Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Iki raudonumo įkaista liambda, svilam, mirksi check engine..  (Skaityta 19408 kartus)

Neprisijungęs ERD777

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Sveiki forumiečiai, pas mane atsitiko štai tokia istorija.
Po pusvalandinio pasivažinėjimo, grįžtant po darbo namo, sankryžoj, pajutau dūmų kvapą. Atvažiavias į kiemą, plikom akim iš po kapoto, veržėsi balti negausūs dūmai. Nieko nelaukus atsidariau kapotą, ir iš dešinės pusės, ten kur liambda zondas veržėsi baltas toks nei tai svilančios plastmasės nei tai kažkoks degėsio kvapo dūmas.

Už lango buvo -20c.
Kitą dieną, darbe atvažiavus, dūmu labai jau nesimatė, tad taip ir palikau.

Po kurio laiko, na gal mėnesio, išlėkiau palakstyt po miškelį, na ir gal po kokio gero pusvalandžio važinėjimo, borto kompiuteris paprašė išjungti variklį, ir patikrinti tepalo lygį. Taip ir padariau, aišku pasirodė kad tepalo per mažai, dapiliau visą litrą, iki max. Bet klaidą niekur nedingo, ir kaip taisyklė ikaitus varikliui po kokio pusvalandžio "pyp" ta pati klaida.
   Na kadangi žiema, šalta, pamaniau daviklis protą pametė, palikau taip viską.

Dar po mėnesio,tai jau šiandien, kažkaip tik užsikurus ir išvairavus iš kiemo, mašina momentais pradėjo purtyti, ir taip kas kažkiek sekundžių, pavieniai papurtimai, užgesinau variklį, vėl įjungus, tas viskas kartojosi. Na galvoju, gal kuras ar pan., ir taip už kelių šimtų metrų, kaip pradėjo purtyti, kratytis, skydely užsidegė check engine lemutė, pradėjo mirksėti, teko sustoti pakraštį. Na po kurio laiko nusprendžiau ijunges avarines nuvažiuoti iki tikslo. Atidarau kapotą, o ten dešinėj pusėj liambda ikaitus iki raudonumo, tiesiog šviečia, iš tos pusės veržėsi dūmai.. Kokių kas galite sugalvoti mano Audi (2002 m. A6 C5 3L variklis, amerikonas) istorijos pabaigą? Ką man daryti, kur daryti ir kiek tas malonumas gali kainuoti... ? :[
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 11, 15:28:20 sukūrė ERD777 »