Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip tai vadinas ir ar sitas dalykas gali turet itakos kurimuisi masinos ?  (Skaityta 2985 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Tai jo Toto :) rankytemis bet kaip rankytes newiska moka tai prireikia klubo pagalbos arba meistru o kadangi dar su meistrais patikimais ir atsakingais nesusiduriau tai ir prasau klubieciu pagalbos:) o ta foto ne mano pas mane labiau neswarus wariklis cia pamaciau foto ir idejau paklaust apie ta detale :) o del kurimosi tai ji kuriasi bet ilgai silta warikli suka o salta is puses apsisukimo uzkuria :) uzkurus kitas dalykas yra labai negraziai padirba wariklis bet kaip issidirba dirba kaip bitute :) tik ganetinai garsiai issiaikinau kad pursktukus reik keist :) nes net du purkstukai pas mane tepala praleidzia matyt tos gumeles jau sueja ju.. bet wisos bedos del to nesibaigia wazinejant ir ilgiau pawazinejus masina pradeda trukciot pirmu anrtru treciu begiu gesina net warikli bet issiwaziuoja ir wel dingsta trukciojimas ir po to wel kai tik pajudet reik tas pats daros... dar pastebejau kad kai bake buna 10 l kazkur like maziau trukcioja kai ant laisvo gazuoji gali gazuot kiek nori tada negesina wariklio... ir nuo ko man pradet wisus remontus neat nzn :) wis ieskau patarimu :)
Del tos dalies ,jei ji nekiaura isvis nera ko rupintis.Nuotrauka sakai ne tavo,o gal ir ne tokios masinos,o gal ir duju nera.Galejai su ta fotke nuvaryt pas cigone,atsiprasau rome,ji tau viska isburtu.