Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Iki raudonumo įkaista liambda, svilam, mirksi check engine..  (Skaityta 18496 kartus)

Neprisijungęs ERD777

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Grishman: taip ir darysiu, pinigų ir dabar yra, bet kaip aš maniau, tokie forumai suburia minias įvairios patirties vairuotojų,
kurie pagal mano aprašytus simptomus/pastebėjimus galėtų duoti bent kokių minčių.
Juk buna daug maž tipiniu gedimų, pas mane gi ne samadelka kokia, o tipine audi, ir pulti keisti itartinus įrenginius (katalizatorius), tikrai neketinu.
Diskusijos tam ir reikalingos, kažkas pasipasakoja apie jam nutikusius dalykus, visi pataria kaip kam atrodo.
Gražiuoju. O ne auklėjimai, kaip Gedas mėgsta.

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Jei neturi litu remontui taip ir sakyk, nieks cia tau nebesiulys jokiu diagnostiku ir nebereikes vartytis ir stumt ant tu kurie bando padeti.

Tai kad niekas nesiulė jokių diagnostiku, o stumia tai noreciau atkreipti dėmesį - ant manes.
Ir į pagalbą tai visai nepanašu.

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Grishman: taip ir darysiu, pinigų ir dabar yra, bet kaip aš maniau, tokie forumai suburia minias įvairios patirties vairuotojų,
kurie pagal mano aprašytus simptomus/pastebėjimus galėtų duoti bent kokių minčių.
Juk buna daug maž tipiniu gedimų, pas mane gi ne samadelka kokia, o tipine audi, ir pulti keisti itartinus įrenginius (katalizatorius), tikrai neketinu.
Diskusijos tam ir reikalingos, kažkas pasipasakoja apie jam nutikusius dalykus, visi pataria kaip kam atrodo.
Gražiuoju. O ne auklėjimai, kaip Gedas mėgsta.
Na pagrindiniai patarimai dėl diagnozavimo jau duoti, visų pirma, tai ne tos epochos mašina, kai gedimas 99proc buvo nustatomas pridėjus ranką ar ausį prie variklio, ar išsukus žvakę, todėl spelioti kas galėtų buti ir ką galima butų padaryti nelabai ir yra prasmės, taip katalizatoriaus gedimas yra labiausiai per kišenę kertantis varijantas ir visai suprantama kad norėtum išgirsti, kad gedimas yra daug paprastesnis ir pigesnis, bet reiktų pasirengti visiem išvardintiem varijantam ir juos patikrinti.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
žinai ką temos autoriau, negana visų kitų epitetų, tai dar pasirodo ir nachalas esate tamsta !!
iš kur tokios mintys aplankė, kad man rūpi tavo turimų kapeikų kiekis ? tu kokioje dimensijoje egzistuoji ? net nesupranti, kad buvo duoti paprasčiausi patarimai, kaip protingiau pasielgt kad mažiau išleist pinigų (kad ir tas pvz su liamda).
Ir jau trečiam poste patarė pasidaryt diagnostiką, ar tu čia sakydamas kad nieks jos nesiūlė, turėjai omeny, kad neatvažiavo ir nepadarė ?? ?? nes rašai kad pats neketini bėgti darytis tos diagnostikos....
Tai ką tu ketini daryt ? laukti kol kas pasisiūlys atvažiuot ir nemokamai atjungs katalizus kad pasižiūrėt kaip variklis dirba be jų ?  :)
Ar kol kas pasakys kad reikia patraukti tris kartus už kapoto atidarymo troso ir mašina pati susitvarkys  ? .... juokinga kad net graudu ....  ff
o šita mintis tai visai užmušė
Atrodo iš viso to seka, kad automobilis kryptingai gedo, informavo apie viską ką tik jis pastebėdavo ir galu gale sugedo
daugiau jokių pastebėjimų, kas galėtu duoti peno kažkokiai sąmokslo teorijai
tai nafik laukiai kol auto galutinai numirs ?
sąmokslo teorija yra tamstos vaizduotėje, juk tau buvo duota eilė konkrečių patarimų, bet deja tau irgi kaip tam 'tikram lietuviui' atrodo kad tai įžeidinėjimai, auklėjimai, tyčiojimaisi ir pan. gal pagaliau įsiskaityk kas tau patariama ir atmesk visas tas kudlotas mintis į šoną.
Ir dar, prie ko čia tie čekiai ir klausimas apie argumentuotus atsakymus ?? ne staip ir neatsakiai į:
1) ir iš kur ta teorija, kad pro užsikišusį kuro filtrą brudai praeina
2) ir paaiškinkit man durnam, kaip gali būt, kad vienas katalizas užsikišęs, kitas ne, bet per abu išmetimo vamzdžius eina vienodai

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Gedai, tau dar nenusibodo?

Žiūrėk tik neapsikakok, toks vaizdelis, kad tau iš burnos net purslai eina, o vaizduotė jaunuoli, žinok yra visai gerai.

Ir vėl atsakau:

1)
 dėl tos teorijos apie kuro filtrą rašiau: "Gal degalai per daug purvini bėga, užteršė man visus galus.. Nez..."
 Rašiau kaip galvoju, ir niekas man konkrečiai dėl filtro jokio klausimo neuždavinėjo, tu įsiskaityk geriau.. lietuvį  (!?)
2) Tavo žodžiai: "ir paaiškinkit man durnam, kaip gali būt, kad vienas katalizas užsikišęs, kitas ne, bet per abu išmetimo vamzdžius eina vienodai",
 Ir vėl pats grybauji, o ką aš vienam iš postų rašiau? ..

Tu geriau keliauk į kitą temą/diskusiją/forumą, ten ir įrodinėk pats sau savo teisumą..
Tau aiškiai pasakyta, tavo komentarai glumina, daugiau jokios naudos. Esi šitoj diskusijoj nepageidaujamas.  (h)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
gal nepradekim nurodineti kam kur ir ka rasyti?

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
cia gi zmogus nesake kad jam uzsikise katalizai kiek pamenu.todėl ir tikrino su rankom kad dumai iseina vienodai tiek is vieno tiek is kito gluso.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
kaip gali buti susieje uzsikise katalizai ir nedirbantis 4 cilindras?

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Gerbiamas Moderatoriau:
"gal nepradekim nurodineti kam kur ir ka rasyti?"

Atleiskite jūsų didenybe, bet neatsiimu nei vieno parašyto žodžio.
Nereikia trukdyti man aiškintis ir tuo pat lavintis, sukurtoje problėmos sprendimo paieškos temoje, kurioje gal suprasiu kaip ir kas gali būti.

Kadangi negaliu jo ignoruoti, todėl ir "prašau" nebelįsti į šia ir kitas galimas man aktualias susijusias tik su mano Audi A6 diskusijas, visur kitur jis man nekliuna.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
 :-] :-] :-] :-] :-] purslai  :-] :-] :-] MAN ? va dėl įdomumo pažiūrėjau ką priskiedęs esi paskutiniu metu.. vajėė vajė mama mija  ff

Bet atvirai, tokios pagalbos kurios reik, abejoju ar kas suteiks. Aš pats per šitą praėjau, kol neišleidau kruvos pinigų, tol visi kaip "gaidžiukai", o kai jau parašiau kas ir kaip, aišku, visi profai kaip vienu balsu, mes gi taip ir rašėm.  :-]

nu nėr ką bepasakyt, tai net ne tik nachalas, bet ir visuomenės šiukšlė būsite.... "gaidžiukai" jam matai... bet kad pagal viską patį kaip gaidžiuką servisuose dulkina iš visų jėgų  (y) nors a kodėl nepaturėjus tokio saldumyno niam niam

Atvirai pasakius, sugedo mano gelda, važinėju mikriukais, taksais ir atsidžiaugti negaliu.
Visu pirma važinėti taksu yra pigiau nei ekspluatuoti mano AUDI.
Mikriukai į darbą nuveža ir parveža atgal dar pigiau.. Žmonės, nebepirkite mašinų, ypač tokiu sunkmečiu.  (h)

geriau tau būt parduot/atiduot/atsikratyt tą savo nustekentą geldą, išstrint visą tą gėdą kur prirašęs esi šitame saite, ir puoselėt toliau fotografijos meną ar dar ką nors, nes ir vėl tikriausia nesupranti kad ne pagal išgales ir supratimą užsirovei su savo gelda.. va tokia ta tiesa, šiek tiek liūdnoka.........
ir ko man turi nusibosti čia?, darbas eina, ir eina linksmai, o su tavo pagalba dar linksmiau, nesu dar dalyvavęs komiksų kurime, tu pirmas  :D viskas ore taip sakant... tiksliau dar taip gerai niekad nebuvo  :P o vat kad esi tiek ciongų prisidaręs ir prirašęs, ir va dar toliau rašai, žinok net nejauku skaityt... retas kuris tiek nusipeza ir viską daro atvirkščiai nei reikėtų, su tavim net aiškiais faktais neina susikalbėti... pats stebiuosi kad tik šypsena sukeli man ir jokio pykčio...
P.S. žinok į kudakuojančių gyvių prašymus aš nereaguoju, Gerbiamasis Kudakuotojau

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Gerbiamas Moderatoriau:
"gal nepradekim nurodineti kam kur ir ka rasyti?"

Atleiskite jūsų didenybe, bet neatsiimu nei vieno parašyto žodžio.
Nereikia trukdyti man aiškintis ir tuo pat lavintis, sukurtoje problėmos sprendimo paieškos temoje, kurioje gal suprasiu kaip ir kas gali būti.

Kadangi negaliu jo ignoruoti, todėl ir "prašau" nebelįsti į šia ir kitas galimas man aktualias susijusias tik su mano Audi A6 diskusijas, visur kitur jis man nekliuna.

deja, vartotoja gali ignoruoti cia: (nematysi jo postu) nes kuo toliau, tuo labiau veliates i asmeniskumus,ir buk zmogus, viena kart paklausyk kas tau sakoma  !!

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Man sita tema uzkliuvo del idomios problemos, ir as ja vis stebejau, laukdamas kol bus kasnors tiksliau nustatyta, nes problema tikrai nekasdiene. Bet kuo toliau tuo labiau matau, kad cia kai kurie pripostino ne tam kad padeti kanors isiaiskinti, o tik pasikapoti. Nemanau, Gedi, kad autorius zodziu "gaidziukai" turejo galvoje kaleimo zargona, o tik buda pestis ir draskytis ne ten kur reikia ;) Taip pat nemanau, kad sukures tema ir uzklauses techniniame forume privalai vos gaves patarima lekti i autoservisa daryti diagnostikos ar pjauti katalizatorius, nes jei jau skubetum remontuotis ir neturetum galimybes vaziuoti kitu transportu, tai negaistum forume laiko (nesakau kad jis nenaudingas, bet kai prieinama nuo sprendimu problemos prie konfliktu...) ir lektum i servisa ir sumoketum tiek kiek priklauso. Jei kasnors yra toks nekantrus ir negali sulaukti kol jo pasiulytas problemos sprendimo budas nebus isbandytas, manau galite pats susitikti su autoriumi ir kartu meginti suremontuoti automobili. Manau forume klausdamasis pimiausia nori tiksliau susizinoti galimus gedimus ir galimus sprendimo budus, kainas ir autoservisus, kuriuose bus atlikti priklausantys remontai uz prieinama kaina. Taigi taikos zmones ;)
P.S. sorry uz OT :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
 :-] :-] :-] kam cia is vis rasyt postai dingsta, nes palieciamos protingu zmoniu silpnos vietos sekmes lojime...

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Gal dar kas turit kokių asmeninių pastebėjimų?

Dėl gaidžiuku, tai čia kiekvienas savaip supranta, nieko tame žodyje blogo nematau, gaidžiai, vištos, šūnys, papūgos..  :-] Jei tamstai tai nesuprantama...
Prasmė buvo vaizdi, matyt net kai kam per daug vaizdi..  :D , bet esmės tai nekeičia, parašiau kaip man atrodo.

Dar niekas manęs nėra pavadinęs visuomenės šiukšle.. Bet aš iki jūsų lygio nenusileisiu, Gediminai. Jums smagu tik  :A pasikandžioti, saugokite dantukus.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
neapykanta tau reiskia is pavydo kad turi per daug geru metu masina po 10 metu jei su ta pacia vazinesi turesi daug draugu ir bendraminciu  :)

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Gali būti, bet čia greičiau noras būti pasaulio bomba, kuri tuoj tuoj sprogs.. Tegul.

Liucifer, dėkoju už taiklius žodžius. Reikia daugiau tokiu žmoniu kaip jūsų persona..

Konstatuoju ką supratau ir ko ne, nes yra nemažai patarimų daryti taip kaip rašoma:

1. Darytis rimtą diagnostiką.
 Prieš darant rimtai, galima pabandyti ir patiems pasikrapštyti, tad į pagalba pasiūlė:
 (Offroad, kurią priėmiau,(beje skambinsiu tuo telefoniuku, bet po algos  ;). Dėkoju tau, jei kas gausis iš manęs priklauso alus su priedais ;) )

Gedimo versijų buvo keletas:
 1. Užsikišes katalizas (kol kas neatmetama).
 2. Žvakės, komutatorius, babina ar pan. keliais žodžiais elektros įrangos gedimas (man tikėtina labiausiai).
 3. "Myža" purkštukai (tai yra siusina  :D , suėmė juokas, atleiskite, bet taip pat reali versija).

Toliau žiurim kas siūlėsi tvarkyti minėtus dalykus:

1. Tokia reali firma Diezas, kalbėjausi su keliais pažįstamais, sakė taip, jie žino ką daro, vertina klientus ir viskas tvarkoma kokybiškai, tiesiom rankom.
 2. Èia reik motoristo ir elektriko kartu, jei pasitvirtins bandysim ieškoti tokių.
 3. GaražasTDI, bet yra tikriausiai ir kitų.

Dar buvo pasiūlymu daryti ką nors, o ką konkrečiai daryti pasakyta nebuvo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
:O nu ir tema įsikarščiavo (z)
Pykit nepykę, tačiau stabdome "arklius" - nes šią temą kažkodėl bloga aura supa, kas nesuteikia garbės nei klubui, nei forumui, nei čia rašantiems.

Bet kuris po mano posto pakėlęs toną, moralizuojantis, įžeidinėjantis ir negalintis rašyti tik apie remontą ir techniką - bus išleistas keliom dienom ramybės poilsiui. Geriau susilaikykite nerašę, kad vėliau nekiltų papildomų pykčių, dėl suteikto jums apribojimo.

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Nu jus cia ir duodat...

Kas del katalizatoriu isimimo, tai galimas varijantas! bet isimti teks abudu! Isemus, tektu vaziuoti reguliuoti varikli, kadangi is gamyklos isejo su katalizatoriais!
Nes kitaip tau pradetu daugiau vartoti kuro, nes deguonies kiekio matuoklis matytu, kad ismetimo sistema neikaitus iki tam tikros temp.
Katalizatorius gali uzsikimsti dle dauk priezasciu, dazniausia priezastis: vanduo!
Karstis ir vanduo, ir keramikinis katalizatorius sugadintas ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
uzkisa ir tepalas kuris sudeginamas degimo kameroje, jei jo daugiau degina, labai nesunkiai uzkisa katalizatoriu

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
O jei tepalo buvo perpilta?
Ir ar matėt kaip ta tepalo lygio matuoklė atrodo, ten tikras nesusipratimas..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nematant sunku ką ir kalbėti, tačiau (senesnėje) mašinoje kuri 'valgė' tepalą katalizatorius atrodė taip:

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
masina amerikoniska, gal vietoj bezino buvo pilamos pamazgos? + savininkas itaria, kad galejo buti pripilta "medaus", bet jei normaliom salygom exploatuota, tai netikiu, kad per 90t km galima uzkisti kataliza :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nematant sunku ką ir kalbėti, tačiau (senesnėje) mašinoje kuri 'valgė' tepalą katalizatorius atrodė taip:

ir kiek cilindru nedirboje sitoje masinoje? itariu, kad visi dirbo kaip priklauso, tik gal traukos buvo like 50% arba dar maziau :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia 8 cil variklio, bet gauna vienas katalyzas 4cil... nzn kaip jis dirbo, bet manau tikrai ne taip kaip turetu :D cia srotas.....

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia 8 cil variklio, bet gauna vienas katalyzas 4cil... nzn kaip jis dirbo, bet manau tikrai ne taip kaip turetu :D cia srotas.....

faktas, kad ne taip, kaip turetu, bet tikrai turi dirbti visi cilindrai. o ERD pradziai bent zvakes isukti rekomenduociau apziureti kas kaip :V