Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: variklio chipavimas  (Skaityta 7000 kartus)

Neprisijungęs marko15

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
variklio chipavimas
« Topic Start: 2011 Gegužės 20, 20:45:21 »
audi a6 98 1.8 turbo. noreciau pachipuot varikli. ar verta ir isvis kas gali mane truputi apsviesy apie tai kaip ten ji cipuoja? ir kiek tas malonumas kainuoja? aciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 22, 13:29:11 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Re: variklio cipavimas
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 20, 20:55:26 »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 20, 21:30:00 »
prie visu darbu dar sankabos nauja komplekta priskaiciuok  ir rimtesni DV :D

Neprisijungęs ultimate-loser

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 21, 18:11:53 »
prie visu darbu dar sankabos nauja komplekta priskaiciuok  ir rimtesni DV :D

Del DV nusisnekejai.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 21, 22:03:46 »
kurioj vietoj ? orginalus bosch pakeluis slegi pradeda leisti ir cia praktiskai visiems be isimties ,o geriausia kai membrana plysta ,maniskis jau pries cipavima svilpdavo uzsiputus turbai, nes nebesugebedavo sulaikyti slegio, po cipavimo jis butu mires ta pacia diena  :-]  nepatariu bailley dv30 ,nes jie megsta  uzstrigti ,o remontiniu komplektu pirkti kaip ir nera , geriausia paieskoti deveto forge 007p ,nes sitie vieni geriausiu ka galima nupikrti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gegužės 22, 00:35:48 »
Yra 3 tipu OEM DV. Geriausias laiko 400-500HP, isnagrineta ir patikrinta MTM

Neprisijungęs marko911

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 22, 03:31:34 »
na tas cipavimas tai kiek suprantu kompo perparogravimas tas pats remapas??? kai variklis dirba 110%  :) ar teisingai supratau jusu ciapvima?nes idet sportini ismetima,filrata ir pan.manau sweikiau varikliu nei is jo spausiti 110%   ;)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 22, 12:12:06 »
variklis is gamyklos gal naudoja tik 70% del ilgaamziskumo, be to remapinus juk pastoviai dugna uzmines nevazinesi,vadinasi variklis dirbs lygiai taip pat kaip ir pries remapa,o kad retsylkaisi uzminsi dugna nieko blogo nenutiks  :D tik va pirmas dienas benzino daugiau turet reikia  ,nes vienas malonumas kai turba 1.6bar uzsipucia  :D

Yra 3 tipu OEM DV. Geriausias laiko 400-500HP, isnagrineta ir patikrinta MTM

tik kazkodel zmones i s4/rs4 tt s3 ir t.t., deda forge 007p del patikimumo ,vadinasi  tu oem kaina neatitinka realybes

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: variklio chipavimas
« Atsakymas #8: 2011 Gegužės 22, 13:29:34 »
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 23, 02:51:49 »

tik kazkodel zmones i s4/rs4 tt s3 ir t.t., deda forge 007p del patikimumo ,vadinasi  tu oem kaina neatitinka realybes

Del patikimumo (pralaidumo) deda jaigu jau wirsii ~450-500 ag, o su chipsu deda tik del ponto,taip pat kaip ir BOVa,ale mada ir kruta labai, daugiau prasmes nematau. Kad ilgai ir laimingai wazinet su OEM DV reikia pirkt nauja, o ne  jaigu kas tai iskart i sawartina. Is sawo patirties pasakysiu, 4metus  OEM DV nupirktas audi centre uz 158lt LAIKO kuo puikiausiai.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 23, 02:57:38 sukūrė ultimate-loser »

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 23, 09:41:00 »
draugas pries kokius 5m pas Vimota chipavo A3, nekeite nei sankabu nei bovu - jau 100k+ jokiu bedu...viskas matyt priklauso kokio lygio lupena meginama paversti siek tiek greiciau sliauzti :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 23, 11:06:16 »
PWZ tas pat Dahlback irgi nesiulo keist DV, o keista, juk "nelaiko" ant chipuoto, o cia igrude paprasta DV su nesweiku setupu, wo durnius  (!?)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 23, 21:18:05 sukūrė ultimate-loser »

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 23, 11:08:10 »
ziurejau i foto ir galvoju kas cia per setupas blech, o cia gudriai sulipinta foto :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 23, 11:09:26 »
ziurejau i foto ir galvoju kas cia per setupas blech, o cia gudriai sulipinta foto :D
Pakoregawau ))

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 23, 21:35:20 »
nematau tikslo gincytis,veniem patinak deti kokybiskas detales,kiti IC gamina is gaziko ar zylo radiatoriaus ir sako kad tai yra zjb ,ir moketi pinigus uz kokybiska produkta

draugas pries kokius 5m pas Vimota chipavo A3, nekeite nei sankabu nei bovu - jau 100k+ jokiu bedu...viskas matyt priklauso kokio lygio lupena meginama paversti siek tiek greiciau sliauzti :)

daug kas nuo mapo priklauso ir vaziavimo stiliaus,gal jis taupimo rezmima ijunges vazineja :D man kai ipute pirma mapa, viskas buvo ore ,pavzienjau savaite ir nusprendziau kad man mazokai, nuvariau ,padare rimtesni mapa ir sankaba po poros dienu pasake ate ,bet zinojau kur lendu ir zinojau kad remapinus teks babinas keisti ir sankaba, 2 babinos nusprogo gerai pasportavus :D kas po remapo yra yprastas dalykas jei jos jau i pabaiga

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 25, 10:59:50 »
www.vimota.lt
benzininiais neuzsiima.
reiktu kreiptis i:
www.chiptuning.lt
Is kur cia istraukei?

Turbo benzininių variklių galios padidėjimas 15 - 50%, kaina:

su viena turbina     -     1000-1500 lt (pvz A4 1.8T 20v)

su dviem turbinom     -   nuo  1500 lt   (pvz. audi 2.7twin turbo ir t.t. )

Ne vienas pazistamas pas vitolda cipavosi savo benzus.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 25, 12:54:54 »
www.vimota.lt
benzininiais neuzsiima.
reiktu kreiptis i:
www.chiptuning.lt
Is kur cia istraukei?

Turbo benzininių variklių galios padidėjimas 15 - 50%, kaina:

su viena turbina     -     1000-1500 lt (pvz A4 1.8T 20v)

su dviem turbinom     -   nuo  1500 lt   (pvz. audi 2.7twin turbo ir t.t. )

Ne vienas pazistamas pas vitolda cipavosi savo benzus.
Vitoldas pagrinde dyzelių čipavimu užsiima. Pats gi ne kartą tai yra sakęs.
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gegužės 25, 16:38:12 »
Gal sawo bizni atydaryt cia? Cipuot uz puse vimotos kainos ))

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 28, 14:20:10 »

atidarai 2-3 miestuose ,paleidi pirmus 4-5men po kokius 200lt ir vimota pasitraukia is biznio ,tada po biski savo kainas sukeli  :D

ir pries tai kol kas nors prades rekti ,kad jis ahujienias tiuneris ir t.t. galiu pasakyti,kad buk tu kiek nori ahujienas,bet koki 90%  visteik eis kur pigiau , panasia taktika drauges kompanija sugebejo suzlugdyti kelis konkurentus  :D

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Lapkričio 22, 17:29:27 »

atidarai 2-3 miestuose ,paleidi pirmus 4-5men po kokius 200lt ir vimota pasitraukia is biznio ,tada po biski savo kainas sukeli  :D

Gal nereikia svaigti, kad taip greit vimota pasitrauks is biznio del 4-5 men kad keli nuvaziuos ten kur privogta failu is manes ir tuos privogtus failus pardavineja per pus pigiau ir galvoja, kad turi dar geriau nei pas mane ;). Vimota ir taip jau gali uzsidaryti servisa ir nieko nedaryti nes atstovu kurie internetu per Lietuva ir Europa darosi pas mane failus ir turi atstovavimo prietaisus yra virs 20vnt...  Gal jus net nuvaziuojate pas mano atstova kitam Lietuvos miesta net nezinodami, kad jis failus perka ismanes kuris padarys ten jums 100lt pigiau nei as ir jam vistiek lieka 100-200lt ir jam apsimoka. Taip kad Jus bukite ramus del manes ir del mano kokybes nes VIMOTA jau yra ne tik masinu chipavimas, bet VIMOTA eina jau ir i energetika- atsinaujinancius saltinius ;)!

Neprisijungęs kostia

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Lapkričio 22, 18:01:12 »
Humoristas :-]
Dėl dyzelių-taip, Vimota geriausi, išmano darbą, bet apie benzą-dar padirbėt reiktų (h)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Lapkričio 22, 20:05:23 »

Gal nereikia svaigti, kad taip greit vimota pasitrauks is biznio del 4-5 men kad keli nuvaziuos ten kur privogta failu is manes ir tuos privogtus failus pardavineja per pus pigiau ir galvoja, kad turi dar geriau nei pas mane ;). Vimota ir taip jau gali uzsidaryti servisa ir nieko nedaryti nes atstovu kurie internetu per Lietuva ir Europa darosi pas mane failus ir turi atstovavimo prietaisus yra virs 20vnt...  Gal jus net nuvaziuojate pas mano atstova kitam Lietuvos miesta net nezinodami, kad jis failus perka ismanes kuris padarys ten jums 100lt pigiau nei as ir jam vistiek lieka 100-200lt ir jam apsimoka. Taip kad Jus bukite ramus del manes ir del mano kokybes nes VIMOTA jau yra ne tik masinu chipavimas, bet VIMOTA eina jau ir i energetika- atsinaujinancius saltinius ;)!

Nežinau, darausi daug geresnėmis kainomis, nei pas tamstą, žinau ir čia gal trisdešimt forumiečių, kurie irgi ne tokiomis kainomis darosi, kaip pas tamstą, taip kad reiktų į pasaulį pradėti žiūrėti kitomis akimis, plius kai jau eina ir ne itin geri atsiliepimai iš n klientų ;)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Lapkričio 25, 11:06:08 »

Nežinau, darausi daug geresnėmis kainomis, nei pas tamstą, žinau ir čia gal trisdešimt forumiečių, kurie irgi ne tokiomis kainomis darosi, kaip pas tamstą, taip kad reiktų į pasaulį pradėti žiūrėti kitomis akimis, plius kai jau eina ir ne itin geri atsiliepimai iš n klientų ;)

tie kurie pastoviai pas mane darosi, gauna tikrai geras kainas :) o del atsiliepimu tai cia nusistatymo reikalas ir tu zmoniu kuriem pvz nepdarai 500lt nuolaidos tai jis poto jau plauna smegenis kitiems, kad vimota blogai ir geriau vaziuok kitur ;). As ishmanau savo darba, zinau as tas masinas tikrai puikiai ir tikrai nereikia cia stumti, kad blogai buna suprogramuota nes poto tas tipo blogai suprogramuota tai islenda i toki dalyka, kad masinoje yra problema, o ne programoje, nes programa gamykline...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Lapkričio 25, 20:55:04 »
Nenoriu plėstis, tiesiog jau kelis kartus teko susidurti su tuo. Kad ir pvz auto gesinėjimas buvo kaltė iš tavo pusės, o ne iš mano techninės auto pusės, kaip kad tu minėjai ;)

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Lapkričio 30, 16:51:53 »
temos autoriui :  cipuok ir viskas jeigu nusprendei, as savo uzsicipavau (stage-2), be dideliu pakeitimu is 180ag ir 177lb/ft @ 3150rpm,
 islauze 226.4ag ir 255.6lb/ft 3804rpm    ant 97benzo (ant 99dar geriau traukia)  :)  skyrtumas didelis jauciasi ant vaziavimo,
ir keista tik visa ismetimo sistema nuo turbinos iki galo de-cat (be katalyzo) , didesnio pralaidumo oro filtras vietoj origanlaus i originalia deze,
4 baru kuro slegio reguliatorius, forge 007 DV su geltona spiruoklia ir viskas .... ir cipavimas dadejo 46ag  8-P

jokio salutinio poveikio, variklis negsta, sankaba kolkas laiko (kol neaisku kiek ilgai dar) , o siaip esu prisiklausias kaip kad po cipavimo gesta variklis, pvz pirmu begiu ar antru uzsmaugi, meti laisva ir variklis uzgesta....   neiskojau kur pigiau ar kur kas vogta programa irasys, variau ten kur zinau gerai daro, ir kur betkada gryzus gali perdaryt uzdyka jei kas nepavyktu sakykim is pirmo karto :P
del kuro sanaudu, tai trasoje galiu sakyt gal net kazkiek maziau ryja, ar bent tikrai nepadidejo, na o mieste priklausomai nuo vaziavimo, smaugi tai ir kura ryja, normaliai vaziuoji tai ir pravaziuoju ta pati, ka po cipavimo :)

p.s. cipuota UK "AMDessex" garaze