Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi s4 2.7 BiTURBO. Pliusai - Minusai.  (Skaityta 4326 kartus)

Neprisijungęs Fau880

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Audi s4 2.7 BiTURBO. Pliusai - Minusai.
« Topic Start: 2011 Lapkričio 01, 19:47:12 »
Ieskojau informacijos googlei,bet minusu neradau tad norejau paklaust gal kas zinot kokiu pliusu turi s4 B5 variklis ir kokiu minusu? Kolkas neesu labai susidures su bendzininiais varikliais noreciau tai pabrezti ir galvoju s6 4.2 ~2000m arba s4 2.7 BiT. Jeigu tektu gyvai rinktis ir apziureti automobili i ka labiausiai patartumet atkreipti demesi? Nes galimas ir toks atvejis,kad pirksiu per JAV aukcijona ir ten jau man neteks jos apziureti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi s4 2.7 BiTURBO. Pliusai - Minusai.
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 01, 20:06:00 »
Siulyciau i pagalba pasikviesti zmones dazniau ciupinejancius masinas, nes ziureti reikia i viska ir kiek leis galimybes - kuo daugiau.
Cia ne zigulys kuris teturi kelis prietaisus ir nuli elektronikos.

Pliusai tokiu varikliu - smagiai vaziuoja
Minusai - brangesne eklspotacija.
Viskas taip ir turi buti.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Lapkričio 01, 20:30:49 »
O gal teko girdeti pvz variklio kokie trukumai ar turbinu ar seip kokiu smulkmenu turi pvz kaip 2,5TDI v6 veleneliai.. Ar 2,7 turi kazka panasaus? :)
Ir kuo butent brangesne eksplotacija?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Lapkričio 01, 20:41:47 »
turbinos devisi kaip ir visos... O brangumas yra salyginis dalykas - ziurint su kuo lyginsime.
Viskas su jais gerai, jei neuzdroztas.

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Lapkričio 01, 20:48:19 »
turbinos devisi kaip ir visos... O brangumas yra salyginis dalykas - ziurint su kuo lyginsime.
Nu kadangi turiu 2,5tdi v6 tai galetumem su jos islaikymo kastais palygint. Nes Dirzu keitimas smagus reikalas,idomu butu suzinot kiek 2,7 kainuotu.. Nu kiek teko ieskot rida buna ~120 myliu o voketijoje ~160k ~180k aisku su tokia auto sunku ramiai vaziuot tad per aukcijona labai baugu pirkt...

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Lapkričio 01, 20:57:04 »
Nu kadangi turiu 2,5tdi v6 tai galetumem su jos islaikymo kastais palygint. Nes Dirzu keitimas smagus reikalas,idomu butu suzinot kiek 2,7 kainuotu.. Nu kiek teko ieskot rida buna ~120 myliu o voketijoje ~160k ~180k aisku su tokia auto sunku ramiai vaziuot tad per aukcijona labai baugu pirkt...
T.y norejau ta pasakyt del ridos,kad neturetu but uzdrosta,bet neaisku kaip vazinejo su ja tuos visus kilometrus :)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Lapkričio 01, 21:14:07 »
Ieskojau informacijos googlei,bet minusu neradau tad norejau paklaust gal kas zinot kokiu pliusu turi s4 B5 variklis ir kokiu minusu? Kolkas neesu labai susidures su bendzininiais varikliais noreciau tai pabrezti ir galvoju s6 4.2 ~2000m arba s4 2.7 BiT. Jeigu tektu gyvai rinktis ir apziureti automobili i ka labiausiai patartumet atkreipti demesi? Nes galimas ir toks atvejis,kad pirksiu per JAV aukcijona ir ten jau man neteks jos apziureti.

O kaip dėsi dujas ar ne?

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Lapkričio 01, 21:30:26 »
Gerai reiktu pagalvot.. Bet abejoju :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Lapkričio 03, 23:23:41 »
Gerai reiktu pagalvot.. Bet abejoju :)
Tai žiurint kiek tu su ja ruošiesi važinėti... Gal net nespės atsipirkt,bet koki irgi nedėsi.

Neprisijungęs rush-hour

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Lapkričio 04, 19:17:30 »
geras variklis  (y) jau bene 4-ti metai tokia auto eksploatuoju. Daciku jo, daug ten, yra buve, kad del kokio menkniekio auto nebevaziuoja, bet is esmes cia daugelyje auto tokiu dalyku pasitaiko :V Siaip labai smagus variklis ir potencialus sakyciau, jokie 4,2 motorais auto neprilygsta, nebent ten turbas desi ir pan... Aisku turiu omeny ne  standartini 2,7, bet jau cipuota ir dar keleta smulkmeneliu  :)
Sanaudos salyginai normalios apie 12L bent man misriai gaunasi, 4,2 varikliu manau ir tai neriba. Del dirzu keitimu bijau suklyst,bet man rodos 2,5tdi brangiau gautusi  :V
Duju as bent tai nedeciau, cia auto smagiam vaziavimui, tad jei bent kiek kyla noras det dujas, geriau pirk zyzeli ir cipuok.
Kas del variklio patvarumo, ner ten kaip 2,5tdi veleneliai ir pan., viskas paskaiciuota ir laiko gerai, aisku tepalus reik gerus ir laiku keist, nes lepokas variklis tuo atzvilgiu, visgi keiciant kas 10k tepaliukus - viskas bus gerai  (+)
Svarbiausia tokia auto perkant manau, tai kaip su ja buvo vazinejama anksciau, kad nebutu skustagalvis beprotis nuciupes drozt, nes kaip ir zinai turbinos staigiu perkaitimu ir atvesimu nelabai megsta.
Tai tiek, manau issamiai aprasiau, tikiuosi susidarei siokia tokia nuomone

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Lapkričio 05, 11:57:52 »
geras variklis  (y) jau bene 4-ti metai tokia auto eksploatuoju. Daciku jo, daug ten, yra buve, kad del kokio menkniekio auto nebevaziuoja, bet is esmes cia daugelyje auto tokiu dalyku pasitaiko :V Siaip labai smagus variklis ir potencialus sakyciau, jokie 4,2 motorais auto neprilygsta, nebent ten turbas desi ir pan... Aisku turiu omeny ne  standartini 2,7, bet jau cipuota ir dar keleta smulkmeneliu  :)
Sanaudos salyginai normalios apie 12L bent man misriai gaunasi, 4,2 varikliu manau ir tai neriba. Del dirzu keitimu bijau suklyst,bet man rodos 2,5tdi brangiau gautusi  :V
Duju as bent tai nedeciau, cia auto smagiam vaziavimui, tad jei bent kiek kyla noras det dujas, geriau pirk zyzeli ir cipuok.
Kas del variklio patvarumo, ner ten kaip 2,5tdi veleneliai ir pan., viskas paskaiciuota ir laiko gerai, aisku tepalus reik gerus ir laiku keist, nes lepokas variklis tuo atzvilgiu, visgi keiciant kas 10k tepaliukus - viskas bus gerai  (+)
Svarbiausia tokia auto perkant manau, tai kaip su ja buvo vazinejama anksciau, kad nebutu skustagalvis beprotis nuciupes drozt, nes kaip ir zinai turbinos staigiu perkaitimu ir atvesimu nelabai megsta.
Tai tiek, manau issamiai aprasiau, tikiuosi susidarei siokia tokia nuomone

Nebaisus man ir tas 2,5 ;) Girdejau,kad nera labai lepus tie varikliai tik davikliai kaip tu minejai uzpjauna gryba.. Turbinos kaip turbinos,duju tikrai nedeciau jau apmasciau nes neaisku kiek ji pas mane uzsibus :) Bet kiek skaiciau eina mieste su s4 net i 9l itilpt ramiai vaziuojant,tiesa ar cia jau gerai pagrazinta? ;) Beje aciu tau uz informacija ;)

Neprisijungęs rush-hour

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 05, 13:07:42 »
 Nebaisus man ir tas 2,5 ;) Girdejau,kad nera labai lepus tie varikliai tik davikliai kaip tu minejai uzpjauna gryba.. Turbinos kaip turbinos,duju tikrai nedeciau jau apmasciau nes neaisku kiek ji pas mane uzsibus :) Bet kiek skaiciau eina mieste su s4 net i 9l itilpt ramiai vaziuojant,tiesa ar cia jau gerai pagrazinta? ;) Beje aciu tau uz informacija ;)
[/quote]
Na i 9L mieste tai be sansu, svajuku drambliones kaip sako :D Visiska nesamone, nebent puse atstumo stumsi masina ar buksiruosi. Siaip mieste plius minus keik isspaust galima tai 13-13.5, bet reik pasistengt  (+)

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 06, 17:39:10 »
Nu sake pabandys pilt 10l ir paziures kiek mieste km susuks,brukstelsiu po to ;)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Lapkričio 06, 17:55:30 »
Nu sake pabandys pilt 10l ir paziures kiek mieste km susuks,brukstelsiu po to ;)
Nu kaip įmanoma su 9 jei 1,8 daugiau ima? Parašyt daug ką galima....

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 06, 18:58:49 »
Ziurint apie koki tu ta 1,8 kalbi ir kokia masina. Plius 2,7 yra naujesnis. Man tik taip idomu dlt ir paziuresim kiek es nulekt km.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Lapkričio 06, 19:19:59 »
Ziurint apie koki tu ta 1,8 kalbi ir kokia masina. Plius 2,7 yra naujesnis. Man tik taip idomu dlt ir paziuresim kiek es nulekt km.

ir kas, kad naujesnis, tai nereiškia, kad jis už v6 dyzelį mažiau valgys :)))) nereikia ant tiek naiviem būti.

Neprisijungęs rush-hour

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Lapkričio 06, 21:20:53 »
Su 10L nuvaziuos mieste ~70km, o jei borto kompas rodo 9L mieste, tai gryba pjauna 100proc. Neimanoma kad tiek imtu sitas variklis, patikekit  ;)

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Lapkričio 07, 00:07:58 »
Su mano vaziavimu jis apie 20 ims jau as susitaikes su tuo :) tik sunku rast varijantu... Ypac sedanu nelabai yra... Dabar nesenai s4 Avant islido auto pliuse,bet tokia jau pavargusi atrodo... 11k tik praso. Bet pagal bukle tiek ir verta mano manymu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Lapkričio 07, 00:12:13 »
tik nesugalvok imti automato (-)

Neprisijungęs rush-hour

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Lapkričio 07, 07:53:49 »
Su mano vaziavimu jis apie 20 ims jau as susitaikes su tuo :) tik sunku rast varijantu... Ypac sedanu nelabai yra... Dabar nesenai s4 Avant islido auto pliuse,bet tokia jau pavargusi atrodo... 11k tik praso. Bet pagal bukle tiek ir verta mano manymu.
Ojoj, tokios uz 11k tikrai neimciau, matos kapotas kitas, variklio skyrius, kaip is pelkes istrauktas  (-) Plius 98metai, tai siek tiek senesnis modelis, ner esp ir... O jei ji tokia kaip atrodo fotkese, tai nusipirkus dar dukart daugiau reiks idet pinigo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Lapkričio 07, 08:16:47 »

už tokią sumą ieškokis geriau S4/S6 2.2 turbo C4, bent tvarkingą užtaikytum :)

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Lapkričio 07, 12:28:37 »
Ojoj, tokios uz 11k tikrai neimciau, matos kapotas kitas, variklio skyrius, kaip is pelkes istrauktas  (-) Plius 98metai, tai siek tiek senesnis modelis, ner esp ir... O jei ji tokia kaip atrodo fotkese, tai nusipirkus dar dukart daugiau reiks idet pinigo
As pats noriu minimum 2000m geriausiai butu 2001m :) Ne tikrai tokios nejimsiu nes ji ten pavargus konkreciai..
Bajorai as tik uz mechanine ;) radau pora varijantu isijungiu automatas ir isjungiu... Nesiruosiu imt automato,nebus ka veikt su juo o dar uzlinks kai noresiu padurniuot pusnyse...

Neprisijungęs Fau880

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Lapkričio 07, 12:35:53 »

už tokią sumą ieškokis geriau S4/S6 2.2 turbo C4, bent tvarkingą užtaikytum :)
Geras auto,bet netraukia manes grieztai ant senesnes auto... :) Nesakau,kad as uz 11k ir noriu ja nupirkt tikiuosi sedana padoru nupirkt ~5500eu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Lapkričio 07, 15:58:20 »
lietuvoj su tokiom auto sunkiai, nedažnai išlenda. O mobilėj nebandei žiūrėtis? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Lapkričio 07, 16:03:52 »
Mobilėj už tokią sumą tuo labiau nebus į ką žiūrėti...