Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal kas zinot kaip nustatyti degima 2.6 varikliui  (Skaityta 3622 kartus)

Neprisijungęs kyborg

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot kaip nustatomas degimas varikliui 2.6 ar tiesa kad dedamas kazkoks tai irenginys,tipo kazkoks tai uzraktas,nes kai pirkausi audi tai kiti mane taip prigasdino kad jei degimui amba,tai ojojoj kiek vargo turesiu kol sugaudysiu degima nes statomas kazkoks tai uzraktas,man ir plaukai pabalo :O

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
taip yra.

Neprisijungęs kyborg

• Žiūrėti profilį
kur toki pricindala gauti

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
galima pasigaminti is svelerio ir keturiu varstuku

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kyborg

• Žiūrėti profilį
kas zinot su kokia programa ziureti ar skaityti sita failiuka kuri parsisiunciau is jusu nuorodos,arba gal kas turit vizualiai parodyti sita yrengini kuris dedasi degimui nustatyti.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
kas zinot su kokia programa ziureti ar skaityti sita failiuka kuri parsisiunciau is jusu nuorodos,arba gal kas turit vizualiai parodyti sita yrengini kuris dedasi degimui nustatyti.

Sėdim tanke, tai geriau meistram varyt mašina  :)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
taigi cia eilinis .pdf failas ...... ms ofisa susiinstaliuok ir skaityk.... o word xls kompe yra?

Neprisijungęs kyborg

• Žiūrėti profilį
Dekui uz info,susiinstaliavau ir veikia puikiai. :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Gal prie to pačio galit pakomentuoti kaip pasitikrinti ar degimas geras 2.8 AAH?
Jei gerai suprantu, susirandu va šitas metkes. pažymiu korektorium baltu kad geriau matytusi.

tada jungiu stroboskopa prie pirmo cilindro žvaklaidžio ir žiūriu ar sutampa tas mirksėjimas su metke ?!? ?

Ar man dar kažka reiks padaryti? 8:8

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Vakar pasijungiau strobą. rezultatai tokie:

Pajungus nuo pirmo cilindro pamačiau tokį dalyką, kad ta metke kuri pažymėta B, pas mane nesutampa visai, tačiau ant škyvo yra toks įgrežimas (raudonas taškas kairėj pažymėtas) praktiškai simetriškas tai B metkei. Nuo 3 cilindro pajungus strobą ta B metke atsirado, bet ji kaip ir tas taškas ant pirmo, šiek tiek anksčiau atsiranda prieš A metke, maždauk ten kur pažymėta raudona linija. Taip išeina pas mane degimas yra ankstyvas?  :V

Užkėlus apsukas jis pasislenka dar kairiau (čia kaip ir normalu).  :)
Simptomai: šaudo į įsiurbimo kolektorių užvedinėjant karštą variklį.  (z)
degimas nesireguliuoja, todėl darau išvada kad blogai uždėtas diržas. Any Ideas kodėl dar taip gali būti?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
A ir b metkes turi sutapt o paskirstimu velenu didziosios skyles turi but i vidu, turiu galvoje kai mani ta velenu fiksavimo stanga jei nesutampa dar karta pagal laikrodzio rodykle apsuki velena o mazosios skyles i isore turi but.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O gal plačiau papasakotų kas nors kaip tą diržą uždet ir metkes sugaut?

http://remontocentras.lt/Files/Audi_100_remontas_ir_eksploatacija.pdf

nuo 63 puslapio
parsisiunčiau aš šitą ir paskaites nesuprantu vieno dalyko. Paskirtymo velenėlių dantračius reikia atpalaiduoti kad jie sukiotųsi bet netabaluotų. tada uždėjus diržą reikia uždeti štangą. Bet kaip sureguliuoti pačius velenelius į savo vietas? nes dantračius galima uždėti konusu betkaip ant tų velenelių, ar ne? Ar tie fiksavimo žiedai lieka vietoj, o sukasi tik patys dantračiai? gal kas foto turi kaip ten kas darosi?

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
O gal plačiau papasakotų kas nors kaip tą diržą uždet ir metkes sugaut?

http://remontocentras.lt/Files/Audi_100_remontas_ir_eksploatacija.pdf

nuo 63 puslapio
parsisiunčiau aš šitą ir paskaites nesuprantu vieno dalyko. Paskirtymo velenėlių dantračius reikia atpalaiduoti kad jie sukiotųsi bet netabaluotų. tada uždėjus diržą reikia uždeti štangą. Bet kaip sureguliuoti pačius velenelius į savo vietas? nes dantračius galima uždėti konusu betkaip ant tų velenelių, ar ne? Ar tie fiksavimo žiedai lieka vietoj, o sukasi tik patys dantračiai? gal kas foto turi kaip ten kas darosi?

Iš velenėlio galo turėtu fiksuoti, kitam gale nei škivas.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai gal kas tada paaiskins kam ta stanga tarp veleneliu dedasi?

Neprisijungęs Kawronn

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
gal galit pasakyti 2,6 varikliui keiciant generatoriaus dirzeli ar reikia nuimti radijatoriu? (A4)

Neprisijungęs egya4

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
sweiki gal kas galetu aprasyt kaip nustatit degima 2.8 128 kw c4

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs egya4

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
o kajp pastatyt alkuninio weleno padeti jej prie apatinio skyvo plastmases nera metkos ant skywo yra ypjova o ant plasmases nieko padekit pastatyt welena

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit pasakyt tos liniuotes veleneliu fiksavimui ismatavimus noreciau pasigamint jei kas turit gal galit pamatuot