Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Chip tuning - ar tai rimta ?  (Skaityta 3867 kartus)

bestaz

• Svečias

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Chip tuning - ar tai rimta ?
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 03, 17:56:26 »
nerimta ;)

nenustebciau kad toje MAGISKOJE juodoje dezytele stovi varzele, aplieta silikonu :D

Be to, paieskok temu, yra panasiu, del veju neverta kurti temu ;)

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 03, 21:19:36 »
::: Marius ::: teingai sako, esu matęs kai atidarius tą dėžutę, joje randama įdėta varžą ir aplieta tokiais kaip permatomais klijais ar tai kaip Marius sako silikonu.

Geriau šitą išmėgink, su dyzeliniais varikliais labai daug teigiamų atsiliepimų girdėjau, kaip su benzininiais nežinau: http://www.galingas.lt/chip-tiuningo-paslaugos

Dar dėl dyzelinių variklių, tai sako šitie geriausi, kaip dėl benzino vėl nežinau: http://www.vimota.lt/kainos.html

Bet seniau abi šios firmos glaudžiai bendradarbiavo ir mokino vieną kitą, todėl nenustebčiau, kad rezultatai pas abi bus identiški. :)

Štai dar radau Vimotos klipuką kaip jie dyzeliuką patobulina:
http://www.youtube.com/watch?v=h5An_a4Aq1s

Seniau labai domėjausi Audi c4 2.5tdi variklių čipavimu, tai šiuos variklius labai gerai sekasi čipuoti, galia nuo 85kw pašoka iki beveik 100kw, ir šiek tiek kuro sąnaudos sumažėja, jeigu imi 2.5tdi su raudona "i", tai pas jas ir taip jau 103KW ir jau su šitomis sunkiau čipuojasi, bet vistiek padaugėja kw ir Nm. Be to man Vimota labai patiko, nes tas jų meistras (ir savininkas tuo pačiu) labai gerai dirba ir daug nusimano, kiekvienam automobiliui sudaro individualią čipavimo programą, pagal automobilio būklę (sudrožimą), variklį ir visą kitą, taip pat įrašius naują programą pastato mašiną ant stendo, pamatuoja galę, pažiūri ar viskas tvarkingai, pražvelgia visas tas diagramas per kompiuterį, kad sužinoti kaip variklis elgiasi ir jeigu kas blogai dar taiso ir tobulina programą. Nesėkmės atveju, kai neina normaliai sučipuoti, viską pasako ir pasiūlo atgal įrašyti tokią programą, kokia buvo kaip atvažiavai. Vienintelė problema šitiems c4 2.5tdi tai jei variklis padroštas ir katalizatorius dar padvėsęs, tai gali padidėti dūmingumas. Tik tas malonumas gan brangus.

Žodžiu nenusimanau daug aš apie tuos kompiuterinius chip tiuningus, todėl geriau tu užsuk į tų mano pateiktų svetainių forumus ir galėsi pasiklausinėti konkrečiai kaip sekasi chipuoti būtent tavo mašinos variklius.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 03, 21:22:05 sukūrė Dominus »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 03, 23:11:59 »
kaip galima kritikuoti daikta jei neesat jo bande? aprasymas neblogai skamba, tik kaina nelabai viliojanti :V

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 04, 00:33:35 »
nebukit naivus, ebay isvis reikia but atsargiam pries kazka perkant, daug ten slamsto.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 04, 07:56:20 »

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Birželio 04, 12:34:28 »
Va apie simkaras nuotraukas ir kalbėjau, tik aš buvau matęs su permatoma ta košę užlieta.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Birželio 04, 13:45:08 »
Jūs paklauskit pas Evaldą apie tokius tiuningus, žmogus pats su tokiu susidūręs - papasakos kas kaip

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Birželio 04, 13:47:52 »
Pas mane boroje toks stovi, tai be šito hujne kaip pridususi atrodo, plius sąnaudos išaug aiškart, jį atjungus. Taigi, net nesigilinau, kad ten viduje, kad ir varža eilinė, bet tikrai abejoju, ar ta varža duotų 109kw ir mažesnes kuro sąnaudas. Ta dėžutė dėta vw centre, auto su ja jau 90000km.

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Birželio 04, 13:50:26 »
gal pas Evalda ten "tikras" daigtas idetas, bet pirkt is ebay ar kokiu tai super tiuning online shopu tai  duodu 95% kad nusipirksi varza

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Birželio 04, 13:55:48 »
Pas mane boroje toks stovi, tai be šito hujne kaip pridususi atrodo, plius sąnaudos išaug aiškart, jį atjungus. Taigi, net nesigilinau, kad ten viduje, kad ir varža eilinė, bet tikrai abejoju, ar ta varža duotų 109kw ir mažesnes kuro sąnaudas. Ta dėžutė dėta vw centre, auto su ja jau 90000km.
Evaldai, atjunk ta ciptiuninga ir paziurek kokia kuro temperatura rodo. Gali buti kad temperaturinis dacikas nuduses.

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Birželio 04, 13:58:10 »
Tikrai nepirkit stebuklingų dėžučių, kurių net apžiūrėti negalima. Geriau sakau pakalbėkit su kompiuterinio programavimo (chip tiuningo) meistrais, tai jie jums už brangiau, bet tikrai kažką solidžiau ir su garantija pasiūlys arba iš viso nieko geriau nedaryti ir važinėk kaip iki šiol. O jeigu vis tiek reikia kažko galingesnio, tai reikia pasidairyti į kažką su galingesniu varikliu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Birželio 04, 14:00:18 »
Evaldai, atjunk ta ciptiuninga ir paziurek kokia kuro temperatura rodo. Gali buti kad temperaturinis dacikas nuduses.

Žiūrėjau tik pajungtą, tai nerodo kosmosų :V Atjungto nežiūrėjau, sunkus priėjimas :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Birželio 04, 14:17:44 »
Pas mane tokia fignia padaryta, dabar kuro temp ~ 40 laipsnių rodo (1,9 afn). Bet kad gerai trauktų nepasakyčiau :D
Gal žinai kokia turi būt normali darbinė temperatūra?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Birželio 04, 14:28:38 »
Pas mane tokia fignia padaryta, dabar kuro temp ~ 40 laipsnių rodo (1,9 afn). Bet kad gerai trauktų nepasakyčiau :D
darbine ir yra 40. taip kad pas tave nieko nepadaryta. kai 110 tai jau padaryta :)
Vasara darbine gali buti netgi iki 65.
Evaldai, tai dacikas pas tave nuduses reiskias,jei be sito sh nevalina ir nesiveda. Kai dacikas duses tai rodo i minusa kuro temp. ir automatiskai maziau paduoda kuro nei reikia.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Birželio 04, 16:02:09 »
darbine ir yra 40. taip kad pas tave nieko nepadaryta. kai 110 tai jau padaryta :)
Padaryta tikrai, tik ne su tikslu "pačipuot", o kad pigiau apeit temp. dačiko gedimą. Tuo metu man paaiškino, kad tas dačikas keičiamas su visa siurblio el. dalim, kuri belekiek kainuoja ir surast ją tinkamą šansų mažai, kaip išeitį pasiūlė įlituot varžą.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Birželio 04, 16:25:38 »
Padaryta tikrai, tik ne su tikslu "pačipuot", o kad pigiau apeit temp. dačiko gedimą. Tuo metu man paaiškino, kad tas dačikas keičiamas su visa siurblio el. dalim, kuri belekiek kainuoja ir surast ją tinkamą šansų mažai, kaip išeitį pasiūlė įlituot varžą.
kosmonautai meistrai pasitaike... plia plia..... :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Birželio 05, 07:14:11 »
Evaldai, tai dacikas pas tave nuduses reiskias,jei be sito sh nevalina ir nesiveda. Kai dacikas duses tai rodo i minusa kuro temp. ir automatiskai maziau paduoda kuro nei reikia.

Ne taip supratai :) Atjungus tą fignia, viskas ok būna - ir kuriasi ir t.t., tik eina kaip standartinis 85kw ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Birželio 05, 10:39:02 »
kosmonautai meistrai pasitaike... ot ot..... :D
Meistras ganėtinai rimtas atrodė, jo kontaktai Vimota.lt puslapyje buvo, pasitikėjau :) O kaip ten iš tikro su tuo davikliu? Keičiamas jis?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Birželio 05, 12:05:12 »
Ne taip supratai :) Atjungus tą fignia, viskas ok būna - ir kuriasi ir t.t., tik eina kaip standartinis 85kw ;)
na butent, kad tie xbox, diesel box ir pan jei kokybiski ir gera kaina yra tikrai neblogas daiktas, nes pas kitus buna jis atjungiamas is vidaus, tiesiog vazineji kaip su standartu prireikus isijungi ir trauka zymiai pagereja, be to paciam pasijungti vienas juokas, nebutina visiems kaip susitarus kartoti viena fraze vaziuok i vimota, jei kalba pasisuka apie galios didinima, visi ir taip zino, be to monopolis prie gero nepriveda

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Birželio 05, 18:18:43 »
justas,aisku keiciamas daviklis,ir jis kapeikas kainuoja.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Birželio 05, 21:31:31 »
na butent, kad tie xbox, diesel box ir pan jei kokybiski ir gera kaina yra tikrai neblogas daiktas, nes pas kitus buna jis atjungiamas is vidaus, tiesiog vazineji kaip su standartu prireikus isijungi ir trauka zymiai pagereja, be to paciam pasijungti vienas juokas, nebutina visiems kaip susitarus kartoti viena fraze vaziuok i vimota, jei kalba pasisuka apie galios didinima, visi ir taip zino, be to monopolis prie gero nepriveda

Būtent. Jis pas mane tikrai atidirba savo.

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #22: 2010 Birželio 28, 16:43:33 »
Šiandien į rankas pakliuvo toks žvėris
Žinoma labai parupo pažiūrėt kas ten slepiasi viduj,maniau kokie maži arkliukai slėpsis kurie per laida nubėgs i stumokli ir padės jam, bet apsirikau.

Nepykit už nuotraukas, fotkinau su telefonu.

Neprisijungęs Dominus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Birželio 28, 21:50:58 »
Tai ar tokie dalykai gali b8ti rimti?  :f

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Birželio 29, 07:27:51 »
Kas ten per lipdukas viduj, koki dar jautruma  ten reguliuot, kazkaip nesimato nieko reguliuojamo  :V