Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Iki raudonumo įkaista liambda, svilam, mirksi check engine..  (Skaityta 19853 kartus)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
jeigu paasiskes kad su uzdegimu (zvakes babinos komutatoriai) viskas gerai , butinai patikrint reikia veleneliu aktuatoriu darba

O kas tai tokio ir su kuo tai valgoma?  :-]

3.0 variklyje yra paskirstymo velenelių kintamų fazių sistema, pagooglink arba i www.audagena.lt  tech info paziurek ir susirasi kaip veikia ir kam to reikia, o beda buna su sia sistema, kad veleneliu priekyje stovi aktuatoriai (reguliatoriai) kurie valdomi tepalo slegiu, jei ten pradejo leisti tepala, slegio neuztenka ir nereguliuoja veleneliu padeciu, ko pasekoje vyksta visokie neaiskumai su varikliu, nes variklio kompas bando per kitus valdymo elementus istaisyti iskilusius netikslumus, o dar geriau teko matyti kai kazkas uzsandarino raudonu hermetiku tuos aktuatorius, jie uzsikiso ir sudegino ismetimo voztuvus vienoj galvoj

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Aš ne meistras, pas jumi geros mintys, bet negi meistrą mokysiu, jei jis įsitikinęs dėl babinos gedimo.
Nemokysi, tu mokesi :D

Nepyk, bet labaijau keistai masina tau tenka remontuotis... ir dar butinai pirkti audi centre... kodel? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 18, 09:33:28 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
veleneliu priekyje stovi aktuatoriai (reguliatoriai) kurie valdomi tepalo slegiu, jei ten pradejo leisti tepala, slegio neuztenka ir nereguliuoja veleneliu padeciu, ko pasekoje vyksta visokie neaiskumai su varikliu, nes variklio kompas bando per kitus valdymo elementus istaisyti iskilusius netikslumus
o pirmi požymiai gal būna tokie, kad tik užvedus šaltą mašiną toks kaip tarškėjimas girdimas iš tos srities kur tie aktuatoriai stovi ?

Neprisijungęs ERD777

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Nepyk, bet labaijau keistai masina tau tenka remontuotis... ir dar butinai pirkti audi centre... kodel? :D

Nepykstu, keistai.

Bet pasak jo, taip bus pigiau, nei kur kitur pirkti. Primena situacija su mano liambdos pirmuoju remontu.

Palei teisybę, reik dar keistis diržus: pagrindinį diržą, įtempėjus, tepalo pompa. Gal tada kas pasimatys, gal diržas peršokęs, dėl to ir svylą būtent toji liambda.
Gal tai ir įtakojo, greitesnį žvakės ir babinos susidėvėjimą/gedimą. Bet čia tik mano pamastymai.

Žvakes pakeist į platinines (taip rekomendavo tas meistras), na gal ir neblogai, bet jei viską imsiu keisti, kažin ar man verta tiek investuoti?
Mašina toks dalykas, šiandien gerai šita, rytoj norėsis kitokios. Ir visas taip perrinkinėti, kažkaip nesinorėtu.  (-)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
seniai sakiau, kad man perleisk sita "dziaugsma" (aa)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
kokia cia paleva vyksta. o ka rodo misfiringo testas ant wag'o. Negalima teigti nieko nemacius masinos.Bet kad pagal simptomus tai yra  bloga babina faktas. Jau ne pirma karta atvaziuoja zmones su klaida kur parasyta katalizatorius ir sako kad blogas jis.NU velnias ne ne ir dar karta ne.Pas sitas masinas jau viskas kitaip.Nereikia skaityti kaip senos bulkos.
babinos yra orginalios yra bremi. apie 130lt.
jeigu sita babina isemes paziuresi ar yra kibirkstis gali pirkti nauja babina.Jos labai jautrios ir keiciamos VISO kas antra arba trecia zvakiu keitima.
Del veleneliu faziu,variklis purtysis bet katalizatoriai nebus raudoni (aisku gali buti ivairaus dydzio paklaida) bet jeigu nebuvo keisti dirzai ir tai nutiko vaziuojant.zmogau keiski babina ir viskas bus gerai.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
platinine auksine sidabrine nu na............
o gal pasiziurim i kataloga ir nusiperkam kas priklauso. Nepamirstam pasikeisti ir babinu. ir su jomis neexperimentuojam neziurim neuostom nelupam nuo ju nieko.Paziurim ant kompo jeigu rodo missfiring daugiau negu 10 (iki nunulinimo klaidos)
perkam nauja babino ir vaziuojam toliau.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jeigu paasiskes kad su uzdegimu (zvakes babinos komutatoriai) viskas gerai , butinai patikrint reikia veleneliu aktuatoriu darba

O kas tai tokio ir su kuo tai valgoma?  :-]

3.0 variklyje yra paskirstymo velenelių kintamų fazių sistema, pagooglink arba i www.audagena.lt  tech info paziurek ir susirasi kaip veikia ir kam to reikia, o beda buna su sia sistema, kad veleneliu priekyje stovi aktuatoriai (reguliatoriai) kurie valdomi tepalo slegiu, jei ten pradejo leisti tepala, slegio neuztenka ir nereguliuoja veleneliu padeciu, ko pasekoje vyksta visokie neaiskumai su varikliu, nes variklio kompas bando per kitus valdymo elementus istaisyti iskilusius netikslumus, o dar geriau teko matyti kai kazkas uzsandarino raudonu hermetiku tuos aktuatorius, jie uzsikiso ir sudegino ismetimo voztuvus vienoj galvoj
seip jeigu ten neuztektu slegio, tai tepalas variklyje dingtu greiciau negu tau uzsidegtu check del veleneliu padeties.
Turejom problemu su tokia, del tarpiniu ant dangteliu(ten kur reguliuojama faze) pakeitus dirzus leido,

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvo meistras,

Nedirba 4 cilindras, meistro išvada: bloga babina. Išimta, jokių pokyčių nepasijuto.
Dar kažkur siurbia orą.
Ir reikia praplauti alsuoklį, čia dėl tokių apnašų.

Sakė beveik 100% reiks keisti tą liambda.

Babina rekomendavo pirkti audi centre.

Viskas.
buvau pas daktara diagnozavo kad luzes kojos kaulas, nupjove nafik koja, vistiek vaikscioti sunku.
beje reikes 100% sugipsuoti nupjauta koja.
Kojos rekomendavo ieskoti pas mama.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvo meistras,

Nedirba 4 cilindras, meistro išvada: bloga babina. Išimta, jokių pokyčių nepasijuto.
Dar kažkur siurbia orą.

Viskas.
buvau pas daktara diagnozavo kad luzes kojos kaulas, nupjove nafik koja, vistiek vaikscioti sunku.

jeigu tas meistras, apie kuri as galvoju, tai jus su triraciais dar vazinejot, kai jis to meto panasaus lygio masinas jau skersai isilgai narste. man kazkaip EDR777 keistas atrodo, 3 ar 4 savaites verkia, bet nieko absoliuciai nedaro. as nesuprantu, ar jis nori, kad servisas i jo kiema atvaziuotu ar ta masina perintu ant saligatvio bordiuro 1 rata uzvares? ?!? (!?) :V arba jam visiskai pofig ant jos, arba NU LABAI KEISTAS ZMOGUS, tuo labiau, kad patarimu melejonas buvo duotas...

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Buvo meistras,

Dar kažkur siurbia orą.

Viskas.

Labai juokinga,  :-], parašyta gražiai, pasijuokčiau iš dūšios, bet..

dažnai realybėj taip ir būna.

Patarkit ir jus, kur konkrečiai pirkti tą babiną, kad būtu kokybiška, laikytu kaip originali ir kaina būtu normali?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvo meistras,

Dar kažkur siurbia orą.

Viskas.

Labai juokinga,  :-], parašyta gražiai, pasijuokčiau iš dūšios, bet..

dažnai realybėj taip ir būna.

Patarkit ir jus, kur konkrečiai pirkti tą babiną, kad būtu kokybiška, laikytu kaip originali ir kaina būtu normali?

audi centre jei milijonu neuzsiples, jei parduosi neuzilgo masina, gali ir lauzynuose paieskoti, jei pasiseks.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar esi garantuotas kad jos reikia? As ne :D Seip ziurint rimtai tai keiciamos visos zvakes, taipogi keiciamos ir visos babinos.... Keiciamas visas tepalas, keiciamos ziemai visos padangos, plovykloje plaunama dazniausia visa masina...

Nejuokinga kitavertus, taciau 10 lapu skaldomos kazkokios keistos isvados, teorijos, meistru isvados ir t.t. Nekilo minciu nuvaziuoti is ties i servisa, ju tikrai Vilniuje yra.

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Offroad, ko tu pariniesi?

Jei jums užimtas žmogus yra keistas žmogus, tada gal aš ir keistas.
Jei tas kuris nepuola tvarkytis pirmam pasitaikiusiam servise yra keistas žmogus...

Na čia gi mano problema, kai galėsiu tada ir taisysiu. Ir nieko aš nesitikiu, viskas tvarkoj, buvo tas meistras, pasakė kas ir kaip, ko jus nervuojates?

Taip, stovi ji, ir dar stovės, kol surasiu laiko. O su laiku pas mane dabar yra blogai, jo nėra ir artimiausiu metu bus dar mažiau.

Ir prašau, dėl asmeninių dalykų, kreiptis pas mane asmeniškai, čia jau kažkur buvo taip parašyta.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar esi garantuotas kad jos reikia? As ne :D Seip ziurint rimtai tai keiciamos visos zvakes, taipogi keiciamos ir visos babinos.... Keiciamas visas tepalas, keiciamos ziemai visos padangos, plovykloje plaunama dazniausia visa masina...

Nejuokinga kitavertus, taciau 10 lapu skaldomos kazkokios keistos isvados, teorijos, meistru isvados ir t.t. Nekilo minciu nuvaziuoti is ties i servisa, ju tikrai Vilniuje yra.

as ir irgi jau seniai norejau pasakyti.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Offroad, ko tu pariniesi?

Jei jums užimtas žmogus yra keistas žmogus, tada gal aš ir keistas.
Jei tas kuris nepuola tvarkytis pirmam pasitaikiusiam servise yra keistas žmogus...

Na čia gi mano problema, kai galėsiu tada ir taisysiu. Ir nieko aš nesitikiu, viskas tvarkoj, buvo tas meistras, pasakė kas ir kaip, ko jus nervuojates?

Taip, stovi ji, ir dar stovės, kol surasiu laiko. O su laiku pas mane dabar yra blogai, jo nėra ir artimiausiu metu bus dar mažiau.

Ir prašau, dėl asmeninių dalykų, kreiptis pas mane asmeniškai, čia jau kažkur buvo taip parašyta.

jei tavo auto butu tvarkingas, gal ir laiko automatiskai zymiai daugiau turetum. cia jau uzburtas ratas gaunasi. tu neturi laiko prieiti prie to irankio kuris tau padetu sutaupyti marias laiko :( gaila man tos audes :(

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Neliūdėk nes ir man liūdna :( , bet važiuojanti mašina man niekuo nepagelbėtu.
Tegul stovi, nieko jai ten nepasidarys, mano 2 metukų sūnus periodiškai sniegą nuvalo ir gerai.
Tikrai niekur neskubėsiu, o pasidalinti mintimis manau juk galima, niekas nuo to nenukenčia.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia tas pas kas gydyti vaikus pas veterinara ir veliau save bandyti teisintis tokiame poelgyje... juodas jumoras, sorry, bet taip jau atrodo visa si tema.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ir dar istorija is gyvenimo. Vakar i autodaliu pardavykla atejo moterike, su beske ikale i duobe sulankste sake. remonto sama: plika sake 50lt 2 salenblokai po 6lt, sako dar dirzeli prie daikto keisiu. dirzo kaina 25lt, itempejo kaina 36lt, pakeis kaimynas viska nemokamai :O :O :O :O :O o cia mokam tukstancius uz remontus ir detales o vaziuojam taip pat ar ne? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Patikek manim, tokiu sailentbloku tu nenoretum (-)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Neliūdėk nes ir man liūdna :( , bet važiuojanti mašina man niekuo nepagelbėtu.
Tegul stovi, nieko jai ten nepasidarys, mano 2 metukų sūnus periodiškai sniegą nuvalo ir gerai.
Tikrai niekur neskubėsiu, o pasidalinti mintimis manau juk galima, niekas nuo to nenukenčia.

(y) (y) (y) (y) tuoj atsils orai, tai obliuota isgaubta lenta prie stogo pritvirtint ir vaikam bus vietoj ciuozyklos.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Patikek manim, tokiu sailentbloku tu nenoretum (-)

draugelis kaime gyvena su 3 golfu pastoviai po zvyrkelius trankosi, tai tie po 6lt lygiai tiek pat laiko kaip ir orginalus t.y puse metu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kai jo savikaina is vis vos pora litu tesiekia... tai pats pagalvok kas per detale gali buti, o ta laikyma kiekvienas skirtingai vertina, man tokie asfaltu neatlaike nei 1000km...

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Tai niekas nepatars kur tas babinas pirkti?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai niekas nepatars kur tas babinas pirkti?

:D :D :D :D gal ir nupirkti uz tave?