sweiki audi fanai.
Turiu toke problemele nebezinau ka daryti gal jus kanors patarsite.
turiu audi c4 2l doch . tevas uzkale varikli visi voztuvai uzlankstyti sumaltas stumuoklis isleke per bloka gilze subraizita vienu zodziu neremontuojamas variklis. Taigi beieskodamas naujo variklio susiduriau su toke problema kaip nenormali variklio kaina uz kury arciausiai man nuo siauliu klaipedoja praso 800lt. taigi radau siauliuose tokipati 103kw dochini varikli tik is pasato, srote man irodinejo ,kad jis tikrai tiks.
parsiveziau varikli atrodo viskas prie vieno viska nujamiau nuo seno perdejau ant naujo ir ziuriu netinka vairuotojo puses chronsteinas pagalvei, tada man daejo ,kad pasate kox jis bebutu stovi variklis isilgai net aip kaip audi (kas keisciause keleivio puses cronsteinas atitiko) taigi nuvazevau pas motoristus jie mane tikino ,kad nieko nepadarysiu pirkciau normalu varikli. bet as susiradau 3 skyles kurios priklauso sukant i senesni pasata cronsteinui kuris tvirtinasi prie balkio. ir i tas skyles isukau pasidares stora metaline plokstele ir pasigamines cronsteina prisivirinau jy prie ploksteles. tai gi isikeliau vakar varikli ilindo graziausiai diskatorius i graiciu dze ir ziuriu ,kad karterio dugnine visai netoke, galvoju tiek to pajimsiu dugnine nuo seno variklio apacioi atitiko visi varstai kaip ir... islipes is dobes pamaciau ,akd visrui praktiskai netinka neivienas varstas (gal pora atiaikiciau). taigi nebezinau ka daryt varikli kazin ar prijims plius supirktos visos tarpines tepalaia ntifrizas filtras ir ideta daug sunkaus darbo. gal turi ka pasiuliti? imanoma kanors padaryti ??? jai turite minciu patarkit betka nes as nebeturiu vilties...