Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A3 1.6 2000m variklio bedos  (Skaityta 1222 kartus)

Neprisijungęs the_mty

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 1.6 2000m variklio bedos
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 11, 01:28:06 »
Taigi sveiki, turiu kelis klausimus pries vaziuojant tvarkyti masinos.
Bedos butu:1) Tepalo ryjimas. Ir gan stiprus, nes grizau po studiju is uzsienio namo, t.y. 1metai, visa laika su mano masina vazinejo sesuo ir grizus isvaziavau prie juros ir kompiuteris jau raudonai rode tepalu trukuma. Tada greit nuvaziavau uzsipirkau tepalu ir supyliau 2l tepalu ir dar ju buvo per mazai tai kita diena dar uzpyliau puse litro, tada jau tikrinau kaip ir pakankamai ju buvo. Pavazinejau savaite vel patikrinau ir teko dapilti dar puse litro.
2) Benzino sunaudojimas - 17l/100km.... na ka ir bepridurt nespeju piltis, vazineju lyg su hammeriu...Pries isvaziuojant buvau pakeites abi liambdas.
3) Siek tiek nusilpes variklis, nebetraukia taip kaip anksciau, atrodo lyg butu priduses variklis.
4)Subine labai kieta patapo. Neimanoma pro kokia duobele ar policininka gulinti pravaziuot siek tiek greiciau nes atrodo kad nebutu amortiko ar jis butu uzstriges ar uzsales, tiesiog dauzias i zeme pervaziuojant koki nors objekta, bet taip kietai, nemalonus jausmas, baisu kad ko nesuvarytu su tokiu dauzymu. Be to beplaudamas masina ant ratlankiu pastebejau tokios lyg tepalines kilmes skyscio, tai as galvojau kad tepalas ir amortizatoriaus isbeges, bet nesu tiksliai garantuotas.

Tai va, mano bedos. Ar apsimoka tvarkyt varikli ar geriau det kita? ir gal butu patarimu kur pirkt, kaip ieskot naujo variklio jei tai butu tinkamesnis variantas?
Busiu dekingas uz pagalba.

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
Re: Re: Audi A3 1.6 2000m variklio bedos
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 12, 02:11:28 »
Skamba kaip nieko gero, bet siaip be patikrinimo sunku ka pasakyt ar jau kito variklio reik, ar dar ne...
Onlinu Kaspirovskis (toks senu laiku veikejas kur uzgydidavo zmones per televidenije :) ) nebent tiksliai nustatytu gedima ar net ir pataisytu :D  reik konkreciai kad kas apziuretu masina ir pasakytu kas ir kaip

Neprisijungęs the_mty

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A3 1.6 2000m variklio bedos
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 14, 01:11:28 »
Na snekejau su meistru del masinos, tai man jis is karto paminejo, kad keist varikli man butu pigiau nei jam pradet ardyti varikli.
O gal butu kokiu patarimu del variklio keitimo? kur ieskoti, i ka atsizvelgti, ar man tinka tik 1.6variklis ar be problemu tilptu ir 1.8?
Vienas offtopic klausimas: koks skirtumas tarp 1.6 ir 1.8 benzino sanaudu?
Dekui uz info

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A3 1.6 2000m variklio bedos
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 14, 10:32:03 »
Na meistrui visada geriau kita varikli deti, juk pinigus ima nemazus, o atsakomybes nulis, pats ka nupirksi ta ir turesi, o jeigu jam taisyti, tai visa atsakomybe jam, o tau galva rami, tik pinigus sumoketi. Jei neklystu tai 1,8 ir 1,6 deze skiriasi, kompo kito reikes,gali brangiai kainuoti toks perdarymas.