Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 ,b5 , 2,6 automatas uzsigazuoja variklis iki 3000apsuku  (Skaityta 2702 kartus)

Neprisijungęs Speedracer

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Turiu beda su Audi a4 b5 1997m 2,6 buna kad kartais salta uzvedi ir apsukos stovi ties 1500 ir zemiau nekrenta. Bet tas budavo rektarciais, dabar antra diena is eiles ar del salciu ar del ko paspaudi gaza lenkimui ir lyg uzsikisrtu gazas ties 3000 apsuku gali gazo nespaust laiko 3000 apsuku spaudi stabdi o variklis uzsigazaves. Sustoji prie sankryzos seip ne taip o variklis gazuojasi nuo 2500 iki 3000 laikai stabdi numynes visa galia . Uzvedi uzgesini koki 10 kartu tada atsistato bet tik paspaudi vel iki 3000 ir vel tas pats. Kame ieskot bedos nes gazas kazkaip su vakumu reguliuojasi ar kas cia yra?

Neprisijungęs domains

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Mano mechaninė 1.8 tai irgi kartais apsukos pašokinėja , bet čia pas tave lyg kitaip, tai dariausi degnostiką, tai gazo sklendė kažkokia sakė į galą, ji kainuoja ~150 šrote. Šiaip pasidaryk degnostiką, manau pasakys kas ten tau.

O bėje dega check engine lemputė?

http://www.youtube.com/watch?v=TWkE25FNQbE
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 31, 12:27:28 sukūrė domains »

Neprisijungęs Speedracer

• Žiūrėti profilį
Nea jokia lempute nedega kad kas duotu signala kad kas negerai tas ir keista

Neprisijungęs domains

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Man lemputė irgi jokia nedegė, bet pas mane emuliatorius įdėtas kompo, tai gal dėl to :) tai šiaip pasidaryk degnostiką ten ji 30-50 ir turėtų pasakyti viską :)

Neprisijungęs Speedracer

• Žiūrėti profilį
Dabar praejo tas sokinejimas ir uzsigazavimas o diagnostika nieko nerodo jokiu klaidu, tai arba laikina arba iki kito uzsigazavimo.

Neprisijungęs iparado

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Mano mechaninė 1.8 tai irgi kartais apsukos pašokinėja , bet čia pas tave lyg kitaip, tai dariausi degnostiką, tai gazo sklendė kažkokia sakė į galą, ji kainuoja ~150 šrote. Šiaip pasidaryk degnostiką, manau pasakys kas ten tau.

O bėje dega check engine lemputė?

http://www.youtube.com/watch?v=TWkE25FNQbE
visai neseniai turejau tokia beda su coltu, prasidejo ji kai uzkilo salciai, uzsikurus, pacosas pakeldavo iki 2k ir kildavo iki 3k sylant, po to krisdavo vaziuojant, bet sokinejimas likdavo, bet pas mane lygiagreciai buvo uzsale didysis sildymo ratas ir per tarpine tepalus vare, cia manau tik sutapinas, bet vakar praejus salciam tokiem, kai uzkuriau viskas dingo ir veikia graziai, tai manau cia bus kazkas su salciu susije, gal skelndes kokios sukvailiavo ar pan...

Neprisijungęs evileboy

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Pas mane mechaninė 2.0  irgi tas pats darosi, pagrinde kai nukrito temperatūra iki -10 ir daugiau. Pradžioje kuriant šaltą, užsiveda, bet iškart meta apsukas ir gęsta, tai maždaug 5 min reikia palaikyt apie 2000 aps/min. tada jau laiko apsukas ~ 1200 kartais vos ~500. Vėliau atrodo apšyla nukrenta iki 900, bet kiek ilgiau pavažinėjus laiko ~1500 - 3000 tam tarpe. Užgesinus ir pora kartų užvedus normaliai rodo, bet pakyla vėliau. Trasoj buvo momentas, kad aplenkus pakilo iki 5000 apsukos, tai teko sustot, užgesint ir palaukt, tada toliau vėl normaliai tęst kelionę. Kaip pats spėju greičiausiai pašąla slendė ir taip darosi.

Neprisijungęs Speedracer

• Žiūrėti profilį
Mano atveju keisciausia kad mano masina stovi sildomam garaze ir vaziuojant gi jau siltas variklis buna ir va paspaudi lenkt staigiai ir uzsikerta ties 3000 apsuku gali nieko nesp[aust ir lekia masina ant 3000 o su automatu nelabai eina sustot staigiai :)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Del uzsigazavimo ir pas mane uzeina  tik vasara, bet ne pastovus reiskinys, kai variklis uzkaista iki 90 jei pavara jungi prie 2000 aps/min tai apsukos ne zemyn krenta o kyla dar +300aps. Jei musi begi prie 3000 viskas ok. Gazuojas tada kai droseline sklende pilnai uzdaryta cia mano atveju. Taip ir nesisiaiskinau, bet manau laisvu sukiu reguliatorius striginejo.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį
Temos autorius neklausia kaip jums būna. Jis klausia: Kame ieškot bėdos?   (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 08, 10:36:33 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs Kawronn

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
man irgi taspats su 2,6 varikliu po akumuliatoriaus nusedimo,anksciau macydavo laisvos eigos daviklio pravalymas,bet siemet nepadeda ir diagnostika parode,kad neveikia tas daviklis,rytoi turi atvezti nauja davikli (260lt) ,tikiuosi mano problemos baigsis

Neprisijungęs Kawronn

• Žiūrėti profilį
taigi va siandien vaziuoju i parduotuve (trukciodamas) pasiimti to daviklio,sumoku pinigus (260lt) isedu i masina ir uzvedus apsukos savo normoje nebesokineja,taip ir likau nesuprates,gal,kad oras atsilo (!?),o atgal to daviklio neprieme,gal kam kada prireiks

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Prie isiurbimo kolektoriaus stovi guma ji per salcius susitraukia ir gali traukt pro sona ora ir trukcioja man taip buswo :-{

Neprisijungęs Wolkerr

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Prie isiurbimo kolektoriaus stovi guma ji per salcius susitraukia ir gali traukt pro sona ora ir trukcioja man taip buswo :-{

Labai atsiprašau, bet nelabai įsivaizduoju kurioje vietoje ta guma stovi ir kaip ji atrodo. Gal būtų galimybė gauti kokią nuorodą ar paveikslėlį su pavaizdavimu.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kawronn

• Žiūrėti profilį
jeigu ta guma silikonu aptepciau?

Neprisijungęs Wolkerr

• Žiūrėti profilį
Aha, man irgi mintis buvo, kad galbūt silikonu būtų galima ją patepti. Bet visgi, ta guma yra gana elastinga, nejaugi ji taip susitraukia, kad oras pro šonus patenka. Na bet kokiu atveju, juk tas oras patenka į sklendes, argi tas pašalinis oras turi tiek jau daug įtakos variklio darbui?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
Vargiai ta guma kalta.

Neprisijungęs pranius

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 1346
    • Žiūrėti profilį
taigi cia 2.6 jis oro srauto matuokles neturi tai ta guma itakos tikrai neturi

Neprisijungęs Wolkerr

• Žiūrėti profilį
Tai kas laisvoms apsūkoms 2,6 varikliui turi įtakos?