Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip tai vadinas ir ar sitas dalykas gali turet itakos kurimuisi masinos ?  (Skaityta 2982 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Laba visiem nagi turiu dar viena beda kai saltas variklis masina uzsiveda gerai o jaj kuri ant silto variklio ilgiau prasukinet varikli reik ar galetu buti del sito dalyko pazymeto taip ir ar labai blogai kad jis pas mane tepaluotas man vienas meistras sake kad del jo kurtis gali sunkiau ir reik kad jis sandarus butu tai va pamates foto kad pas kolega visiskai jisai svarus ir domiuosi ar tikrai del jo gali buti man tokios bedos ??? masina audi 100 86m 2.2l
ir kokia paskirtis sitos detales yra aciu uz info ;)

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Visos audines siltos sunkiai vedasi, cia ju beda

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

skėlei čia tai (y)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį

skėlei čia tai (y)
Keistai skamba, bet ir as neisvieno zmogaus jau taip girdejau :V

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Gal jis turėjo omeny techniškai netvarkingas?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Šitą gumą pakeičiau nauja, nes senoji buvo suplyšus. Variklio vedimosi pagerėjimo nepastebėjau, gal tik apsukos kitaip pradėjo keltis. Beje senoji buvo pilna košės ir beveik užsikišus.

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Pas mane jau 4 audine ir visos buvo ir yra techniskai tvarkingos... Ir absoliuciai visos saltos kuriasi puikiai, o silta masina reikai ilgiau starteriu pasukiot

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Leopoldas keitei nauja ar deveta is sroto ??? nes pas mane tai ten ir tepalo yra aplink ja demiu tai turiu itarimo jog ji ir nelabai sandari del to tai wariklio darbui gali turet itakos manau ? ir jei pirkai nauja tai gal pasakytum kur ir man tokia gaut ???  :V

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
sprendziant is fotkes masina dujine,kad salta kuriasi tai didelis pliusas,o kaip ji silta nesikuria kaip ir nepaaiskinta.Ar ant duju,ar ant benzo(tik nesakyk kad ant benzo isvis nedirba),ar su gazu ar be jo.Pasikartosiu eilini karta:masinos remontuojamos rankytemis,o ne klubais.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Leopoldas keitei nauja ar deveta is sroto ??? nes pas mane tai ten ir tepalo yra aplink ja demiu tai turiu itarimo jog ji ir nelabai sandari del to tai wariklio darbui gali turet itakos manau ? ir jei pirkai nauja tai gal pasakytum kur ir man tokia gaut ???  :V
Pirkau auto dalių parduotuvėje kaune nauja.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Tai jo Toto :) rankytemis bet kaip rankytes newiska moka tai prireikia klubo pagalbos arba meistru o kadangi dar su meistrais patikimais ir atsakingais nesusiduriau tai ir prasau klubieciu pagalbos:) o ta foto ne mano pas mane labiau neswarus wariklis cia pamaciau foto ir idejau paklaust apie ta detale :) o del kurimosi tai ji kuriasi bet ilgai silta warikli suka o salta is puses apsisukimo uzkuria :) uzkurus kitas dalykas yra labai negraziai padirba wariklis bet kaip issidirba dirba kaip bitute :) tik ganetinai garsiai issiaikinau kad pursktukus reik keist :) nes net du purkstukai pas mane tepala praleidzia matyt tos gumeles jau sueja ju.. bet wisos bedos del to nesibaigia wazinejant ir ilgiau pawazinejus masina pradeda trukciot pirmu anrtru treciu begiu gesina net warikli bet issiwaziuoja ir wel dingsta trukciojimas ir po to wel kai tik pajudet reik tas pats daros... dar pastebejau kad kai bake buna 10 l kazkur like maziau trukcioja kai ant laisvo gazuoji gali gazuot kiek nori tada negesina wariklio... ir nuo ko man pradet wisus remontus neat nzn :) wis ieskau patarimu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 06, 22:34:06 sukūrė Wollker »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Tai jo Toto :) rankytemis bet kaip rankytes newiska moka tai prireikia klubo pagalbos arba meistru o kadangi dar su meistrais patikimais ir atsakingais nesusiduriau tai ir prasau klubieciu pagalbos:) o ta foto ne mano pas mane labiau neswarus wariklis cia pamaciau foto ir idejau paklaust apie ta detale :) o del kurimosi tai ji kuriasi bet ilgai silta warikli suka o salta is puses apsisukimo uzkuria :) uzkurus kitas dalykas yra labai negraziai padirba wariklis bet kaip issidirba dirba kaip bitute :) tik ganetinai garsiai issiaikinau kad pursktukus reik keist :) nes net du purkstukai pas mane tepala praleidzia matyt tos gumeles jau sueja ju.. bet wisos bedos del to nesibaigia wazinejant ir ilgiau pawazinejus masina pradeda trukciot pirmu anrtru treciu begiu gesina net warikli bet issiwaziuoja ir wel dingsta trukciojimas ir po to wel kai tik pajudet reik tas pats daros... dar pastebejau kad kai bake buna 10 l kazkur like maziau trukcioja kai ant laisvo gazuoji gali gazuot kiek nori tada negesina wariklio... ir nuo ko man pradet wisus remontus neat nzn :) wis ieskau patarimu :)
Del tos dalies ,jei ji nekiaura isvis nera ko rupintis.Nuotrauka sakai ne tavo,o gal ir ne tokios masinos,o gal ir duju nera.Galejai su ta fotke nuvaryt pas cigone,atsiprasau rome,ji tau viska isburtu.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Toto tu gal ne savo ismone ir sarkazma rodyk o pasakyk jei zinai ka nors naudingo aiskiai parasiau kad tepaluota ta pas mane detale reiskias apie koki sandaruma galim kalbet? po to jei pats toks profesionalas esi kad neatsikiri ar cia variklis audi 100 tai tada gal tik skaityk foruma o ne rodyk savo ismone kvaila aciu uz demesi!

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
supranti kiekvienam tas variklio dusimas skirtingai... gal ji tau tik tamposi?man yra buvę dėl šalto paleidimo purkštuko neveikiančio (pastoviai atidarytas buvo) panašūs simptomai, bet pas mane NG variklis buvo nžn ar 2.2 turi tą dalyką  ;) jei yra šalto paleidimo purkštukas (turi būti nuo krabo šešta šlangutė į koliką ir ant to purkštuko fyškė) atjunk fyškę ir žiūrėk kas darysis  (h)

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
am aciu uz info bet man tai toks vaizdas kad ten purkstukam jau blogai visai mano nes ir galia kritus variklio...  bet pabandysiu ir tavo patarima :)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Pas mane jau 4 audine ir visos buvo ir yra techniskai tvarkingos... Ir absoliuciai visos saltos kuriasi puikiai, o silta masina reikai ilgiau starteriu pasukiot
O man keista tai girdėti, pas mane kaip tik atvirkščiai, šalta reik viniot gal 5, 6 sekundes, o šilta kuriasi vos pasukus raktelį, pas mane 2.2 turbo, kadangi su turbina gal kitaip...?  Beje, kiek teko susidurt su 2.2 varikliais visada pasukus rakteli, t.y ijungus degimą sudirba kuro siurblys, sukelia slėgį, o šiai mašinai kurią dabar turiu siurblys nesuveikia, tik jau sukant starteri pasigirsta siurblio darbas, kodėl taip? Ar taip turi buti? ?!?

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Isvaliau benzino baką ir dingo trukciojimas ir trauka padidejo net masinos o bake buwo turto daug nerudziu bet welniai zino kazkokių granulių dar isiemiau siurbly ir prijaugiau atwirksciai srove nuo akumo taj irgi ispurskė atgal brudo nemazaj siurblys vienu žodziu beliko tik purkstukus pasikeist;)