Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 kuro siurblio problema  (Skaityta 5189 kartus)

Neprisijungęs Vikingas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 kuro siurblio problema
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 13, 21:22:14 »
Turiu viena ope problema!!! Tai yra susije si kuro siurbliu!!! Mano automobiliukas yra A4 1.8T(bendzinas), 1996 metu, o problema tame, kad jau kelinta karta keiciu kuro siurbli, paskutinius kartus restauravau, o zmogeliukas kuris restauravo sake kad bakas yra purvinas ir del to genda kuro siurblys,bet baka isploviau pas meistriuka(yra tokia galimybe), bendzina piluosi is degalines, o problema nedingsta. Ir dar neviskas,pastebejau kad bendzo baka pradejo sutraukineti, o kai isemi kuro siurbliuka, tai laidai buna galima sakyti sutraiskyti,o vamzdeliai sulankstyti ir sutraiskyti,o kuro siurbliukas neveikiantis,beje yra keistas garsas kai atsukineji baka pries pilant bendzina,tai yra toks snipstymas!Tiesa teko jau keisti bendzo baka,nes buvo sutrauktas(tarsi vakumas butu suspaudes)Tiesa del varyklio darbo nusiskundimu neturiu tol kol neatsiranda si mano mineta problema!!! Jei kas zinote kas tai per problema, tai padekite!!!ACIU!!!!
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 02, 14:02:39 sukūrė orzo »

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 kuro siurblio problema!!!!
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 13, 21:57:21 »
Pradziai truputis teorijos: pas audi ir vw  atsizvelgiant i aplinkosaugos reikalavimus buvo imontuta bendzino garu paemimo is bako sistema ir tie garai sudega variklyje o nepatenka i atmosfera. Kadangi tu jau keitei baka kuris anot taves buvo lyg subliuskes del vakumo, tai pilnai gali buti kad gedimo reikia ieskoti tik cia. O siurblys uzsilenkia taip pat del tos pacios priezasties, jam tiesiog reikia issiurbti bendzina is bako kuriame yra didziulis vakumas, kas sudaro paildoma apkrova, kavitacija ir t.t. Teoriskai jei bake butu absoliutus vakumas tai jis isvis nieko nebepasiurbtu. Gali kol kas padaryti kelis bandymus, neuzsuk bako kamscio iki galo, turetu variklio darbas pablogeti dirbnat laisva eiga, nes gaus per daug oro jei yra gedimas sioje sistemoje.
Tavo problema ir pozymiai rodo jog tau reiketu pasitikrinti ar teisingai yra pajugtos zarneles einancios is benzino bako i turbos isiurbima (kiek pamenu). Ryt jei nepamirsiu tai padaysiu photo is savo variklio skyriaus su nurodymais kur ziureti ir ko ieskoti.

Neprisijungęs Vikingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 13, 22:21:22 »
Labai Tau ACIU TmisTomis, nes tas galvos sakausmas del kuro siurbliuku man jau igriso!!!!

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 13, 22:28:49 »
Tiesiog reikia pasikeisti anglini filtra,kuris randasi po desiniu sparnu.

Neprisijungęs eimaxxx666

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 14, 18:09:05 »
Pas mane kai atsuku bako kamsti pablogeja darbas ir ant laisvu ir ant ausktesniu, o kai uzsuku vistiek girdisi snipstimas, tai cia pas mane siurbliuka reikia keist ar atrestauruot? Daug kainuoja?

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 14, 19:01:04 »
Tavo problema ir pozymiai rodo jog tau reiketu pasitikrinti ar teisingai yra pajugtos zarneles einancios is benzino bako i turbos isiurbima

;) pritariu

Neprisijungęs Vikingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 14, 22:25:17 »
Siandiena perziurejau visus sujungimus einancius nuo bako iki turbinos, kaip ir viskas normoje,kiek apziurejau,tai nuo gimimo mano masiniuko visi sujungimai neliesti,apart tu kurius reikejo sujungineti,kai teko keisti bendzo baka, ir dar siandiena nusipirkau anglies filtra,nes pameginus prapusti mano senaji anglies filtra,tai galima sakiti vos nevos galima buvo prapusti, o su nauju ejosi lengviau, na paziuresim kai ilgiau pavazinesiu kas bus pranesiu.
O kas del siurbliuko restauravimo liecia tai kaina pirma karta restauruojant yra 170 lt ir metam duodama garantija, o bako praplovimas kainuoja su meistro nuemimu kuro siurblio 220 lt, o jei pats atvarai su jau nuimtu kuro siurbliu tai 170 lt, tik vienas niuansas bake turi buti nemaziau 20 litru bendzo!!!! Visiems aciu kas patare!!!!!

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 14, 22:34:17 »
Siandiena perziurejau visus sujungimus einancius nuo bako iki turbinos, kaip ir viskas normoje,kiek apziurejau,tai nuo gimimo mano masiniuko visi sujungimai neliesti,apart tu kurius reikejo sujungineti,kai teko keisti bendzo baka, ir dar siandiena nusipirkau anglies filtra,nes pameginus prapusti mano senaji anglies filtra,tai galima sakiti vos nevos galima buvo prapusti, o su nauju ejosi lengviau, na paziuresim kai ilgiau pavazinesiu kas bus pranesiu.
O kas del siurbliuko restauravimo liecia tai kaina pirma karta restauruojant yra 170 lt ir metam duodama garantija, o bako praplovimas kainuoja su meistro nuemimu kuro siurblio 220 lt, o jei pats atvarai su jau nuimtu kuro siurbliu tai 170 lt, tik vienas niuansas bake turi buti nemaziau 20 litru bendzo!!!! Visiems aciu kas patare!!!!!
Kur cia taip brangiai restauruoja ir kam tie 20 ltr bake?Nesamone kazkokia.

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugsėjo 14, 22:40:37 »
tipo pateliskuos 20 ltr tuos, ispils "i kanalizacija" ir tiek  ff  tik kanalizacija atrodys kaip kanistras  (aa)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugsėjo 14, 23:01:06 »
tipo pateliskuos 20 ltr tuos, ispils "i kanalizacija" ir tiek  ff  tik kanalizacija atrodys kaip kanistras  (aa)
Tipo savas bakas vadinamas kanalizacija.?

Neprisijungęs Vikingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugsėjo 14, 23:02:20 »
Na kikvienam savo,paklauset pasakiau! (be)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugsėjo 14, 23:15:41 »
Na kikvienam savo,paklauset pasakiau! (be)
niekas taves neklause,pats pripasakojai.

Neprisijungęs toma3a3

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Sausio 26, 21:56:50 »
nu kaip su tuo filtriuku ar pagerejo?pas mane vyksta taspac wakumas toks kad net bako kamsti traukia atsukinejant.tik audi 1.8 be turbinos bet turbut sistema panasi

Neprisijungęs toma3a3

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Sausio 29, 21:23:37 »
laikinas sprendimas sumazint vakumui -benzo bako kamstis ''universalus'' toks su sparneliais yra kolonelese ir maximoi apie 5 lt kaina.

kanistra

• Svečias
Re: Audi A4 kuro siurblio problema
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 28, 20:35:00 »
Sveiki,

Cia prie to paties, nekuriant naujos temos. Pas mane grynai tokia pat problema, kaip ir sitame video. Tas pats caksejimas, taipogi ne kiekviena karta kuriant. Anksciau pajungus diagnostikoje rode klaida, kaska su bako nesandarumu. Pries kelias dienas bevaziuojant ismete "check", viskas atrodo kaip ir veikia. Uzsukau i servisa, sako rodo bakas neuzsuktas. Bet kad jis uzsuktas. Gal yra kam teke susidurti. Auto Audi A4 B6 2002 1.8T benzas. Dekui.
p.s. tam bicui po beveik metu kuro siurblys uzsilenke.
http://www.youtube.com/watch?v=vNJpkZWsGC8
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 30, 11:55:46 sukūrė kanistra »

kanistra

• Svečias
Re: Audi A4 kuro siurblio problema
« Atsakymas #15: 2011 Lapkričio 30, 21:00:32 »
Ar pakeitus vien kuro filtra dingtu sitas dzerzgimas? Nes cia arba del kuro siurblio arba kuro filtro arba abieju is ju. Please help. :[