Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi K-Jetronic 2.2 ir 2.2 turbo skirtumai.  (Skaityta 1265 kartus)

Neprisijungęs granada

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Audi K-Jetronic 2.2 ir 2.2 turbo skirtumai.
« Topic Start: 2015 Gegužės 22, 03:22:47 »
Sveiki, ieskau bet nerandu informacijos apie audi 2.2 10V turbo ir paprasto varikliu sandaros skirtumus. Ar svaistikliai turbininiame trumpesni, ar akluninio veleno prosvaista mazesne, ar blokas aukstesnis, ar dar kas kad jo suspaudimo laipsnis mazesnis? taip pat ar skiriasi siu varikliu kuro paskirstytuvai? tarkim idejus turbinini varikli ar ir paskirstytuvo jam reikes kito, ar purkstukai turbininiame nasesni? Kalba eina apie sena audi 100 86' metu, hobio sumetimais noriu paeksperimentuoti. Joje stovi 2.2 paprastas variklis, idomu ka reikia pakeisti kad ideti turbina, o gal yra kitu variantu, gal tinka variklis kitas prie jos greicio dezes  (H-) gal yra susidurusiu ir turi kokiu minciu  (!?)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Dedi visą turbininį 2.2 swap'ą ir viskas. Dėžė, tvirtinimai tinka.

Neprisijungęs granada

• Žiūrėti profilį
Bet 2.2 Turbot tik 121 Kw turi ir neturi intercoolerio... Ar galima ji det ar reikes burt kazka su kuro paskirstytuvu? :D Mane labiau domina kokie naujesni varikliai ant tos dezes tinka.  :think: 121 stipriai per mazai. Ar Tinka V20 nuo naujesnes audi 169 kW ? :D

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Bet 2.2 Turbot tik 121 Kw turi ir neturi intercoolerio... Ar galima ji det ar reikes burt kazka su kuro paskirstytuvu? :D Mane labiau domina kokie naujesni varikliai ant tos dezes tinka.  :think: 121 stipriai per mazai. Ar Tinka V20 nuo naujesnes audi 169 kW ? :D
ar tikrai ic neturi?
dėžė turi tikti, ten tik su smagračiu/sankaba gali reikti kažką pažaisti.

jau pagal klausimus matau kad tu nieko nepadarysi, nepyk, sakau iš karto

Neprisijungęs granada

• Žiūrėti profilį
As paaiskinau - hobio sumetimais... pasidarysiu, tik neaisku kiek laiko man tai truks :D Ir dar paklausiau apie sandaros skirtumus, atmosferinio suspaudimo laipsnis 1:10, turbininio 1:8, idomu kas skiriasi tiksliai, o ne gal :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
tiesiog pamąstymui, viskas ten skyrės ir pats kuro skirstytuvas, kompas, laidai
blokas turi turbinai tepimo kanalą pas turavyką, tas pats su aušinimu, jei turba aušinama dar ir antifrizu.

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Nieks tau cia tiek nerasines, turi googlint pats..
Stumu diametrai skyriasi, alkuniako kaklai skyriasi, nepamenu del eigos, stumai irgi skyriasi tiek metalu/tiek "duobe".
Nori eksperimentuoti?, jai tu neturi plano sukti torko (lygu slegis) - nelysk i ta varikli..
Jau krastutiniu atveju, jai jau sudegs kazkas-. 200lt. - dedi kita ir vaziuoji toliau..
Esme pripilti kuro, gerai butu matyti AFR,  temperaturas kolikuose.
Jai dar kazkas koreguos misini pagal atmosferos temperaturas ir slegius isvis perfect.
Norejau pasakyt, kad taupyk an elektronikos, cia tu "pralosi" maziausiai ir galesi eiti toliau kazkada..

Neprisijungęs Vytciunia

• Žiūrėti profilį
Greiciu deze nuo 5 cilindru? Turbut nerasi nei vieno motoro penkiakause kad neuzdet dezes..
P.S. Ai, K07.. Bet nieks cia apie jie net nemasto.

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
Greiciu deze nuo 5 cilindru? Turbut nerasi nei vieno motoro penkiakause kad neuzdet dezes..
P.S. Ai, K07.. Bet nieks cia apie jie net nemasto.
vw 07k ? norejau pirkti bet biski per daug custom detaliu kuriu zmones laukia virs metu..

Neprisijungęs Vytciunia

• Žiūrėti profilį
Jop, 07k. Ten uz balos jie dabar turi eile biski :D
Atskirai detales tikrai nepygiai, bet jai tarkim visa swapa, tai puse warpos..