Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 1.8T 2001.06 Kartais stipriai dumina  (Skaityta 6645 kartus)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Visu pirma didelis dekui uz tokia issamia info.Grizes i lietuva butinai padarisiu diognostika, o dabat turbut privalau pasikeisti nors tepalus kokius rekomendavai,siuo metu yra 10w40 castrol. Jei nebuvo kadanors atsukta mano audi, tai ji yra pravaziavusi 160 000 km. Variklis yra apsitepalaves, turbut neverta voztuvu tepalu gumeles tikrinti. Siaip manau gatves salygom nepavyks man pasizureti ar uzsikimses slangiukas, o taip daugmaz viskas ir aisku. Dar karta dekui.

Castrolas garoja viduj ir labai uzkimsa visokius skilutes. Naudoju Shell Helix ir patenkintas.Dar is normaliu Mobil 1. Ir viso pirmo nuplauciau varikli,o poto ziureciau kur lenda tepalas.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs insomnia

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
nenoriu kurti naujos temos,tai rasau cia.
Eilini karta man neduoda ramybes tas prakeiktas 1.8t variklis.
Bedos tokios: kai uzkuriu salta warikly tai kazkas kalena ar tai sukasi ir duzgia(kaip sparnuote liestusi kur nors,ar grandine)tai trunka kokias 5 sekundes.
Kai apsyla tas variklio darbas labai negrazus,garsiai dirba,wos kai ne dyzelis...
Tepala valgo apie 3 litrus 10000km.
Ir ant matuokles tepalo,kai istrauki matosi ant krasto toks baltas snarglys,bet ne tepalas o tik matuokles krastas...
Seip lyk ir nedumija,bet kai salciau tai toks pilkas dumas matosi.
Anksciau leido antifryza per slanga ir dinginejo ausinimo skystis,susitwarkiau,bet wistiek lyk dingsta...
Temperatura buna beweik wisada apie 75 laipsnius,na bent taip rodo,i vidu pucia pakankamai silta ora.
Kai uzkuriu masina,turbina iskart pasidaro karsta,taip turi but?
Kai atsidarau tepalo "propke" tai girdisi toks garsus "gurgimas",taip turi but?
As nusipirkau turbina restauruota is turbo serwiso ir ta tepimo wamzdely,tik db dvejoju keist,kad nebutu kisami pinigai kur newerta..
Tad as cia prirasiau daug,gal ir elementaraus,bet wiska ko nesuprantu...Gal galit kas nors padet,labai Jums visiems aciu is anksto uz atsakymus.
pas mane tas pats garsas yra gal kas issprendete sia problema ?

Neprisijungęs insomnia

• Žiūrėti profilį
Bedos tokios: kai uzkuriu salta warikly tai kazkas kalena ar tai sukasi ir duzgia(kaip sparnuote liestusi kur nors

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
Liga siyu motoru grandine, jinai trina galva ir padaro ten skile (itrukimus), pradeda papult antifrizas,susirenka kondecatas. Roskites remontuj  :)

Nuimkit dangti velenu, ir pasukit motora, pamatisi kur beda. Tarpine ten daugkartine
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 26, 23:18:09 sukūrė Dmitrij001 »

Neprisijungęs insomnia

• Žiūrėti profilį
tai cia pas visus 1.8t ta beda yra pas mane a4b6 1.8t