Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: neuzsiveda a4 b5 1,8T  (Skaityta 2332 kartus)

Neprisijungęs mjanciauskas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
neuzsiveda a4 b5 1,8T
« Topic Start: 2011 Gegužės 25, 21:43:56 »
Automobilis Audi A4 B5 1,8T 1995.
Viskas prasidejo nuo to kad uzsimaniau sportinio oro filtro ir atmosferinio BOV, kuris teikia garsa tsss permetinejant pavaras. Pradzioje buvo keiciamas oro filtras. Viskas pasikeite lyg ir normaliai. Perejimas atitiko. Salia filtro paliko ant laidu kaboti is oro filtro dezes isimta pilka metaline plokstele (pagal koda ant jos tai Ignition Control Module). Bet manau tai dideles reiksmes neturi. Automobilis uzkurtas, viskas veikia.
Kitas etapas BOVo keitimas. Isimtas gamyklinis. Vietoj jo idetas atmosferinis. I si BOVa ateina vakumine slangute ir oro padavimo slanga, o ten kur turetu buti oro isejimo slanga yra padarytas oro ismetimas. Pradzioje ideta ne ta slanga i BOVa (vietoj oro padavimo - oro ismetimo). Masina uzkurta, garso  tsss nebuvo. Tada i BOVa ideta tinkama slanga (oro padavimo), kita slanga uzglusinta (ta kur nueidavo standartinio BOVo oro ismetimas). Automobilis uzkurtas. Garsas tsss yra. Bandyta pravaziuoti. Pravazineta mazdaug 10km.Trauka nedaug sumazejusi. Kuro pasiima siek tiek daugiau. Panarsius internete supratau kodel taip yra: oro srauto matuokle apskaiciuoja paimama oro kieki. Kiek jo paimama tiek pat turi buti ismetama per glusa. Kadangi pas mane siek tiek oro  buvo ismetama i atmosfera per BOVa kad padaryti garsa tsss, masinos kompas liepdavo paduoti daugiau benzino. Todel sumazejo trauka ir padidejo kuro sanaudos. Nusprendziau vis del to isistatyti gamyklini BOVa.
Is sroto nusipirkau kita naudota BOVa nes pries tai buvusi sulauziau. Ji isidejus prasidejo nesamones kuriu nebesuprantu. Taigi ji idejus uzvestas automobilis. Ant laisvu apsuku dirba normaliai. Tada meginta pravaziuoti. Gaza laikant iki dugno apsukos rodo 2000-2500 daugiau nekyla. automobilis trukcioja, gesta. Borto kompas rodo 50l/100km.
Tada pamaniau gal kompas privele klaidu. Atjungtas akumas, palaukta 1val. Meginu vesti. Uzsikure biski padirbo ir uzgeso. Kuriu antra kart nesiveda. Kuriu trecia kart, gazas dugnas - uzsikure, padirbo uzgeso. Sakau gal sugadinau oro srauto matuokle. Nezinau kaip patikrinti. Meginau vesti masina ja atjungus - tas pats. Tik borto kompas ismete sauktuka (cia logiska). Taigi padetis tokia kad masina su sportiniu oro filtru, gamykliniu BOVu ir neuzsiveda. Nebezinau ka daryti  :[ :[ :[ Uzsisakiau vag com laida meginsiu jungt prie kompo bet abejoju ar pades ka nors. Gal ko nors nedajungiau, arba gal sugedo oro srauto matuokle? I servisa varyti nelabai tesinori gal kas nors nusimano ir galetu ka nors protingo patarti?

Pridedu gamyklino ir mano BOVu foto

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Re: neuzsiveda a4 b5 1,8T
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 26, 09:37:57 »
kas ka busi perbures.Matokis oro srauta.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 26, 10:17:39 »
kokiu budu ji matuot?

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 26, 10:41:37 »
su vag-com. mazdaug parodis toki klaida, ir list ismatavimus ziuret 3-115-211 grupe ka kompas rodo.
Версия VAG-COM: Релиз 311.2-N
Номер Контроллера: 8E0 909 518 AF
Компонент и/или версия: 1.8L R4/5VT G 0003
Кодирование: 0016581
Код Сервиса: WSC 63351
1 Неисправности:
16486 - Расходомер воздуха-G70: слишком низкий уровень сигнала
P0102 - 002 - Превышен нижний предел

ir pozemes nevejkancio;
Pirmasis - patikimiausias ženklas
1) Kai išjungiate lustai DMRV automobilis pradeda eiti
2) išsodrinto mišinys
3) Klaidos ir praleidimai liesos uždegimo
4) Ne sigirdi turbinos,kaip jos ir nebutu
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 26, 11:14:20 sukūrė Dmitrij001 »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 28, 14:14:11 »
tikrink DV ,gal nuspirkai supista, ikisk piestuka per apcia(isejimas) nuspasuk membrana ir nuspaudes uzkisk vakumo skylute su pirstu,membrana turetu likti vietoj istraukus piestuka ir tik atkisus vakumo skylute nuslileisti i apacia, jei taip nevyksta vadinasi neveikai tavo DV ,del to uzkurus dirbo normaliai,bet davus apsuku nedirbo,nes visa slegi isvarydavo per ji

jei supisai oro srauto matuokle, paprasciausiai atjunk ,jei ji kalta viskas turetu susitvarkyti(masina dirbs servosop rezimu)

ir trecia, atmosferini bov'a siulau parduoti,nes su juo normaliai nepavazinesi  ;) masina ges ant laisvu,permetant begius, ir blogiausia kad prarasi galios :D nes permetant begi isleisi visa slegi laukan,ir imetus kita begi tu vel lauksi kol turba uzsipus normaliai

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Birželio 04, 23:04:38 »
gal perkaito ir nusporgo ICM (ignition control module) ?? kiek girdejau tai dazna problema, ir jie lygtais daznai perkaista..   dabar neprisimenu kaip jis ten prisuktas prie filtro dezes, bet ten gal ir ausinasi jis kokiu budu... ar klystu? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Birželio 05, 23:05:40 »
cia galimas variantas. taip, jis dedasi i filtro deze ir taip ausinasi. kai i dejau sportini filtra jis nesiausina. meginsiu ji pasikeist ziuresiu ka darys. o kokia jo funkcija? ir kas buna jei jis perdega? kokie pozymiai :)

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Birželio 06, 00:00:40 »
kiek zinau , tai tas ICM veikia kaip stiprintuvas babinom ar kazkas tokio... cia susiduriau su tokiu dalyku nes mano masinukas pradejo trukciot tame tarpe tarp 2000-3000 apsuku, masina seat leon cupra 1.8T 180ag, tas pats variklis kaip A4 quatro, ziurinejausi daug forumu, nes cia dazna problema sitiem motoram, ir kaikuriais atvejais gali buti kaltas ICM...  kai klausiau savo pazystamo (gero) meistro, tai primas klausimas buvo , gal dejai sportini filtra ir perkaito ICM, bet jau mano modeli 2001m  nera ICM, bet buvo surasta kita problema...

o siaip del ICM kiek radau info, tai buna jog masina dar vaziuoja bet kartais trukciodama, diagnostika daznai meta trecio cilindro miss fire, bet kaltas buna ICM, buna kad icm isvis nusprogsta, tai kaip manau automatiskai ir babinos neveikia-nesikuria

Neprisijungęs chemixer

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Birželio 09, 12:07:50 »
gal ir paveluotai rasau, bet pamaciau kad kalbate apie icm. teko ir man su juo susidurti. as beveik garantuoju, kad siuo atveju jis perkaito, nes standartiniu atveju jis sukasi prie oro filtro, pries tai sutepant ji termopasta, kad butu geresnis siluminis kontaktas, bei geresnis ausinimas. siaip icm yra stiprintuvas, kurio viduje yra 4 lauko tranzistoriai, atliekantis signalo is ecu stiprinimo f-ja. kai jau prie mirties buna icm tada pradeda mesti missfire arba viename arba visuose cilindruose. isidejus sportini oro filtra, reiketu keisti babinas ir deti nuo atw variklio, nes ten jau kiekviena babina turi integruota stiprintuveli. ten jau nebereikia icm: icm ismetamas ir signalas is ecu paduodamas tiesiai i babinas. siaip cia dazna liga. beje, intere yra visokiu budu, kaip su testeriu ismatuoti icm, tai is patirties galiu pasakyti, kad jie neveiksmingi, nes pas mane rode kad viskas gerai, varzos atitinka, o masina isvis nesivede. pakeiciau icm ir vel gerai.

Neprisijungęs STdemoniac

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Birželio 09, 17:02:18 »
dar girdejau, kad ismetus originalu filtra, ICM galima sukti ant aliumines ploksteles (tipo radiatorius) ir dar kiti deda ventiliatoriuka ausinimo, kazkas tokio kaip kompuose buna :)  nu man situ klausimu gal ir pasiseke, nes pas mane jau ICM nera :)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Birželio 26, 11:56:32 »
va radau ))) tema su tavo sportiniu bov

ka pasakisiu, statik gamiklini o si ismesk lauk, oras kuris jau ira apskaiciotas DMRV, bus pasalintas is ciklo,ir bus neatitikimu tarp faktinio ir apskaicioto, ko ilgiau bus pas tave tas psikas, to daugiau bus neatitikimas misenio kiek viena sekanti karta kai spausi gaza.Gaunasi prarandimas galios ir padidintas apetitas.Spaudi pedala po kiek vieno savo psiko ir uzpila uzvakes :D kas buna talew ner ko sakit...
Issprest si problemele galima,pasikrapstus masinos smegeninei.O jei vistiek noris tokio dajkto...(merginam tikrai tikriausej patinka tokie garsaj ;) :))
tai nusipirk Spliteri,panasus daikciukas bet biski kitoks negu tavo.

Neprisijungęs nordic

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Birželio 26, 13:15:48 »
As irgi uz ICM, palikti ji kabeti buvo klaida. Tuo labiau, galimas variantas, kad jo radiatoriaus pavirsius gali buti darbinis, t.y. po itampa, t.y. uztrumpinti nera sunku. Ji galima patikrtinti, bet reikia prijungimo schemos. ICM kompu gali buti nediagnozuojamas.

"Ir man itarima kelia gamyklinio DV (tai ne BOV) pajungimas pirmame poste, manau, kad IN ir OUT ten sukeisti vietom. T.y. (kaip piesunke) ta puse kur OUT ziuri i spaudimo puse, o IN i atmosferini (po filtro). Mano galva, IN ir OUT reikia sukeisti." - cia nekreipkit demesio :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 26, 16:58:51 sukūrė nordic »

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Birželio 26, 20:26:38 »
Mano galva reiktu pastatyti radijo aparatura po kapotu ir irasius toki garsa paleisti ji tinkamu momentu...
ir garsas ,,tssss,,, bus ir mergos bus patenkintos ir avtamobilis vaziuos normaliai...
cia kaip ir komercinis pasiulymas apsukriems ir galvotiems vyrukams...
taip sakant biznio ideja....
pelno dali man prasau skirti koki viena procenta
uz ideja

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #13: 2011 Birželio 28, 20:44:27 »
Mano galva reiktu pastatyti radijo aparatura po kapotu ir irasius toki garsa paleisti ji tinkamu momentu...
ir garsas ,,tssss,,, bus ir mergos bus patenkintos ir avtamobilis vaziuos normaliai...
cia kaip ir komercinis pasiulymas apsukriems ir galvotiems vyrukams...
taip sakant biznio ideja....
pelno dali man prasau skirti koki viena procenta
uz ideja

pavelavai, toks bajeris jau senai parduotuvese,uk hebra i 1.1 saxo ir corsas dedasi  :D :D :D :D :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Liepos 02, 11:48:54 »
problema senai isspresta. buvo uzsinesusios zvakes ??? , jas pakeiciau, masina vaziuoja. Nezinau ar cia kad bova idejau, variklis prastai dirbo, mete truputi juoda duma ir uznese jas, nes buvo visos pajuodusios. Ar cia tik sutapimas. siaip vazinejau su baltarusisku benzu. Dabar nusprendziau jo nebepilti. O siaip bovas isimtas, idetas gamyklinis. Nors to garso ir noretusi bet teks apsieit be jo. Kazka esu girdejes kad tinka mano audinej dvieju membranu bovas Mantonni man rodos. Bet cia ateiciai. Sportini filtra palikau vis garsas sportiskesnis. ICM palikau prie sportinio filtro kugio, todel kai siurbia ora ji siek tiek ausina.