Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklių vibracijos  (Skaityta 175928 kartus)

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklių vibracijos
« Atsakymas #50: 2010 Vasario 21, 21:20:04 »
ta prasme butent tik ant laisvu, pakelus bent truputi apsukas dingsta, atleidi ir vel

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Vasario 21, 21:20:37 »
Pas mane 1.9 tdi 81kw tai kartais irgi vibruoja. kartais lyg nieko, dirba lygiai graziai, bet kartais tokia vibracija jauciama , gale net plastmases vibruot pradeda. cia irgi oro pagalves ar dar kazkur gali but bedu?

Pagalvės variklio.

Neprisijungęs bumbas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Vasario 21, 21:24:39 »
o jas pasikeist daug dielos?

rigis

• Svečias
« Atsakymas #53: 2010 Vasario 27, 22:29:48 »
sveiki turiu 99 1.8 audi a4 benzas.sunkai ji man vesdavosi apsukos saltos pakildavo iki 3000 apsuku ,kai passildavo nukrisdavo iki normaliai nuvariau pas meistra pajunge ant kompo sako lemda sensoriu pakeisk,pakeiciau apsukos jau nebesokineja bet salta vistiek nedirbo ant laisvu,vel pajunge ant kompo sako temp sensoriu pakeisk ir viskas pasibaigs,pakeiciau bet vis tiek tas pats.kas dar gali buti nes jau uzkniso i garaza kelinta kart varyt

Tankass

• Svečias
« Atsakymas #54: 2010 Kovo 01, 13:03:06 »
Sveiki pas mane A6 1996m TDI tai su ta vibracija ir kurjozas kol salta dirba kaip laikrodukas tik pasyla pradeda visa purtytis ant laisvu, tai vienas meisteris padare diagnostika atseit nevienodas kuro ipurskimo kiekis labai sokinejantis, na tipo siurblio naujo reikia. Kitas samanas pasake viskas prie galo jau elektrine siurblio dalis, pagaliau sproviau i viska nuvaziavau i Dizrida paziurejo isvados: ne siurblyje , o kuro purkstukuose issidevejusios purkstuko adatos kol saltas purkstukas ispurskia reikiamu slegiu kura, pasylus slegis krinta. Ir visada budavo ispudis, kad kaip benzinui koks cilindras nedirbtu. Tai va politika aiski keisti purkstukus tik tas malonnumas gan brangus vienas lyg 160 lietuvisku doleriu kainuoja :-{

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Kovo 01, 13:26:50 »
Tai labai normali kaina,kiek teiravausi 200lt vnt,o cia purkstukas be forsunkes joa?

Tankass

• Svečias
« Atsakymas #56: 2010 Kovo 01, 13:46:03 »
Taip tik pats purkstukas , nes jai su visa forsunke tai ogogo kainuotu  (z)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Kovo 01, 13:58:57 »
O cia tau originalus purkstukai is audi centro,ar is daliu parduotuves? Beje gal kas keitesi juos,ir kaip po pakeitimo pagerejo,darbas variklio,trauka,purtymasis,kuro sanaudos??  :)

Tankass

• Svečias
« Atsakymas #58: 2010 Kovo 01, 14:32:11 »
As dar nesikeiciau , cia Dizridoj tokia kaina purkstuku dar ten plius butu saibeles kazkokios, slangeles, plovimas, plius darbas tai suma plius minus 1000lt.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Kovo 01, 17:07:29 »
Labai normali kaina,o as del pokycio po remont klausiu tu kas zino ar bande :)

Neprisijungęs bumbas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Kovo 14, 12:18:15 »
o jei paspaudus stabdi ir atleidziant po truputi sankaba kyla variklio priekis, tai kuri pagalve gali but nusprogus? ziauriai kilnojasi

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Balandžio 06, 14:37:12 »
o jei paspaudus stabdi ir atleidziant po truputi sankaba kyla variklio priekis, tai kuri pagalve gali but nusprogus? ziauriai kilnojasi
Parasyk kokie rezultatai kai pakeisi. Pas mane panasi beda, tik dar riedant atsiranda vibracija, o sustojus kartais dingsta o kartais lieka.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Balandžio 06, 15:07:16 »

Keisk abi. Jei be laido, tai ne karvę kainuos. Ceškei bent prieš 3metus ~45-50lt/vnt.  Bet minusas tų pagalvių be laidų, jos nesulaiko pilnai vibracijų. Dėl to jaučiasi truputį.

Neprisijungęs MeloMan

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Balandžio 09, 17:28:18 »
sveiki. a4 v6 TDI 120KW.  turiu tokia problema, purtosi variklis ant laisvu apsuku. dariau diagnostika savo mieste, pasake, kad kazkas su purkstukais, nedirba cilindras vienas. Nuvariau Vilniuj i uab SKUBA, ten padare diagnostika, pasake, kad su kuro sistema viskas yra gerai, bet pagalves.. viena isvis suplysus, kitoj skyle. Nupirkau tas pagalves abi ir kartu su dirzais ir guoliais ir  tepalais ir visais filtrais kartu man jas pakeite. Tiesa pries atvarant i servisa buvo pradeja kompensatoriai kalent .. nu ir ka, pakeite viska ir viskas kaip buve, variklis vibruoja taip pat, ir kompensatoriai kalena .... jau net nezinau, tai kuo cia tiket... akivaizdu, kad ne SKUBA.. Gal i audi centra varyt ? ar pas ta "garazasTDI" .. buciau dekingas uz bet koki patarima ...

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Balandžio 09, 17:36:11 »
sveiki. a4 v6 TDI 120KW.  turiu tokia problema, purtosi variklis ant laisvu apsuku. dariau diagnostika savo mieste, pasake, kad kazkas su purkstukais, nedirba cilindras vienas. Nuvariau Vilniuj i uab SKUBA, ten padare diagnostika, pasake, kad su kuro sistema viskas yra gerai, bet pagalves.. viena isvis suplysus, kitoj skyle. Nupirkau tas pagalves abi ir kartu su dirzais ir guoliais ir  tepalais ir visais filtrais kartu man jas pakeite. Tiesa pries atvarant i servisa buvo pradeja kompensatoriai kalent .. nu ir ka, pakeite viska ir viskas kaip buve, variklis vibruoja taip pat, ir kompensatoriai kalena .... jau net nezinau, tai kuo cia tiket... akivaizdu, kad ne SKUBA.. Gal i audi centra varyt ? ar pas ta "garazasTDI" .. buciau dekingas uz bet koki patarima ...

Siaip kazin ar ne garsusis 2000 metu AUDI V6 Dyzeliukas pas Tave ...  cia apie geni jau rase  tai paziurek gal ka rasi naudingo kad visko is naujo nekartot
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?action=printpage;topic=34427.0

Neprisijungęs MeloMan

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Balandžio 09, 17:37:13 »
ne, pas mane 2003m 120KW

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Balandžio 09, 17:42:38 »
ne, pas mane 2003m 120KW

Bet gal panasios bedos gali but. Siaip 2,5 TDI V6 daznai gendantis variklis todel jei ji kiek ir taise tai bus islike bug'u... Bijo jo visi ir nerekomenduoja bet kad jau turi tai permesk ta tema ten zmogus bande daug dalyku ziuret.
Kad Tau netektu kartot klaidu.
Siaip sielotis kad pakeite pagalves jei jos tikrai buvo blogos tai nesiulyciau ... Islaidos aisku nepatinka bet jei reikejo tai pofik kokiu budu jas pakeite ir nuo ko gelbedami...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Balandžio 09, 17:48:44 »
Man asmeniskai daugiau pasitikejimo kelia "garzasTDI", nors cia ivardina aukstesnes kainas nei tipinis eilinis garazas, bet kitavertus anie geraja prasme "psichai" neblogi ir supranta ka daro savo srity (y)
Cia ne reklama, o mano nuomone is to ka matau.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Balandžio 11, 21:34:51 »
Kaip nenuemus dezes patikrint ar smagratis geras? Ar eitu iziuret jo vibravima per ta skyle, kur degimui mietke pagaut?Variklis 1.9 81 kw AFN

Realone

• Svečias
« Atsakymas #69: 2010 Balandžio 12, 16:54:19 »
Sveiki pas mane problema yra kad bet kada uzkurus laisvom apsukom ir pagazavus ar vaziuojant jauciasi skaudi vibracija ir variklis turi mazai galios nes atrodo kad nedirbtu kazkuris cilindras, kas tai per bedos galetu buti gal kas susidurete su ta problema  ir galite padeti? Aciu  ;)

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Balandžio 12, 17:05:43 »
galbut dirzas persokes

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Balandžio 22, 16:34:48 »
nu specai pasakykit man dabar. matau pro langa gyva vaizdeli, atvaziavo i servisa pasatas 81kw TDI variklis purtosi ant laisvu eina nemazas kiekis juodo dumu. nuo kur slieko ieskotumete tokio gedimo? :)

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Balandžio 22, 16:47:57 »
nu specai pasakykit man dabar. matau pro langa gyva vaizdeli, atvaziavo i servisa pasatas 81kw TDI variklis purtosi ant laisvu eina nemazas kiekis juodo dumu. nuo kur slieko ieskotumete tokio gedimo? :)

Nesudega kuras. Reikia pradzioj tikrinti ar praeina oras t.y. - oro filtra.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Balandžio 22, 17:52:11 »
Kuro per daug, o gal oro per mazai... o gal daug kas - tad i gyvus parametrus lysti ir bandyti sliekus kasineti :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Balandžio 23, 11:05:11 »
siandien gatvej vaziuodamas dar 1 toki pati pasata uzmaciau lygiai taip taip kaip garvezys dumais apsilpyles. gal cia vulkaniniai pelenai uzkiso motorus :O :V