Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Iki raudonumo įkaista liambda, svilam, mirksi check engine..  (Skaityta 19399 kartus)

Neprisijungęs ERD777

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Sveiki forumiečiai, pas mane atsitiko štai tokia istorija.
Po pusvalandinio pasivažinėjimo, grįžtant po darbo namo, sankryžoj, pajutau dūmų kvapą. Atvažiavias į kiemą, plikom akim iš po kapoto, veržėsi balti negausūs dūmai. Nieko nelaukus atsidariau kapotą, ir iš dešinės pusės, ten kur liambda zondas veržėsi baltas toks nei tai svilančios plastmasės nei tai kažkoks degėsio kvapo dūmas.

Už lango buvo -20c.
Kitą dieną, darbe atvažiavus, dūmu labai jau nesimatė, tad taip ir palikau.

Po kurio laiko, na gal mėnesio, išlėkiau palakstyt po miškelį, na ir gal po kokio gero pusvalandžio važinėjimo, borto kompiuteris paprašė išjungti variklį, ir patikrinti tepalo lygį. Taip ir padariau, aišku pasirodė kad tepalo per mažai, dapiliau visą litrą, iki max. Bet klaidą niekur nedingo, ir kaip taisyklė ikaitus varikliui po kokio pusvalandžio "pyp" ta pati klaida.
   Na kadangi žiema, šalta, pamaniau daviklis protą pametė, palikau taip viską.

Dar po mėnesio,tai jau šiandien, kažkaip tik užsikurus ir išvairavus iš kiemo, mašina momentais pradėjo purtyti, ir taip kas kažkiek sekundžių, pavieniai papurtimai, užgesinau variklį, vėl įjungus, tas viskas kartojosi. Na galvoju, gal kuras ar pan., ir taip už kelių šimtų metrų, kaip pradėjo purtyti, kratytis, skydely užsidegė check engine lemutė, pradėjo mirksėti, teko sustoti pakraštį. Na po kurio laiko nusprendžiau ijunges avarines nuvažiuoti iki tikslo. Atidarau kapotą, o ten dešinėj pusėj liambda ikaitus iki raudonumo, tiesiog šviečia, iš tos pusės veržėsi dūmai.. Kokių kas galite sugalvoti mano Audi (2002 m. A6 C5 3L variklis, amerikonas) istorijos pabaigą? Ką man daryti, kur daryti ir kiek tas malonumas gali kainuoti... ? :[
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 11, 15:28:20 sukūrė ERD777 »

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
labai panasu, kad uzsikimso katalizatorius

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Bet pameginau, dragelis akseleravo, o aš tikrinau pro duslia išeinamą orą, na lyg ir vienodai pro abu vamzd. išeina.

Bet taip kalatojasi, kad baisu net užkurinėti, toks jausmas, kad išsiderino ritmas, net nežinau kaip tai apibūdinti, ir ta smarvė salone, dūmai, įkaites zondas iki raudonumo, na ... mano emocijos šiandien pačios nemaloniausios.

• Žiūrėti profilį
Bet pameginau, dragelis akseleravo, o aš tikrinau pro duslia išeinamą orą, na lyg ir vienodai pro abu vamzd. išeina.

Bet taip kalatojasi, kad baisu net užkurinėti, toks jausmas, kad išsiderino ritmas, net nežinau kaip tai apibūdinti, ir ta smarvė salone, dūmai, įkaites zondas iki raudonumo, na ... mano emocijos šiandien pačios nemaloniausios.
patarciau pasidaryt diagnostika

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
stopu dovai katalizas uzsikiso, man taip buvo ant a4 1.8t

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Kaip suprantu ten pora katalizų, 4 zondai, 2 prieš katalizą ir du po.
Tas iš dešinės ir užsikimšo?

Kur dabar vežti vln taisyti ir kiek gali kainuoti?

Dabar ar gali taip įkaisti zondas, ar ir jam šakės?

Aš pirkdamas šitai maškei jau keičiau būtent šitą zondą, pirkau originalą audi centre... kur man kainavo darbai su detale ~ 800Lt.

Ple..  :[

• Žiūrėti profilį
pats zondas dar gali buti geras, siulyciau nuvaziuot kur nors ir isoperuot katalizatorius ir sudet rezonatorius

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o kad purstukai myza negalvojat? tikslus jus spejikai ;)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Pagalvok ka pavarei.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Pagalvok ka pavarei.
na ir?
buvo toks atvejis kai purkstukas pastoviai atidarytas buvo ir vare kura, del ko svilo visas ismetimas.

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
O kuo skiriasi rezonatorius nuo katalizatoriaus, jei susidėsiu juos, nieko daugiau papildomai daryti nereiks?
Ir kaip tada dėl kompo klaidų..

Prašau, gal žinote kas vilniuje galėtu tai kokybiškai ir už protingą kainą padaryti, kiek tai gali kainuoti?

O dėl purkštukų myžimo, tai nieko nesuprantu.. kaip sužinoti tikrąją problemos priežastį?

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Beje dėl aiškumo, šiandien iš ryto užvedžiau variklį, mašina purtosi, variklis dirba visai išbalansuotai, purtosi, mirksi check engine...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
junk diagnostika

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Vaziuok ziuret kas galetu tau ispjauti katalyzus, o kai idesi rezonatoriu reikes tik apgaut lamda zondus kurie stovi uz katalizatoriaus. O padaryt galima siais budais det varza PK5 1MEG 1/4 W ir kondensatoriu 1MFD
arba isukti dvi ivores kaip parodyta cia
Pasuk tiem veikejam pakalbesi paziuresi ka pasakys: http://www.diezas.lt/index.php?id=32

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Dabar paskambinau tam "Diezui", sakė būtinai reik keisti abu katalizatorius.
Atseit jau darė pora panašiu maškių, kaina 1420Lt. Jų katalizai testuoti, kam darė tie atseit dar negrįžo... (nuo saves: arba grįžti jau nebesugebėjo..)

Rezonatorių jie nededa ir į tokia auto jie atseit nestato, nes yra kažkokie reikalavimai išmetimui, normos ir t.t.

Taip pat machinacijom jie su daviklių apgaudinėjimu daryti nemoka ir negali.

Taip, kas toliau.?

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Skambinau į dar vieną kontorą "Katalizator.lt" - tai jie aplamai pasiūlė kreiptis tik į audi centrą.
Motyvai tokie: katalizai yra kelnėse, 4 zondai ir kol kas jie kažko pritaikyti, išpjauti ir idėti rezonatorių ar pan į šitą modelį negali.

Naujas katalizas sakė kainuoja apie 3500 lt. Arba atseit bandyk ieškotis savartyne..

Kaip jums tai? O kaip manote kaip man tai..  :-{

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
sutinku su diezu, zino ka daro, pasikeisi nefirminius katalizatorius ir bedos neturesi, tada gali uzlekt kad ir pas mus patikrinsim visa variklio valdymo sistema ar neriebina, neliesina, ar su veleneliu ankstinimu velinimu viskas tvarkoj , kitaip sakasnt dabar reikia sutvarkyti pasekmes(katalizatorius) ir skubiai ieskoti priezasciu problemos

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
stipriai pasipildyk pinigine pries vaziuodamas pas garazas TDi

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
ne butinai pas mus

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
geriausiai pasidometi ir sutarti kaina pries vaziuojant

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
Gal dar kokių pamastymu, patarimu? Kol dar nepradėjau taisymo maratono..

Pajungsim kompą, tada pažiurėsim ka jis ten blogo atras.

Tikėtina, teks keisti abu katalizus pas "diezą", bet reik dar tiek kapeikų prikrapštyti..

O po to ieškoti kame ten reikalas.
   Beje kuro filtras nekeistas nuo vasaros, kažkaip tepalus pakeičiau, bet nupirktas kuro filtras netiko, teko gražinti ir pirkti kitokį, tai taip ir vežioju aš jį bagažinėj. Gal degalai per daug purvini bėga, užteršė man visus galus.. Nez...

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
nu naciort kainos...tai gal geriau pirmiausia pasidaryt degnostika tai jeigu uzsikise katalizatoriai bandyk atjungti tuos katalizatorius ir taip uzvest ziuret kas darysis gal cia kas jau rimciau kazkada buvo uzsikises mano audi 100 katalizatorius tai net neuzsikure nors ten tik vienas kaminas isdauzem ta katalizatoriu trauke kaip bite jei jie kalti tai geriau be ju ... technikine ir uz pinigus praeit gali o jei kazkas rimciau parduot jei kas pirks kist pinigus nenormalius del kazkokio š ka as zinau

Neprisijungęs ERD777

• Žiūrėti profilį
o gal kas zinote, ar galima kompa uzprogramuoti, kad jis nesivadovautu liambdom, po katalizatoriumi? Ketinu susiorganizuoti, katalizu iškrapštymą, o po to žiurėsiu, kas bus.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
apziureta sita audi siandien. vaizdas ispudingas paziurejus i lamda, nedirba 1-2 cilindrai uzkliuvo sita klaida:

17887 - Brake Boost Vacuum System: Mechanical Failure
        P1479 - 008 - Implausible Signal - Intermittent