"jei butu liamda bloga tai manau dar daugiau kuro valgitu ir masina tupa butu net apsukos gali plaukiot mano pazistamui a4 2.8l taip buvo tai pas ji 2 liamdos ligtai, tai viena griba pjove tai kuro irgi valge 18-20ltr 100km pakeite viskas ciki,bet jam diagnostikoi parode, kad liamda nekokia."
susidūriau ir aš su liambda. Tokie pastebėjimai:
Pirma: turi degti "check engine", pajungus kompa, turi rodyti aiškiai kad tas ar anas su liambda netvarkoj.
Antra: pakeitus liambda, nebūtinai situacija pagerės, turiu omeny kuro sąnaudas (man pakeitė desinės puses pirma liambda, o pas mane jų 4 vnt., jokios ekonomijos, tik išmesti: pinigais ~800lt.) Gėris tame, kad kompas pradeda ja matyti ir aišku lemputės užgesta, tipo viskas tvarkoj.
Bet manau priežastis dėl ko taip atsitiko, lieka neaiškios ir sutvarkomos tik pasekmės. Tad jei kapstyti labai giliai ir norint padaryti ledą, tai čia reik turėti labai storą pinigine, o žinant kokie pas mus servisai su visais tais superiniais visažinančiais makaronų kabintojais, tai mes kaip paprasti vartotojai, labai skaudžiai nukenčiam, patikrinta savuoju kailiu. O naglumo pas juos per akis, gali išmanyti ką tik nori, pinigėlius jie mėgsta labiau nei kokybiškai suteiktą paslaugą.
Todėl net nežinau ką ir pasiūlyti, gal išeitis labai paprasta, o gal priešingai, tai tik pravalo užuomina, manoji štai audi, kieme stovi, ir net nesinori prasidėti su tais navarotais.
Palinkėsiu sekmės