Sveiki Audi gerbejai, turiu problema kuri ziauriai uzknisa, keiciau dangtelio tarpines gal tris kartus, su germetiku, be germetiko, ir niekaip negaunu rezultato kurio noriu. Per kamputi tiek vienoj tiek kitoj pusej, palasa mazas laselis tepaliuko, keleivio pusej tai ivyksta prie salono filtro, kai ta maza laseli patraukia i salona, atrodo, kad viduj kazkas padanga degina, girdejau, kad reikia deti tarpine kazkokia mandria, bet kur benuvaziuoju jos ieskot, visi kinietiska kisa, kokia ir esu idejes, prasau patarkit. Audi C5 1998, 2.8, 142 kw.
Pasirodo si tema jau buvo nagrineta, tiesiog nepastebejau,l konkrecios informacijos del papildomu pletku nagrinejant problema, isrinkau atsakymus kurie susije su tema. aciu
pas mane 2,8 V6, bet galvos identiskai atrodo kaip ir 2,4 Antros puses dar nesusitvarkiau, kadangi ant kolektoriaus nebega, salone nesmirda tai vis neprisiruosiu. o jei rimtai tai pro kita puse labai mazai teleidzia. Teisingai tai tas toks voztuvas su spiruokle, lygtais keturiais varztais prie galvos prisuktas. ji nuemus ir pamatysi ta tarpinele.
O jeigu grizti prie aktualios temos, del alyvos "varvejimo" tai man biski neaisku, jeigu grandines yra prieki, o tepalas varva pro galine puse, tai kur ten randasi ta tarpine metaline
A6 98m.2.4 v6(leidzia tepala,sunkiai vedasi,barska grandines:D)
Si savaitgali susitvarkiau ir kita variklio galvos puse. Baigesi tepalu leidimas Tik tiek galiu pasakyt, kad ten kur bega ant ismetimo kolektoriaus, viska galima sutvarkyt priekio nenusirinkus. O kitoj pusej viska teko nurinkti, Tiesog pagrindini dirza is kart pasikeist galejo. Tik tiek gerai kad jo paleist nereikejo Baigesi man sitos bedo
Stai taip ji atrode kol priejau prie tvarkomos vietos
nieko ten baisaus nera, kai zinai tu bruksneliu ten gali ir nebuti nei vieno, nes alkuninis velenas turi savo metke, o veleneliai fiksujasi su tokiu nesudetingu prietaisu vadinamu "stanga", bet jei keisi tik keleivio puses, tai apskritai priekio galima neardyt, uztenka ten vietos ir taip, o velenus sukelsi atleidus visus kaklus, ir suspaudus grandines itempeja, tik neatsimenu kiek tarp velenu grandines turi dantuku but lyg 14 ar 17, na nusiemus dangtali viskas matosi
jei nesi niekada dares, ir nebus kam padeti kas biski bent supranta, tai galima ir savaite keist bet seip realiai jei vska tvarkingai su priekio ardymu ir visu grandiniu/itempeju, bei dirzu keitimu, tai pusdienio tikrai reikes, o gal ir dienos
idomu kiek kainuoja ta tarpine
kazkas apie 40lt jei neklystu, bet bijau sumeluot
o tu pats keiteisi?ar keite servize?
kaip ta tarpine tikslei vadinasi?
variklio veleneliu itempejo tarpine ? ar kaip ten ji
Nekeiciau as jokiu itempejo tarpiniu, skardos gabaliukas gi. Koks skirtumas ja pakeitus? Isvaliau viska, hermetiku patepiau, svarbu tik ten kur tepalas i itempeja pasiduoda neuztepti. O velenelio laikiklio nera del to kad buvau poules i panika niekaip neisejo isimt itempejo. Jau zadejau dirza nuiminet. Ne taip lengva automatui varikli i mirties padeti pastatyt. Tiksliau to rakto neturiu. Del to tu tasku tiek daug, nepakenks Tik paskui sove i galva mintis ta skarda atlaisvint kur dirzo apsauga dedas. Ir siaip tai viskas buvo atliekama garazelyje be duobes, ir be spec irankiu. Dar imesiu pora foto kaip atrodo ta tarpine isemus