Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 ABT variklis, kalenimai per saltus orus  (Skaityta 1555 kartus)

Neprisijungęs oxygen

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Kas turite toki pati (ABT- monoipurskimas, 94m), nepastebejote, pas mane toks bajeris kad kai saltis, uzvedus, ir jei iskarto saltam biski gazo staigiau duoti ar is karto pradeti vaziuoti- pacioj pradzio sukala variklis (pagal garsa- stumuokliu sijoneliai). Bet tai buna tik kai salta, jau kelinta ziema.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 11, 16:05:00 sukūrė oxygen »

Neprisijungęs kostia

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 ABT variklis
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 11, 10:01:57 »
oho, kokie mes gudrūs.... net stūmų sijonėlių garsą nuo kitų skiriam. Išvis, tu supratai, ką parašei? O gal žiedai viens į kitą barška?

Neprisijungęs oxygen

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 11, 11:25:33 »
Be abejo suprantu ka parasiau :D Ziedai vienas i kita barsketi negali tavo ziniai, tarp ziedu ant stumuokliu yra tarpziedziai :D O stumuokliu i gilziu sieneles garsas atsiranda del vieno ar kito nusidevejimo... Ir, be to, buna net gi dvi tokio bildejimo rusys, per gilziu vyduri (dazniauisa del bendro nusidevejimo) arba krastinese padetyse, kada svaistiklis pereina i kita padeti :)
Siaip idomu, kas turi toki pati varikli ar panasus dalykas buna, jei ne- tada man laikas keistis nusidevejusius stumuoklius, gal net bus elipses bloke. Ardyti tingisi kol kas, paliksiu kitai vasarai jei reikes, dabar siaip teoriskai idomu. Si masina musu darbine, padaro i diena 30- 250 km jau 4 ar 5 metus.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 11, 11:28:19 sukūrė oxygen »

Neprisijungęs kostia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 11, 12:15:47 »
nieko tu nesupratai, kaip matau.... Eik mokintis toliau
jei bilda, bilda pastoviai, o ne žiemą tik.
Va, kažkiek samprotauji apie elipses ir t.t., bet reikia būti genijum, kad kaltint stūmų sijonėlius ir t.t. Nes tada nusidėvėjomas būtų tragiškas, žiedai negyvi, kompresija nulinė, kad tau jis baladotųsi

Neprisijungęs oxygen

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 11, 12:39:30 »
Man atrodo pasomokinti reiketu tau apie stumuokliu nusidevejima ir del ko bildejimas dingsta masinai pasilus kai yra tik gedimo pradzia. Kai pradzia- susidevejusi yra tik stumuokliu apacia, bildejimas- apacios laisvumas gilzese, palaipsniui del to ant gilziu atsiranda vertikalus driziai, atsidanda elipse ir tik po to auga tepalo sanaudos. Siuo atveju, paziurejus per zvakiu angas matosi kad gilzes dar turi gamyklini rasta, panasu kad bus tik stumuokliu nusidevejimas.
Taigi, sias klausimas skirtas tiems kas turi ABT varikli, ar pastebejoje sukalima variklyje ant mazu apsuku pradejus vaziuoti nepasildzius variklio.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 11, 12:44:14 sukūrė oxygen »

Neprisijungęs apalka3

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
pas mane barska, jau 4 metai salta barska kol nepasyla tik pas mane jauciasi labiau permetant begi kai variklis nebegauna apkrovos prie daugiau nei 2000 rpm. Dabar jau demesio nekreipiu, tik laukiu kol variklis visai nubarskes ir teks kita mestis.
Ar verta toki gaidi kaip 2.0 66kw tvarkyti ir pinigus kisti? Ar geriau kita motora isimesti?

Neprisijungęs kostia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 15, 22:09:23 »
Man atrodo pasomokinti reiketu tau apie stumuokliu nusidevejima ir del ko bildejimas dingsta masinai pasilus kai yra tik gedimo pradzia. Kai pradzia- susidevejusi yra tik stumuokliu apacia, bildejimas- apacios laisvumas gilzese, palaipsniui del to ant gilziu atsiranda vertikalus driziai, atsidanda elipse ir tik po to auga tepalo sanaudos. Siuo atveju, paziurejus per zvakiu angas matosi kad gilzes dar turi gamyklini rasta, panasu kad bus tik stumuokliu nusidevejimas.
Taigi, sias klausimas skirtas tiems kas turi ABT varikli, ar pastebejoje sukalima variklyje ant mazu apsuku pradejus vaziuoti nepasildzius variklio.
atsirado, mat, mokytojas. Tai tu raštą per žvakių angas matai,nebent su škurke pats padarei , kad matosi taip gerai, tai dar kas... Apie tavo stūmoklius aš galiu traktatą parašyt.
Ir įdomu kaip: 4 metai tas pats ir tik nusidėvėjimo pradžia. Ar pas tave ir dėvisi kaip tik ta vieta ir tik per šalčius? :-]

Neprisijungęs apalka3

• Žiūrėti profilį
jei cia apie mano rasliava, tai ne per salcius o saltas variklis rasiau, jokio skirtumo ar vasara ar ziema. Kas be ko berskejimas progresuoja, uztad ir laukiu kol nubarskes (h)

Neprisijungęs kostia

• Žiūrėti profilį
jei turi  akis, tai , manau, skaitai temą nuo pradžių, tai va ir pasiskaityk. Ne apie tave šnekam ;)

Neprisijungęs apalka3

• Žiūrėti profilį
sorry maniau antra pastraipa man skirta  :s