Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 100 c3 2.2 l sutrukcioja pradejus vaziuot ir stipriai gazuojant  (Skaityta 2915 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Vienu zodziu perskaiciau viska apie trukciojimus masinu ir nelabai ka panasaus radau...

Taigi A100 2.2l 86m pradejus vaziuoti jei agresyviau duodi gavo trukcioja masina bet neuzgesta.... taip ir su antru kartais begiu buna ir su treciu tai pogi toks jaucias detonavimas net po to trukciojimo ir po to vel gerai kartais graziai pajudi kartais sutrukcioja ant laisvu spausk kiek nori gaza nieko variklis noarmaliai graziai rekia ir tiek...
zinau ka siulysit tai isvardinsiu ka padares esu:

Laidai keisti naujais zvakes 1 metu senumo.
Paskirstytojas su ta plasmase ji dengencia keistas.
Siurblys benzino restauruotas ir buvo issimtas ir pamatuotas pucia 12 bar..ar ko ten :)
Filtras benzino keistas pries metus "MAN" dejau firmos...

Ka skaiciau ir ar verta pabandyt keist ziuret ?
Kazkokia kazkur riele yra atsakinga uz siurblio darba ar verta ja judinti kaip ja galima patikrint gal kas patartu???
Am purstukus tikrai reik paziuret nes sunkiai vedas ganetinai ir netolygiai dirba is pradziu po to siltas variklis graziai dirba bet ganetinai garsiai..Ir dar per dusliara pakapsi nzn ar kondesatas ar benzinas tik uzvedus tai ar gali but del ju taip???
Benzino bake esantys nesvarumai nors kaip siurbly valiau tai nemaciau as ten jokiu nesvarumu.. bet siurblys viena syk uze tai pravaliau sieteli ir vel graziai dirba..Ar gali del ju taip sutrukciot retkarciais masina trukcioja masina tiek pilnu baku tiek tusciu..

Taigi gal kas dar kokiu minciu tures ir gal duos man bent nuorodas nuo ko pradeti savo zygdarbius kad variklis tolygiai graziai dirbtu netrukciodamas???

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
Filtra patikrink ar pro ji gerai praeina benzas, paskui pamatuok kiek baru pucia siurblys uzvedus masina, nes 12bar tai yra per daug, jo darbinis spaudimas turi but apie 5-6bar. Uz siurblio darba atsakinga 10 rele po kapotu saugikliu blokia esanti. bet jei uzsiveda tai nemanau kad ji kalta. O masina ilgai stovejus nevesta? nes as kai tvarkiau aude, ji buvo prastovejus kokia metus, tai purkstukai mysciojo arba visai nedirbo, tai visus pakeiciau.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
ji stovejus buvo pries man nuperkant metus laiko... O kai nupirkau viska pakeiciau tai buvo pries pusantru metu tai wedimasis jos toks pat ir liko ir darbas wariklio del purkstuku kas manes netenkina tai manau tikrai ne wienas myscios pas mane purkstukas...o gali taip but kad wat kaip siuksle kokia itraukia sutrukcioja masina nuo bako dugno???

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
as tai daug privargau kol susitvarkiau masina, bedu buna kai ilgai pastovi, keiciau kuro filtra,zvakes, slegio reguliatoriu,bet ir dabar dar prastas reiks kito ieskot, kraba nuo kitos masinos, purkstukus, ir kuro siurbli nes kai buvo uzsikises filtras tai suvariau siurbli. ir pagrindinis irankis mano buvo tai slegio matuoklis :D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
kai stipriai gazuoji tai jei trukcioja tai kuro nepakanka, tai gali but siurblys arba slegio reguliatorius, nes jis kai duodi pilna gaza turi pariebint misini.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
am aciu uz info o kaip atrodo tas slegio reguliatorius ir dar kur yra tas laisvos eigos vostuvas ten kazkur prie krabo jis ir apsuku reguliatoriaus ane? nes tas krabas pas mane matos keistas yra sake man servise kad jis geras tik va ta guma kur ant krabo tai ten klijuota reiktu naujos tikrai nes ji man nepatinka filtras irgi benzo keistas siurblys irgi sakau restauruotas detas tikrai tikrino siurblio meistras ji sake ledinis siurblys tik nzn gal reik issirinkt jo vidu dar issivalyt ta sieteli tem skaiciau galima su acetonu iswalyt...

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
slegio reguliatorius yra sone bloko, is krabo i ji eina 2 vamzdeliai, laisvos eigos voztuvas(LEV) gale motoro virs dangtelio, eina i ji lygtai 2 slangos, 1 is gofros, jei duju nera, kita is apacios ir jis pajungtas 3 kontaktu fyske, jis reguliuoja apsukas tik laisva eiga. nu jei gaudys ora per ta gofra tai aisku kad nedirbs gerai.
cia tas slegio reguliatorius, o lev fotkes dabar ant greito nerandu

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
man tai sitas puslapis nemazai padejo http://www.diagnostic-assistance.co.uk/mech_inj.htm, apie ipurskimo sistema aprasyta, tik cia yra oro srauto matuokle, kurios nera pas tave audej ir neaprasytas laisvos eigos voztuvas, uz ka jis atsakingas

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
aciu tau uz pagalba wa pirma syk girdziu tai ka noriu girdet ;) :D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
ir dar :D jei siurblys neuzia ir visokiu idomiu garsu neskleidzia tai tik slegi pamatuok koki sukelia darbo metu.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
o cia kaip matuot reikia nes pats dar neesu tokio dalyko dares :) gal kas ismokins???  :V

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
reikia turet mechanini monometra bent 10bar, as matuoju tai ten kur paduodamas kuras i kraba, atsuku salto paleidimo purkstuko vamzdeli ir vietoj jo pajungiu monometro vamzdeli.

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Ir dar per dusliara pakapsi nzn ar kondesatas ar benzinas tik uzvedus tai ar gali but del ju taip???
Nu cia klausima skelei  ;) Tikrai ne bendzinas, kaip tu manai koki kieki bendzino naudoja tavo variklis, kad vos uzvedus jau butu spejes prabegt visa sistema ir kapset :P

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Kadangi as savo masina labai myliu ir tikrai ja visa stengiuosi isanalizuoti ;) tai kaip nusipirkes buvau nebuvo jokiu lasu uzvedu is ismetimo vamdzio db irgi ju nedaug ;) bet esme tokia kad db tik uzvedus yra slapi lasai tokie iskart ant esfalto :) kadangi ausinimo skyscio nemazeja pas mane sistemoj o i tepala tie lasai nepanasus tai kas gali buti dar ten??? o ir sanaudos issauge seniau maziau valge :) del to ir manau kad dalis jo nesudega ir isbega per dusliara o naudoju kaip kada kartais 95 :) lietuviska kartais 92 baltarusiska bet wa bedu db ir turiu su wariklio darbu :D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
tai jei naudojai baltarusiska tai laisvai gali but bake visokio brudo, taip pat ir filtre, nes nera tie kanistrai is kuriu pili tokie svarus kaip atrodo :D

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
am Sposas o galetumei parodyti man ta monometro foto kaip jis atrodo :) ?

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
tas kuri naudoju tai dabar kaime, jo fotkes neparodysiu:) bet karta kai neturejau prie saves manometro tai pasinaudojau senuku ir atidaviau atgal, kad pinigus grazintu, sakiau kad netiko  :-] aisku reikejo panaikint benzino kvapa (+)
http://www.senukai.lt/irankiai-spynos-furnitura-auto-prekes/matavimo-irankiai-prietaisai/matavimo-prietaisai-oxid/slegio-matavimo-prietaisai/prekes3.htm
Aisku as dar turejau savo kelis daigtus, tai purkstuko ta visa slangute, viena gala nupjoviau kuris netinka uzdet vietoj salto paleidimo purkstuko tvirtinimo vietos, tada manometra ir ta slangute dar sujungiau gumine slangute, kuri atlaiko iki 10bar slegi.

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
jei nepasigaminsi tai sekmadieni galeciau atsivest i vln manometra

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
num aisku cia wa tame ir beda kad reik dar susitvert o tai uzima laiko o as jo visai neturiu  :( ir tenka wiska atidet ir atidet.. bet aciu uz info wisa :) gal pradesiu nuo bako iswalymo sistemos tada pakeisiu filtra benzo ir ziuresiu..

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Sposas num jaj galetum buciau tau labai dekingas :) nelikciau skoloj  :V

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
Dar vienas keistas pastebejimas kai bake lieka nu labai jau mazai benzo apytiksliai 10 l tai tada pradeda waziuot jinai gerai netrukciodama... tai gal bake problema kazkokia yra tikrai ten nuo wisu sienu traukia rudis ir kemsa taip siurbly tam momentui ir suleteja benzo padavimas del to ir masina sutrukcioja nors sakau tik kaip pajudet nori sutrukcioja ir pirmu artru treciu begiu ir ant zemu apsuku.. ?

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
o tu ka nors jau tikrinaisi ar dar ne? jei reikia dar manometro tai pm