Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikalinga pagalba keiciant varikli c4 2l  (Skaityta 1011 kartus)

Neprisijungęs mariukazzz

• Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
reikalinga pagalba keiciant varikli c4 2l
« Topic Start: 2011 Vasario 16, 00:35:23 »
sveiki.taigi isigijau pirma audine po daugeliu bmw,taigi biski zalias :D (busiu pas jus nuo siol jei neisvysit) :D turiu jau c4, uzkales variklis.(2.0L I4 74 kW (99 hp) SPI) kiek ieskojau (as uk tai pavedziau kita zmogu paieskot lietuvoj) nera 2l varikliu beveik.taigi lieka det kazka kito: 2.3 2.6 2.8 arba dar ieskot originalaus.kuris istvermingiausias is ju visu (masina eksplotuojama bus uzsieni tai dalys ten brangios),kuri paprasciausiai remontuot garazo salygom.ar daug reik perdaryt jei det is ju kazkuri,ar reik keist pravodkes,siurblius,ausis variklio ir pan?gal kas uzsiema tuo is jusu cia ar turit ka parduot,pasiulyt?labai svarbi jusu nuomone
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 06, 11:21:25 sukūrė mariukazzz »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
na uk gal ir bėda su 2.0. Lietuvoj tai jų kalnaais primėtyta ir tik imk po 100-200lt  :D

Neprisijungęs mariukazzz

• Žiūrėti profilį
as po keliu savaiciu grystu i lt tai gal kas zinot gera koki :)

Neprisijungęs Audi-my life

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
geriausias 2.8 teko tureti visu tipu, bet 2.8 istvermingiausias kurie prasideda nuo 2.0. Vienas pazystamas turi 2.8 bet berods nuo a4

Neprisijungęs mariukazzz

• Žiūrėti profilį
skubiai reikalinga jusu ismintis :(

Neprisijungęs justas737

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
kokia cia gali but ismintis kai tokius klausimus uzduoda. visu pirma nera tokio variklio 2,0 mono 85kw, yra 2,0mono 66kw, 2,0krabas 83kw ir 2,0 85kw elektroninis ipurskimas. Keist motora is 2,0 i visai kita(5cil, v6) tai nera varztu atsukimas ir prisukimas, reikia labai daug ka burt, visokios smulkmenos netiks, o pravodke pasikeist tai cia pirmas darbas. Nedarei nieko panasaus, nepatariu pradet nuo tokiu darbu, turesi daug problemu. Nu 2,3 gal ir lengviau isimest, tik kad is jo naudos nulis, nei traukia, tik kura ryja, o geros bukles duju nemaciusi rast praktiskai be sansu.

Neprisijungęs mariukazzz

• Žiūrėti profilį
istrinti galit tema,variklis kaip ir gautas :)