Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Duju Iranga - Kaunas  (Skaityta 1147 kartus)

Neprisijungęs Danas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Duju Iranga - Kaunas
« Topic Start: 2012 Sausio 28, 04:31:19 »
Sveiki Chebra,

Skaiciau visus forumus ir atsiliepimus, priejau isvados... dedu dujas. Velgi viska skaiciau skersai isilgai bet atsakymo konkretaus neradau... Kokia duju iranga patartumet deti i Audi A4 2003 quattro 1.8T Kaune? As susigundziau OMVL Italiska duju iranga. Sako dabar nuoliada 400 LT imant "Platinium" komplekta kas yra visa iranga Italiska ir tik kompas Lietuviskas kuriam 5 metai (Italiskam 2m.) garantija ir iranga gaunasi 500 LT pigiau kas yra 2400 LT. Imant su Italisku kompu 2900 LT... kas manau neverta. Pas mane 4 cilindru variklis ir aisku ziuriu tik IV kartos dujas, o jus chebra esate ekspertai tai prasau patarkit kas KAUNE siulo gera iranga + patikimai ja ideda. Visiems dekui ir bandom visi vaziuot pigiau, kad vaikams roges dabar o vasara dviraciai uz sutaupyta piniga iseitu...

Danas

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Re: Duju Iranga - Kaunas
« Atsakymas #1: 2012 Sausio 28, 12:58:06 »
Nedidelis ten skirtumas-italiska,lietuviska..lenkiska.Svarbu,kiek kainuos ir per kiek laiko atsipirks.Dar,kad tvarkingai butu sumontuota,kad neuzsidegtu laikui begant,nelystu i kompus klaidos.O sita gali suzinot tik ekspluatuodamas. Na, pvz,firmose montuojant,zinau tikrai,kad isiurbimo kolektorius nenuimamas ir greziamos skyles purkstukams tiesiai ant variklio.Metalo drozles sukrenta i kolektoriu,veliau i cilindrus....Pas mane lenkiska-jokiu pretenziju jai neturiu.

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 28, 15:46:21 »
O aš vistik pagalvočiau ar verta į šitą variklį montuoti dujų įrangą. Vistik aukštesnė degimo temperatūra, turbina labiau kentės, duslintuvas labiau rūdys, lamda zondai greičiau numirs...  :f

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 28, 16:47:21 »
O aš vistik pagalvočiau ar verta į šitą variklį montuoti dujų įrangą. Vistik aukštesnė degimo temperatūra, turbina labiau kentės, duslintuvas labiau rūdys, lamda zondai greičiau numirs...  :f

Skaiciuoti labai reikia.Jei per menesi i masina ipili pvz. 200 ltr benzino (6,4ltr/dienai),tai per metus panasiai gaunasi visos masinos kaina.Tada ka tie zondai..,jei puse su dujom sutaupai.Tikrai zondai atlaikys ne metus ir ne du

Neprisijungęs vaicius1

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 28, 17:46:38 »
As dejausi kaune Vikromoi... Pas mane a6 2.8l. sudeda jie gan gerai... jau 3 masinai pas juos dedu dujas... sumokejau 2400 italiskas kompas lenkiski purkstukai ir lietuviskas balionas :) nes kitokiu balionu jie nededa :) nori gali sudeti BRC dujas kurios kartu su dujom paduoda tepalo... bent jau jie taip aiskino... ju kaina mano auto paskaiciavo 3000lt. bet jie nesugeba sureguliuoti...  :[ (daug valgo)   (z)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 29, 12:33:15 »
Sveikas Danai,
visų pirmiausia reikia žiūrėti kur pradedi naują temą, antra - dujų tema yra ir nebūtina kurtis naujos, naudojames paieška.

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,1692.480.html

Spyna.