Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 1.8T "ryja" tepalus ir dumija  (Skaityta 4537 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 1.8T "ryja" tepalus ir dumija
« Atsakymas #25: 2012 Vasario 07, 09:43:38 »
Jei jau pradejom apie VAG-COM tai biski ne i tema paklausiu. Kazkur viena ausimi esu girdejas, kad audi ar vw su VAG-COM prisijungus galima "atrakinti" kad daugiau sveikatos turetu? Tai vat idomu cia nesamone ar tiesa? :)

"Sveikata" cia ne VAG o CIP :)

Tai ta as suprantu :) todel ir klausiu ar cia tiesa nes ten kaina sake tikrai ne kaip chipo, apie 150lt :D

Nesamone, paskaityk tdi cipavimas, suprasi kaip tai darosi, jeigu butu taip paprasta visi kas turi vag com su raketom lakstytu  :)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 1.8T "ryja" tepalus ir dumija
« Atsakymas #26: 2012 Vasario 07, 09:51:23 »
Nesamone, paskaityk tdi cipavimas, suprasi kaip tai darosi, jeigu butu taip paprasta visi kas turi vag com su raketom lakstytu  :)

Galima,bet rezikingai :)

01 Engine, -> Adaptavimas (ivedam logina)
adaptavimo grupes
01 - kuro padavomas ant laisvu apsuku
02 - laisvu apsukos
03 - darbo rezimas EGR
04 - Spindulis ant uzvedimo
05 - kuro padavimas ant uzvedimo

cia patis suprantat kokie burtai )) as asmeniskai nerezikociau :-]

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Laidukas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, problema su mano Audi A4 1.8T 2001m. labai panaši todėl nenoriu kurti naujos temos. Mašiną nupirkau prieš 8 mėnesius ir iš karto pakeičiau alyvą į 5W30, kaip priklauso pagal dokumentus. Važinėjau ir vargo nemačiau iki šio ir praeito mėnesio. Vieną rytą išvažiavau į darbą ir vos išvažiavus iš kiemo mašina pradėjo labai dūminti, balti balti dūmai (ne juodi, ne melsvi, o balti) ir tokio keisto kvapo, sakyčiau pelenų kvapo. Tiek daug, kad už nugaros lieka 50-100m dūmų šleifas, užgesinus variklį dar pora minučių kunkuliavo dumelis iš duslintuvo. Mašinos traukoje suprastėjimo nepastebėjau. Sekantį užkurimą, po poros dienų, viskas dirbo kaip priklauso ir nebuvo jokių dūmų. Pradėjau atidžiau sekti mašinos skysčius ir pastebėjau, kad telapai dingsta tiesiog akyse drąsiai 1L/1000km. Išsiplėtimo bakelis ne riebaluotas, aušinimo skysčio lygis nemažėja. Dūminimas nepasikartojo iki šiandienos. Kaip minėjau traukos sublogėjimo nejaučiu, kuriasi lengvai tiek šalta, tiek ir šilta, net ir prie -25 be jokio didelio vargo.
Kas gali būti? Tai mano pirma mašina todėl neturiu patirties ir iš karto pradėjau kurti teorijas gal parėjo turba ir rija tepalą? Girdėjau, kad turba gali užstrigti ir tada mašina pradeda smarkiai dūminti? Jeigu tikrai turba rija tepalą ar neužkiš man katalizatoriaus?   

Sveiki, praeitą žiemą rašiau šią žinutę. Pasirodo tepalas dinginėjo dėl blogos vožtuvų dangtelio tarpinės, nepastebėjau, nes leido pusėje tarp variklio ir sienelės į saloną. Turbina sveikutėlė, tikrinau Turbo OST, o be to ir galios sumažėjimu nesiskundžiu. Pasibaigė žiema pasibaigė ir baltų dumų problema, iki šiandien :) Savaitgalį mašina nevažiavo, kaip tik spaudė -12C šaltukas. Apskritai su mašina važiuoju nedaugm iki darbo 3km. Praeitą žiemą man mašina dūmino gal 2-3 kartus, šią žiemą tai pirmas kartas. Kai jau dūmina tai pila dūmus nesveikai, visa gatvė už manes skesta, kai sustoju su oro gusiu į priekį keliaujantys dūmai uždengia visą mano mašiną. Kai dūmina galingumo sumažėjimo nejaučiu, atifrizas nedingsta. Dūmų kvapas tarsi pelenų, ar baltų dumų iš diskotekos. Spalva balta balta nei trupučio neturi kito atspalvio. Kur problema, gal kas susidūres? Tėvas sako gal dėl užšalančio alsuoklio? 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 28, 08:25:27 sukūrė Laidukas »