Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar yra alternatyvu k-jectronic sistemos pursktukam A100 86m 2.2l?  (Skaityta 2460 kartus)

Neprisijungęs Wollker

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
laba noreciau suzinoti ar tiktu mano mono ipurskimo sistemai kokios kitos masinos pursktukai nes noriu nusipirkt tikrai gerus purkstukus del kuriu sukt galwos nereiktu bet idejau skelbima ir nieks nepasiulo kazkokio rimto pasiulymo o aisku 700 lt uz naujus moket gaila kai uz masina gudragalviai pasiulo 900 lt tik detales ziuriu brangios pigiai masinai :) anyway ;) tai noriu paklaust gal tiktu kitu masinu purktukai mano modeliui pas mane A100 2.2l 86m su k-jectronic sistema ?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
laba noreciau suzinoti ar tiktu mano mono ipurskimo sistemai kokios kitos masinos pursktukai nes noriu nusipirkt tikrai gerus purkstukus del kuriu sukt galwos nereiktu bet idejau skelbima ir nieks nepasiulo kazkokio rimto pasiulymo o aisku 700 lt uz naujus moket gaila kai uz masina gudragalviai pasiulo 900 lt tik detales ziuriu brangios pigiai masinai :) anyway ;) tai noriu paklaust gal tiktu kitu masinu purktukai mano modeliui pas mane A100 2.2l 86m su k-jectronic sistema ?
kur tu raidai uz 700lt, cia dar pigu. alternatyva imi 20vnt isvalai visus ultra garsu ir meldiesi kad 5 veikiantys butu.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Ką reiškia tas tavo "mono"?

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
mano masinos mono ipurskimo sistemai atsiprasau kad netaip issireiskiau.. O radau tanagroj galima uzsakyti vieno pursktuko kaina 140 lt x 5=700lt

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
700lt labai reali kaina  (+) bet as pasinaudociau Mc2 patarimu ir tuos pinigus kitur isleisciau  ;)

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
700lt labai reali kaina  (+) bet as pasinaudociau Mc2 patarimu ir tuos pinigus kitur isleisciau  ;)
nebent no name, nesakyčiau jai pats nauju bučiau nepirkęs.

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
geri nauji Bosch uz tokia kaina kaip minejau.  ;)

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
Jei gali pakomentuok gauta rezultata, po purkstuku pakeitimo

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
700lt labai reali kaina  (+) bet as pasinaudociau Mc2 patarimu ir tuos pinigus kitur isleisciau  ;)
Jei gali pakomentuok gauta rezultata, po purkstuku pakeitimo
nerandu kreiviu prieš, bet efektas tikrai yra.
geri nauji Bosch uz tokia kaina kaip minejau.  ;)
pažiūrėk kodą nuotraukoje ir pasiskambink dar kartą į tanagrą.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 07, 16:38:56 sukūrė mc2 »

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
nekalbu apie tanagra
pasiulimas buvo gautas is Mage-Bosch Klaipedoje  ;)

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Purkštukai standartiniai, tokie pat eina ant visų Audi su mechaniniu purškalu, gamina tik bosch, gamina pagrinde Turkijoje, taigi arba nauji arba dėvėti, o čia jau kaip loterijoje

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
Purkštukai standartiniai, tokie pat eina ant visų Audi su mechaniniu purškalu, gamina tik bosch, gamina pagrinde Turkijoje, taigi arba nauji arba dėvėti, o čia jau kaip loterijoje
(-) skiresi sriegis purkstuko, jei neklystu iki 88m. ejo su stambiu sriegiu po 88 pradejo eti su smulkiu sriegiu. Ir berods tokie pat ejo i wv jetas ir golfus...

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
(-) skiresi sriegis purkstuko, jei neklystu iki 88m. ejo su stambiu sriegiu po 88 pradejo eti su smulkiu sriegiu. Ir berods tokie pat ejo i wv jetas ir golfus...
del sriegio tu teisus

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
bet tai irgi wakumu iswalyt 20 purkstuku po 10 lt 200 lt ... dar uz tai kad meistras sudetu... dar gumeles beje kur tas gumeles gauti ant tu purkstuku nauju nes senos tikrai sueja nes du purkstukai leidzia tepala...????

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
bet tai irgi wakumu iswalyt 20 purkstuku po 10 lt 200 lt ... dar uz tai kad meistras sudetu... dar gumeles beje kur tas gumeles gauti ant tu purkstuku nauju nes senos tikrai sueja nes du purkstukai leidzia tepala...????
gumytes kainuoja 1-2lt, beja jos vienkartines ;)

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
ta prasme wienkartines tai ka tarkim jei per stebukla pawyks is kur nors  purkstukus gaut !gerus! koks grazus zodis.. tai uzdejus gumytes jos iskart pareis man ????

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
ta prasme wienkartines tai ka tarkim jei per stebukla pawyks is kur nors  purkstukus gaut !gerus! koks grazus zodis.. tai uzdejus gumytes jos iskart pareis man ????
ne, ta prasme jai paimsi purkstukus su gumytem "gerom" vistiek keisk, nes buna "susiguleje"

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
tai joa reiks taip ir daryt... o tas wakuminis walymas kazkur tiek ir kainuoja ane apie 10 lt purkstukas ?

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
tai joa reiks taip ir daryt... o tas wakuminis walymas kazkur tiek ir kainuoja ane apie 10 lt purkstukas ?

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,83.msg752215.html#msg752215 pirk/nuomokis tokia vonele

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
kad as neturiu ne menko supratimo kaip cia ka daryt kas is to kad as nusipirksiu ir ten darysiu 3 dienas sita procedura kol iseis.. reik wisa pursktuka kist ar newisa kaip as patikrinsiu po to as neturiu jokiu priemoniu ir nieko kaip wiska padaryt.. geriausiu atweju ka galiu padaryt tai nuwest iswalyt bet 20 pursktuku kad ir devetu kokia cia kaina bus jei man 5 siulo uz 80 lt tai dar nuoma wiskas wa wisa pursktuku kaina pfff nesamone cia...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 07, 20:41:40 sukūrė Wollker »

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
kad as neturiu ne menko supratimo kaip cia ka daryt kas is to kad as nusipirksiu ir ten darysiu 3 dienas sita procedura kol iseis.. reik wisa pursktuka kist ar newisa kaip as patikrinsiu po to as neturiu jokiu priemoniu ir nieko kaip wiska padaryt.. geriausiu atweju ka galiu padaryt tai nuwest iswalyt bet blt 20 pursktuku kad ir devetu kokia cia kaina bus jei man 5 siulo uz 80 lt tai dar nuoma wiskas wa wisa pursktuku kaina pfff nesamone cia...
susitark, kad blogus atgal paimtu.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
o kaip as tuos purkstukus pasitikrinsiu iswalytus ??? negaliu pwz po to sudejas 4 o penkta palikes neikises atgal uzwest warikli ir ziuret kaip jisai purskia imanoma taip butu ???

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
o kaip as tuos purkstukus pasitikrinsiu iswalytus ??? negaliu pwz po to sudejas 4 o penkta palikes neikises atgal uzwest warikli ir ziuret kaip jisai purskia imanoma taip butu ???
kur valys ten ir patikrins.

Neprisijungęs Wollker

• Žiūrėti profilį
keiktis man tik noris uzsispyriau as prikelt sena audine ideliam gywenimui... aciu mc2 uz pagalba. o gal zinai vilniui kur valo???

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
keiktis man tik noris uzsispyriau as prikelt sena audine ideliam gywenimui... aciu mc2 uz pagalba. o gal zinai vilniui kur valo???
aš valiau žvėryne, numerio neturiu tik žinau kaip nuvažiuoti, kai pamačiau kokia ju visu buklė ir nusprendžiau naujus pirkti :D