Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 1.6 74kv dumina kai perkaista  (Skaityta 2144 kartus)

Neprisijungęs speedees

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Audi a3 1.6 74kv dumina kai perkaista
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 04, 17:00:02 »
Sveiki padekit prasau atsakyt i klausima kas yra. Kai temperatura pakyla iki 90c viskas gerai, bet kai pastovi kamsti temp. pakyla virs 90c ir pradeda dumyt baisiai. Ant matuokles, po kamsteliu, antifreezo bakeli tepalu ir atvirksciai -antifreezo, nesimato. Speju kad cia reik arba tarpine keist arba galva skilo. Gal kas geriau nusimano siame reikale padekit prasau:(

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a3 1.6 74kv dumina kai perkaista
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 04, 18:20:29 »
o pamegink alsuoklio zarna nusiimti ir paziureti ar nera ten baltu apnasu

Neprisijungęs bangass

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 05, 01:30:49 »
kokios spalvos dumai?Pas mane panasiai yra,irgi kai gerai susyla variklis-davus apsuku siek tiek uzdumina,ir tepalas kazkiek dingt pradejo.Ytariu ziedu susidevejima,arba geriausiu atveju voztuvu gumeles.Saltas motoras nedumina pokol tepalai tirsti.

Neprisijungęs speedees

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 08, 18:25:56 »
Dumai tai balti lyg....... bet kai pradeda dumyt tai net isgalo vos matosi vaziuojancios masinos :) dar radau kad vintiliatorius neisijungia radiatoriaus..  tai pirma beda reikia sita tvarkyt. O del to alsuoklio tai neisivaizduoju kur jis yra ir kas cia per velnias.... zodz reik varyt i servisa uzsiminsiu del to alsuoklio dekui

Neprisijungęs speedees

• Žiūrėti profilį
Nesibaigia man bedos su duminimu. Buvau servise, pakeite tarpine nes buvo trukus, paslifavo ir atgal uzmete. Dumina ne taip kaip pirmai bet vistiek dumina smarkiai ypac kai masina pakaitus ir pirma saiba reik startuot. Prijungus prie kompo klaidu nemeta jokiu. Servisnikai patys nezino ko ji dumija. Yra ten pasideveje ar veleneliai ar dar kazkas bet taip dumint neturetu pasak ju. Patikrino oro filtrus, matuokle lyg ir viskas gerai. Gal kam buvo tokia problema galetu padet?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
važiuok atgal tegul tie trapiniu metytojai dabar ima galva tikrina ar ne trukus ir padaro kaip priklauso. arba cia buvo (ekonominis remontas)

Neprisijungęs Lukas7saab

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats, kai variklis išyla -balti dūmų kamuoliai. Servisuose irgi sako ta pati, trukus galva arba tarpinė.. Tai kolkas dar netvarkom.  Esu radęs  forume kad užteko  pasikeist ECU  ir problemos dingo. Tai dar neapsisprendziu ka daryt.

Neprisijungęs degsius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Lapkričio 05, 22:09:19 »
Toks pat reikalas ir man su 2.6 motoru ,nupirkes masina nuslifavau galvas ir pakeiciau tarpines -rezultatas tas pats ,dabar daugiau laiko  meginsiu prasipust varikli ,gal pamatysiu kuri galva skilus.

Neprisijungęs Abuolys

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Gruodžio 13, 13:49:46 »
Jau senai ir man tokia problema yra, kol termostato nebuvau pasikeitęs, tai problema  buvo nepastebimas, nes variklis beveik niekada 90 laipsnių nepasiekdavo, o dabar pasikeičiau, tai dūmai pilasi nuo 90 laipsniu, o iki 90 viskas gerai būna.
Nežinau, nuo ko pradėti, galva gal imt ir žiūrėti, bet labai laiko neturiu  :-/ ?
Kompresija visuose cilindruose vienoda ~10,5, bet matavau prie maždaug 60-70 laipsnių temp. Mėginau keisti vožtuvų gumeles, bet aišku kad nepadėjo, nes kai šaltą variklį užvesdavau, nedūmidavo.

Audomobilis: Audi a3 98m
Variklis: 1.6L 74k

Štai, kaip atrodo, kai pasiekia 90:
www.youtube.com/embed/N7R4X4-XgVQ
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 13, 14:18:16 sukūrė Abuolys »