Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: variklio tobulinimas audi 90 2,3  (Skaityta 6735 kartus)

Neprisijungęs zheniax

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Re: variklio tobulinimas audi 90 2,3
« Topic Start: 2011 Gegužės 16, 20:25:19 »
na stebiu kad istikro nieks nieko rimto ir nedaret.galu gale net nerimto o siaip si bei ta.....na kagi,kiek isejo pats pasidariau.manau su mano ismone ir galimybem bei finansinemis galimybemis uzteks sportinio filtro(dedamo i deze),suzemintos ir atremontuotos galvos,bei savos gamybos didesnio pralaidumo ismetimo sistemos.manau tiek man kaip megejui uzteks.zinoma labai gaila kad neturiu pinigu nusipirkti geros sportines sankabos.na bet galbut ateiti kitame projekte.aciu uz nuomones ir patarimus.labai gaila kad kai kalbama apie audi yra sakoma kad detales pigesnes nei japoniskiems automobiliams,bet panardzius interyje pastebejau kad pvz subaru impreza sportine sankaba 1200 lt,o audi sport.sankaba 1600 lt.subaru sportinis bakelis galima uz 180 lt rast,o audi bakeliai prasideda tik nuo 200 lt.zinoma be derybu.na o apie kaltinius stumuoklius ir svaistiklius,bei alkuninio veleno poliravima neieskojau nes zinojau kad nei vienai masinai tokiu daliu neipirksiu.
tema zinoma neuzsidaro,taigi noreciau zinoti kas ka apskritai is ko ir ka dare.tai lyg ir bendraminciu ieskojimas kurie savo eksperimentais bande patobulinti savo automobiliu variklius.nes man labai patiko toks posakis viename filme kur vienas is personazu pasake kad darbas su varikliais ji ramina.taigi zmones kurie nevartojate raminanciu ir visa energija isliejate meistraudami galite dalintis mintimis....ir as pasitobulinsiu ,o kartais gal ir pasigincyti iseis,o gal ir iseiti galesime bendra rasti...iki....