Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "88 bulka 2.0 83kw nesikuria ant benzo  (Skaityta 2850 kartus)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
na dekui uz pataryma. as  buvau po viena istraukes visus purkstukus ir prasukes varikli.. tai purkstukai gan graziai dulksnele benzo duoda.. myzimo pozimiu nematyti.. o apie ta priverstini kankinima  man irgi yra vienas meistras sakes, tai vaziuodamas gan daznai taip pazaidziu. o kad ir trumpai ant benzo dirba bet dar leidzia mazdauk iki keturiu su puse tukst igaziuot ir nedaugeu. tada nusipurto ir trukciodamas gesta..
spaudima matuok, jei daugiau gazo neduoda mas siurblys per maza slegi sukelia? beje esu girdejes kad jeigu siurblys neveikia ir vazineji dujom tada devisi krabe esantis oro mases matuoklis nes nera slegio ir lekstute laisvai sokineja aukstyn zemyn, jis prasitrina tada kompas negauna signalo ir pradeda durniot masina.
apie potenciometra (oro mases matuoklio)tikrinima skaityk cia http://www.audiklubas.com/forumas/benzininiai-varikliai/potenciometro-%28oro-mass-matuoklio%29-tikrinimas/
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 30, 21:26:49 sukūrė aiwaraz1 »