Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kur randasi laisvu apsuku reguliatoriaus davikliai?  (Skaityta 2100 kartus)

Neprisijungęs superzyle

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.  Turiu tokia problema. Vazineju su audi 80/b3 2.0L 16v. Problema tame jog man laisvos eigos vostuvas nereguliuoja apsuku. Pirma mintis man buvo, kad nebeveikia laisvos eigos varikliukas ar kaip jis ten vadinasi. Prijungiau ji prie reostato, kadangi jungdamas tiesiogiai prie akumuliatoriaus bijojau sudeginti. Na ir meginu, veikia kuo puikiausiai. Na tada galvoju sugedo kas varikliuka reguliuoja. Kiek besidomejau mane davede is pirmo zvilgsnio i varzas kazka panasaus. Matosi paveikslelyje, pabandziau apziureti. Buvo suskeldeja, nutrukes kontaktas. Sulitavau izoliavau. Meginu vel kurti, nieko. Patarkit ka daryti, gal net netame beda ka taisau. Ir jei tas, kaip jis vadinasi.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 25, 09:50:53 sukūrė superzyle »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: nesuprantu kas daros apsukom.
« Atsakymas #1: 2010 Balandžio 24, 23:15:50 »
Detonacinis daviklis,su apsukom nieko bendro.

Neprisijungęs superzyle

• Žiūrėti profilį
Re: nesuprantu kas daros apsukom.
« Atsakymas #2: 2010 Balandžio 24, 23:21:16 »
O kas duoda signala apsukoms? Ir kur randasi jis. pas mane bendzinas dujos. Na susilus varikliui apsukos nei krust buna, o saltam labai zemos ir gesta, reikia laikiti apsukas. Kol susila reik laukti ir reostata sukioti. Tai sukelia siokiu tokiu nepatogumu
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 25, 00:16:15 sukūrė superzyle »

Neprisijungęs superzyle

• Žiūrėti profilį
nejaugi niekas nezino kur randasi daviklis laisvu apsuku sklendes ? :/

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
nejaugi niekas nezino kur randasi daviklis laisvu apsuku sklendes ? :/
Nera tokio.Yra kompas,yra oro srauto matuokle,yra degimas ir visuma dirba kaip sistema.

Neprisijungęs superzyle

• Žiūrėti profilį
dekui uz informacija ;) tvarkisim sklende, gal ji blogai funkcionuoja

Neprisijungęs ExasS

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane panasus simdromai, kai saltas variklis nesilaiko laisvos apsukos, gesta. Motoras yra 2,6 bet gal patarsit kur ieskoti saknu del ko gali ant laisvu gesti? kaip baigesi su tuo 2litru varikliu, radai gedima? As del savo motoro galvoju irgi gal laisvu apsuku varikliukas, bet nesinori tikrai diagnozavus ligos pradeti viska is eiles keisti.