Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 2.3 20v 7A dohc problema  (Skaityta 14471 kartus)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Audi 2.3 20v 7A dohc problema
« Topic Start: 2009 Gruodžio 03, 07:13:07 »
Audi 2.3 20v 7A dohc problema:
1.Nedirba ant laisvu gerai, sokineja apsukos
2. Sunkiai priima gaza. Nuspaudus iki dugno vaziuojant masina pridusta ir vos kyla apsukos.
3. Labai letai krenta apsukos.
P.S. Variklis yra isimtas is audi coupe ir idetas i audi 2.3 cabrio... Nebezinau ka daryti ir kur ieskoti slieku.
Keistos detales:
1. MAF-oro srauto matuokle 2 pakeiciau.
2. Droseline sklende kartu su potenciometru 2 pakeiciau.
3. Paskirstimo dangtelis.
4. Bigunokas.
5.Laisvu apsuku reguliatorius 2 pakeiciau.
6.Kompus 3 pakeiciau.
7. Lemda zondus 2 pakeiciau

Variklis buvo 123kw:
Pakeista pravotek i 125kW
Uzdetas isiurbimo kolikas 125kW
Ismetimo kolikas 125kW
MAF 125kW
Droseline sklende su potenciku 125kW
laisvos eigos voztuvas 125kW

P.S. Klausimas:
1. Ar skiriasi 2.3 ir 2.3 dohc liamda zondas?(pas abudu trys laidai ir tos pacios fiskes).
2. Purkstukai ir kuro slegio reguliatorius 123kW nuo 125kW ar jis skiriasi kuom nors.
3. Holo daviklis 123kW nuo 125kW ar jie skiriasi?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 15, 11:36:29 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 2.3 20v 7A dohc problema
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 15, 11:36:48 »
Atnaujinta

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 15, 23:16:04 »
da pabamdyk nuskaityti is kompo klaidas
gal ka parodis

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Gruodžio 16, 07:54:29 »
kompas nieko nerode jau pas du diagnostininkus buvau mastau jog gali buti kuros siurblys ar kuro slegio reguliatorius vakar pakeiciau naujas zvakes tas pats velnias

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Gruodžio 16, 12:42:24 »
Siaip visi trys punktai kuriuos paminejai labai gerai sueina i viena vieta LAIDUS!
Man beveik panasiai buvo, na tik pas mane ne Dohc

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Gruodžio 16, 12:45:00 »
aij dar vienas pastebejimas, tai purkstukai, galbut jie uzsikise? gal filtras uzsikises? o ka tu mini 123kw ir 125kw nieko neiskire ten pagrinde gal vienu kitu davikliu, ir kompe programa..

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Gruodžio 16, 16:10:24 »
hmmm nu laidus pakeisiu patikrinimui,...
1.Dar vienas pastebejimas vakar pastebejau kai vedu masina ji normaliai nedirba paspaudus gaza pasigirsta toks kaip sovimas sprogimas isiurbimo kolektoriuje. Uzdegimo kampa sukiojau nulis emociju... nei kiek nesikeicia variklio darbas...
2. Dabar kai pasalo vos galiu ja uzvesti ryte kai ateinu is puse abaroto pagauna uzsiveda apsukos nusistovi saltam varikliui 1500rmp. pabuna kokia 2 sekundes ties sia vieta ir iskarto uzgesta. Paskui muciju as ja kokias 5 minutes kol uzvedu normaliai. suku rakteli pagriebia uzsiveda 2-3s ir vel gesta. ir taip kartoju begale kartu kol pagauna.Man mintis vis dar lieka ant siurblio nes kuris laikas masinoje bendzino rodikle nepakyla auksciau pusiaujo.(dazniausiai apie raudona riba visas procesas sukasi) Siurblys tovi isoreja prie keleivio puses galinio rato.

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Gruodžio 17, 15:46:52 »
o nebus taip kad tavo zvakes atitarnavo daugiau nei 80 000 km? nesukuria tinkamos skierkos visai...
Laidai, zvakes pagrindas toliau patikrink ar skriejikas svarus ir dangtelis svarus, toliau nzn bandyk ziurei tada siurbli, kartu su filtru!
Viska pakeites tikrai neprarasi jei tikrai ilgai ruosiesi vazineti su ja!
As nesu dar to lygio specas, bet sakau tai ka susiduriau per savo jauna gyvenima :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Gruodžio 17, 23:46:34 »
nu degimo ant tokio variklio sukinedamas begunoka nenureguliuoji
ji statai ant 0 ir kompas pats reguliuoja degima jo nereikia reguliuoti ir jis nesireguliuoja mechaniskai

kuro slegi gali pamatuoti koks buna sistemoja kai pvz saltas ir kai jau uzsiles variklis ir paligink skaicius su informacija knygoje kokie turi buti

laidus gali su rankom bandyti paciupineti jei gausi per nagus zinosi kad negeras :)
arba tamsoje su koku pursktuiuviu kad papurksti dregme ant laidu ir turetum matyti kibirkstikes

dar lemda zonda su testeriu paziurek ar tikrai jis rodo normos riboje bet cia kai variklis jau darbines temperaturos

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Gruodžio 18, 09:44:57 »
Nezinojau jog degimo sukiodamas bigunoka nenureguliuosi degimo...pas mane dabar stovi ant nulio. alkuninis, velenelis, ir begonokas.viskas kaip ir ant mietkiu
Laidus ciupineju drasiai nei vienas nekerta man..

P.S kaip patikrinti lemda zonda smulkiau gali papasakoti yra 3 laidai du is ju vienoje fiskeje kitas atskirai,... kaip suprantu tie du yra pakaitinimas kitas vienas isduoda itampa,... man idomu ka tureciau matyti pasjinges testeri kokie givi parametrai turetu buti?

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Gruodžio 18, 14:02:21 »
Lįsk paieškon, berods kažkas buvo aprašinėjęs kaip tikrint lambda, jei forumais neapsirinku :D
Visą elektrą silikonu dėl visa ko gal nupurkšk, nors beveik viską keičiamą buvau pasikeitęs, vistiek po biškį blūdijo su simptomais nekuriais kaip tavo plius dar nekuriais. Nupūčiau ant durniaus viską su silikonu prieš šalčius - nuėmė. Kažkur drėgmė matyt buvo, pagerės oras - reiks žiūrinėtis kur  :V

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Gruodžio 18, 18:49:10 »
Nezinojau jog degimo sukiodamas bigunoka nenureguliuosi degimo...pas mane dabar stovi ant nulio. alkuninis, velenelis, ir begonokas.viskas kaip ir ant mietkiu
Laidus ciupineju drasiai nei vienas nekerta man..

P.S kaip patikrinti lemda zonda smulkiau gali papasakoti yra 3 laidai du is ju vienoje fiskeje kitas atskirai,... kaip suprantu tie du yra pakaitinimas kitas vienas isduoda itampa,... man idomu ka tureciau matyti pasjinges testeri kokie givi parametrai turetu buti?

pasoijugi testeri ant to vieno laido o kita kur nors i korpusa nuo testerio
variklis turi buti darbines temperaturos
ir testeris daug maz rodo sokinejima pvz nuo kokiu 0.2 iki 0.8
arba ties viduriu kokiu 0.4-0.6  V
jei itampa buan nukrypusi i kazkuria puse tai lendas rodo arba per liesa misini arba per riebu nu ir tada jau kompas neteisingai supranta ir tada misinys buna perliesinamas arba perriebinamas
pabandyk is vis atsijunges lemda zonda pavaziuoti
ar nepasidaro geriau

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Gruodžio 19, 12:52:52 »
bandysim :) kas darysisi duosiu cia zinoti :)

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Gruodžio 30, 10:43:17 »
nu kokios naujienos?

Neprisijungęs makvolkas

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 06, 08:17:40 »
Gali buti kad tai temperaturos daviklis, pas mane ant paprastos 2.3 taip pat pasaudo, jei kura sureguliuojiu saltai dirba gerai salta pasyla nedirbt pradeda jei silta sureguluojiu tai salta nedirba, pamatavau tem. daviklio varza palyginau su manualu nieko panasaus nera, vadinasi tas daviklis blogas ir kuro misinio santiki paskaicuoja blogai.

Neprisijungęs pasinagrinekim

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 07, 13:07:45 »
siuliciau paziuret bake esanti siurbliuka. nes pilnam purskalui ir mono purskalui yra skirtumas, sukele pilnam purskalui didesni slegi jei neklystu api 6atmosferas, tai gal ir pas tawe jis i pabaiga... buna filtras prie siurbliuko uzauga tai irgi panasiai.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Sausio 30, 22:10:42 »
Gali buti kad tai temperaturos daviklis, pas mane ant paprastos 2.3 taip pat pasaudo, jei kura sureguliuojiu saltai dirba gerai salta pasyla nedirbt pradeda jei silta sureguluojiu tai salta nedirba, pamatavau tem. daviklio varza palyginau su manualu nieko panasaus nera, vadinasi tas daviklis blogas ir kuro misinio santiki paskaicuoja blogai.
Kaip ji reikia tikrinti? jei neuzvedu as masinos tai jis man visiska pusi rodo, uzvedus rodo jog saltas motoras pagal kataloga, pasildziau iki 90laipsniu.  vistiek rodo jog saltas motoras. mazdaug nuo 10laipniu varikli pasldziau iki 90laipsniu varza ties 10 laipsniu buvo 3,47 k OMU uzkaitinus iki 90 laipsniu sumazejo vos iki 3,17 k OMU, o pagal kataloga karstas variklis turejo rodyti nuo 0-300 OMU.
P.S tikrinimas buvo aptliekamas uzvestu varikliu ligiagreciai prijungus testeri.
pasidomejau kiek kainuoja tas daviklis maziukas tai likau nustebintas,... jo kaina arti 100lt :O
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 30, 22:16:19 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 30, 22:15:36 »
siuliciau paziuret bake esanti siurbliuka. nes pilnam purskalui ir mono purskalui yra skirtumas, sukele pilnam purskalui didesni slegi jei neklystu api 6atmosferas, tai gal ir pas tawe jis i pabaiga... buna filtras prie siurbliuko uzauga tai irgi panasiai.
2.3 10v kuro slegis sisemoje turi buti nuo 5-6bar.
2.3 20v kuro slegis sistemoje 3,8-4,2bar.
tai kad uzsikises siurblys nemanau beto mano siurblys stovi prie galinio rato keleivio puseje,... as ytariu jog pas mane perdidelis slegis gali buti sistemoje. Beto stpvi pas mane 2 kuro slegio reguliatoriai vienas prie galinio rato kuris buvo reikalingas perie 2.3 10v. o po kapotu jis yra reikalingas 2.3 20v tai manau jog reiketu ismesti ta nuo 2.3 10v nes mano galvai jis palaiko per dideli kuro slegi sistemoje ir riboja antro kuro slegio reguliatoriaus darba,... tai ta nuo 2.3 10 v. reikes mesti laukan.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 31, 12:17:26 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Sausio 30, 22:32:14 »
Keisk davikli jei akivaizdciai matai kad jis meluoja!

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Sausio 31, 20:40:30 »
pakeiciau,... niekas nepakito likau prie tos pacios meslo kuvos  :-{ paimsiu degtuka ir padegiu as ja :-{

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 01, 12:43:33 »
Krabe oro srauto matuokle ziurejai?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 01, 13:16:36 »
pas mane nera isviso krabo,... oro srauto matuokles turiu dvi viena is vaziuojancios isimta kita taip pat isvaziuojancios isimta viena kai istatau dirba ligiai taip pat bet kol nepasyla variklis negaliu pavaziuoti iskarto dusta motoras gesina varikli,... kita kai istatau eina dar pavaziuoti bet beda islieka ta pati nedirba varyklis ir kaip jam uzplaukia buna kad uzsigazuoja ir nieko neina padaryti. eina numesti apsukas tik imusu pavara ir atleidus greiciau sankaba kad gesintu motora kitaip uzsikelia apsukos 3000-4000rmp ir nieko neina padaryti
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 01, 13:52:02 sukūrė Residentas »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 02, 08:02:00 »
gal esate kas naudojesi kaune auto elektriko paslaugomis,... Gal zinote geru auto elektriku?
Ir kaip jusu atsiliepimai apie UAB Autoagregatai partizanu g. ir UAB Padangiukas siaures pr. ?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 05, 08:16:54 »
Kitas klausimas taip jau tas reikalas pribrendo teks ieskoti nauju elektriku ir motoristu,... kad pasakytu kas cia mano masinai yra gal turite patarima kur butu gerai apsilankyti kur zmogus ismanytu savo darba,....

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Vasario 06, 18:43:50 »
pas mane nera isviso krabo,... oro srauto matuokles turiu dvi viena is vaziuojancios isimta kita taip pat isvaziuojancios isimta viena kai istatau dirba ligiai taip pat bet kol nepasyla variklis negaliu pavaziuoti iskarto dusta motoras gesina varikli,... kita kai istatau eina dar pavaziuoti bet beda islieka ta pati nedirba varyklis ir kaip jam uzplaukia buna kad uzsigazuoja ir nieko neina padaryti. eina numesti apsukas tik imusu pavara ir atleidus greiciau sankaba kad gesintu motora kitaip uzsikelia apsukos 3000-4000rmp ir nieko neina padaryti

kazkas panasaus buvo kaip keitem is 2,3 10v i 2,3 20V, salta uzgesdavo, pasilus apsukas keldavosi, sokinedavo. pasikrapcius ir paziurejus nieko neradom, tai isprendem problema pakeite visa sita dalyka kartu su deze, laisvu apsuku, ir srauto matuokle. tik nepamenu ar keitem sklende gazo.
variklis isvis nenoredavo dirbti, ~5000rpm tai atrodo, kad kas kura uzsukdavo.