Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1993 B4 66kw benzas-dujos paslaptys su duju iranga,padekit!!  (Skaityta 2940 kartus)

Neprisijungęs paliokas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Turiu 1993m audi b4 66kw. Masina atvaryta is Vokietijos tik benzinine,bet pries pat ja nusiperkant,lietuvoi(Mazeikiuose) idejo duju iranga. Ziema pradejo valgyt duju beveik iki 25l,tai buvau nuvares pas dujininkus,sureguliavo,ir kuro sanaudos tapo 12l. Kaip ir normaliai,bet vasara vel prasidejo nesamones,kurias as dabar isvardinsiu,kad butu lengviau suprast:
1. Kuro sanaudos nuo 12l/100km padidejo iki 15l/100km ,nors visiskai nebuvo kisami nagai prie duju irangos,vaziavimo stilius irgi nepasikeite
2. kai vaziuoji benzinu,ir nori permest ant duju,paspaudus mygtuka,variklis uzgesta. (islaikyt uzvesta masina imanoma tik jeigu perjunginejant is benzo i dujas spaudomas gazas norint islaikyt apsukas)
3. nemazos tepalu sanaudos-buvau pas meistrus,tai pasiule pakeist voztuvu gumytes,ar tai gali tureti itakos mano bedai>
4. Ir paslaptingiausia beda- masinai dirbant ant duju(nesvarbu ant laisvu,ar vaziuojant) sumetus vaira iki galo nesvarbu i kuria puse,masina pradeda kratytis tarsi negautu pakankamai kuro ir uzgesta. Uzvesta glima islaikyt tik gazuojant,bet purtymasis vistiek jauciasi.
Buvau pas dujininkus,tai viskas ka jie padare,tai nueme oro slanga prie karburatoriaus,nes buvo uzsikisus,ir pakeite zvakes. Tada pakeite reduktoriu ir liepe paziuret,ar nepasikeite kas nors. Bet niekas nepasikeite,viskas taip pat. Padekit!!
p.s. masinai ilgai pavazinejus per slapia kelia arba pastovejus lietuje,jungiant begius girdisi dunksejimas mazdaug is tos vietos,kur yra greiciu deze,nezinau ar cia susije??
Aciu is anksto

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
o taj su bendzu viskas gerai ??

Neprisijungęs paliokas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Jo,su benzu viskas ok. Buvau nuvares i paprasta serviza(ne pas dujininkus) tai pasake,kad gali but vairo stiprintuvas dvesiantis,bet man kazkaip neitikima :V

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
Jo,su benzu viskas ok. Buvau nuvares i paprasta serviza(ne pas dujininkus) tai pasake,kad gali but vairo stiprintuvas dvesiantis,bet man kazkaip neitikima :V
Kur gi ne, mašina nevažiuoja tai vairo stiprintuvą kaltina :-] įdomios čia tavo išvardintos bėdos, gal čia kokia dujų įranga netvarkinga sudėta?

Neprisijungęs Tomekas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
nu karbas ir turetu be gazo uzgest kai dujas perjungi is benzo,cia ne ipurskimas.

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Kad čia ne karbas, čia mono purškalas, jis neturi užgest. Panašu kad negauna užtektinai dujų arba stipriai persiurbia. Dušą žiūrėjo? Kai nėra užtektinai dujų, arba kai labai siurbias, nėra galios tuščia eiga ir pasukus vairą apsikrauna vairo stiprintuvo siurblys ir stabdo variklį. Ir dar žvakes ar tikrinai, gali būti kad jos jau mirę, juolab kai tepalų gauna. Ir su dujom nenori dirbt koks cilindras kitas. Todėl kratos. Èia tau reikia jau rimtai purtyt mašiną. Per forumą sunkiai čia ką ir išbursi. Ieškok gero meistro garažiuke. :)   

Neprisijungęs Tomekas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Kad čia ne karbas, čia mono purškalas, jis neturi užgest. Panašu kad negauna užtektinai dujų arba stipriai persiurbia. Dušą žiūrėjo? Kai nėra užtektinai dujų, arba kai labai siurbias, nėra galios tuščia eiga ir pasukus vairą apsikrauna vairo stiprintuvo siurblys ir stabdo variklį. Ir dar žvakes ar tikrinai, gali būti kad jos jau mirę, juolab kai tepalų gauna. Ir su dujom nenori dirbt koks cilindras kitas. Todėl kratos. Èia tau reikia jau rimtai purtyt mašiną. Per forumą sunkiai čia ką ir išbursi. Ieškok gero meistro garažiuke. :)   

bet jis pats raso kad karbas :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
gal koki alsuokli butu gerai paziuret

apeicer

• Svečias
Nekursiu naujos temos.

Ar gali tureti traukai toks dalykas kaip duju vamzdelio diametras? Nes pas man nuo baliono iki duju voztuvo eina 3mm vamzdelis o is duju voztuvo iki reduktoriaus eina 2mm vamzdelis.

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Kas ten tau tokius rimtus vamzdzius sudejo :D Per tokius manau gali ir dujos normaliai neprateket... be to toks plonas kur nors biski perlinko ir vsio.. :)