeiciau ji, klaida negryzta, bet kas liecia bedas, nieko nepagerejo.

Prasau patarti kokius ziureti kanalus "live data" ieskant kuro sanaudu bedos? Trukciojimo salto variklio bedos?
Padarysiu loga, ikelciau paziuret.

Vienu metu kas krito i aki, tai detonacijos davikliu itampa.
Nepamenu tiksliai kiek ten, buna, bet du cilindrus rodo min reiksmes, o du max reiksmes.
Gal net kazkiek virs normu iseina.
Ar gali cia del to gal kas itakot?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei maximaliai riebus mišinys šiam varikliui paduodamas, jo sanaudos ~5ltr/1cil.
Pas tave 4cil, tad matematika paprasta ;)

Liamda zondus žiūrėjai? Dujininkai apgavikų (emuliatorių) nesudėjo?

Ką kur žiūrėti, reikšmes ir visa kita ieškokis programoje ELSA ;)

Neprisijungęs fucis

• Žiūrėti profilį
nu masina jau pirkau su dujom :)
Buvo is Italijos su BRC iranga, bet tokia jau pavargus buvo, tai keitem visus purkstukus, reduktoriu, filtrus, junge ant kompo, sake viskas labai gerai ok dirba.
Paskui dar buvo duju kompas biski sustreikaves, tai buvau Propane. Pas juos jei keiti kompa duju BRC ir palieki sena, tai nauja per puse pigiau duoda (sena grazina i gamykla). Bet ten meistrai paziurejo, jungtyje kontakto nebuvo, viska ten patvarke, vel junge ant kompo, sake ledas kaip dirba.
Man regis cia su duju iranga nebus rysio.

Gal kur gali uzvest ant kelio kaip su VAGCOM liamda patikrint?

O del reiksmiu (knock sensor-arba detonacijos davikliai, kaip kas vadina), tai prisijungus kabeli jas rodo VAGCOM'e, "label" failuose yra suvesti duomenys, tik sakau, rodo du cilindrai vos vos virs max reiksmiu, o du cilindrai rodo vos vos zemiau min reiksmiu.

Tai mano klausimas ir butu, ar gal cia yra koks rysys del kuro sanaudu?
Variklis seniau buvo tvarkytas, gal neteisingai uzverze tuos sensorius, juos ten tiksliai su dinamometriniu raktu reikia priverzt.

Beja, zvakes jauciu gyvenime nekeistos pas ja, gal reiktu tas pakeist? Gal irgi yra koks rysys prie kuro sanaudu?

Del ELSA, tai viskas butu ok, bet pas mane visi PC su Win7 64bit, tai jolki palki neina tas softas, nebent reiks pakurti virtualius Win XP 32bit..... ir ziureti, skaityti tada...

O kol kas gal koki "tutorial" zinot kur rast, kaip patikrint lambda, oro srauto matuokle,  bei jeigu is vis imanoma, aukstos itampos darba (babinos, zvakes)?

Neprisijungęs fucis

• Žiūrėti profilį
Nu siandien truputi prisedau prie auto su VAGCOM`u.
Tikrinau MAF - pirmu begiu iki redlaino  5560rmp   - 120,53g/s, antru begiu 5400rmp - 129g/s. Manau viskas normalei.

Kaz uzkliuvo, kad 032 kanalas:
Tipo pirma verte "fuel trim at idle (Additive)", antra verte "fuel trim at elevated engine speeds (Multiplicative)"
Pirma verte buna -0,8 ... -0,9% [galima -10 ...+10%], bet antra verte -16.40% [galima -10 ...+10%].
Kaip suprantu per riebu misini tada tuoda ar kaip cia gaunas?

Gal kas pakomentuos?

papildymas.
Nurezetinau ECU (padariau clear DTC nors ju ir nebuvo).
Pavazinejau po miesta, ir tas parodymas kaip ir gryzo i savo vietas.... Zuresim kas cia toliau bus...
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 05, 17:49:53 sukūrė fucis »

Neprisijungęs wuzikas

• Žiūrėti profilį
Siandien apsilankiau pas dujininkus siaures prospekte (prie ziedo) tai pasijunge prie kompo sako nu rodo viska kaip ir gerai,o duju tai ji panasiai sake ir turi valgyt   :O nes tipo per silpnas variklis tokio svorio masinai ir dar Quattro  :(

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
nes tipo per silpnas variklis tokio svorio masinai ir dar Quattro  :(
:-] :-]