Gal sawo bizni atydaryt cia? Cipuot uz puse vimotos kainos ))
atidarai 2-3 miestuose ,paleidi pirmus 4-5men po kokius 200lt ir vimota pasitraukia is biznio ,tada po biski savo kainas sukeli
Gal nereikia svaigti, kad taip greit vimota pasitrauks is biznio del 4-5 men kad keli nuvaziuos ten kur privogta failu is manes ir tuos privogtus failus pardavineja per pus pigiau ir galvoja, kad turi dar geriau nei pas mane . Vimota ir taip jau gali uzsidaryti servisa ir nieko nedaryti nes atstovu kurie internetu per Lietuva ir Europa darosi pas mane failus ir turi atstovavimo prietaisus yra virs 20vnt... Gal jus net nuvaziuojate pas mano atstova kitam Lietuvos miesta net nezinodami, kad jis failus perka ismanes kuris padarys ten jums 100lt pigiau nei as ir jam vistiek lieka 100-200lt ir jam apsimoka. Taip kad Jus bukite ramus del manes ir del mano kokybes nes VIMOTA jau yra ne tik masinu chipavimas, bet VIMOTA eina jau ir i energetika- atsinaujinancius saltinius !
Nežinau, darausi daug geresnėmis kainomis, nei pas tamstą, žinau ir čia gal trisdešimt forumiečių, kurie irgi ne tokiomis kainomis darosi, kaip pas tamstą, taip kad reiktų į pasaulį pradėti žiūrėti kitomis akimis, plius kai jau eina ir ne itin geri atsiliepimai iš n klientų