bevaziuojant autostrada uzsidege tepalu slegio lempute bet galvojau kad cia truksta tepalu dapyliua ir vaziavau tada masina pradejo daryt karts nuo karto czzzz czzz toks labai idomus specifinis garsas tada vis daznejo daznejo bet kadangi buvau autostradoj nesustojau taip baisiai cirskant masinai nuvaziavau 50 km masinai cirske ne savais garsais vienu momentu paspaudus gaza net netrauke. tada pastovejo uzgesus pora h vel uzkurus nieks necirske pradejus vaziuot palaipsniui daresi tas pats. kaip db pasiaiskinau tai turbut sugedo tepalu siurblys ir nepadave spaudimo ir netepe veriklio ar daug as cia bedos prisidariua?? labai bijau kad variklis neuzkaltu. (labai nepykit esu pana tai kaip moku taip rasau)
1.8t jei būdavo vėluojama pakeisti tepalus, bus užsikimšęs sietelis tepalo paėmimo. Gali būti, kad reikia praplauti karterį ir tepalo paėmimą, gali būti ir tepalo pompa, kaip pati sakai. Man užsideginėdavo irgi lemputė tepalo, išplovus karterį dingo tokios bėdos, bet su trauka nebuvo tokių dalykų pas mane kaip, kad tu nupasakojai, tad gal ir klystu. Luktelk truputį daugiau dalyviu savo mintim pasidalins, žinosi kuria linkme judėti