Vienu zodziu perskaiciau viska apie trukciojimus masinu ir nelabai ka panasaus radau...
Taigi A100 2.2l 86m pradejus vaziuoti jei agresyviau duodi gavo trukcioja masina bet neuzgesta.... taip ir su antru kartais begiu buna ir su treciu tai pogi toks jaucias detonavimas net po to trukciojimo ir po to vel gerai kartais graziai pajudi kartais sutrukcioja ant laisvu spausk kiek nori gaza nieko variklis noarmaliai graziai rekia ir tiek...
zinau ka siulysit tai isvardinsiu ka padares esu:
Laidai keisti naujais zvakes 1 metu senumo.
Paskirstytojas su ta plasmase ji dengencia keistas.
Siurblys benzino restauruotas ir buvo issimtas ir pamatuotas pucia 12 bar..ar ko ten
Filtras benzino keistas pries metus "MAN" dejau firmos...
Ka skaiciau ir ar verta pabandyt keist ziuret ?
Kazkokia kazkur riele yra atsakinga uz siurblio darba ar verta ja judinti kaip ja galima patikrint gal kas patartu???
Am purstukus tikrai reik paziuret nes sunkiai vedas ganetinai ir netolygiai dirba is pradziu po to siltas variklis graziai dirba bet ganetinai garsiai..Ir dar per dusliara pakapsi nzn ar kondesatas ar benzinas tik uzvedus tai ar gali but del ju taip???
Benzino bake esantys nesvarumai nors kaip siurbly valiau tai nemaciau as ten jokiu nesvarumu.. bet siurblys viena syk uze tai pravaliau sieteli ir vel graziai dirba..Ar gali del ju taip sutrukciot retkarciais masina trukcioja masina tiek pilnu baku tiek tusciu..
Taigi gal kas dar kokiu minciu tures ir gal duos man bent nuorodas nuo ko pradeti savo zygdarbius kad variklis tolygiai graziai dirbtu netrukciodamas???