Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 98m.2.4 v6(variklis leidzia tepala,sunkiai vedasi,:D)  (Skaityta 18513 kartus)

Neprisijungęs jonasl

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Nekeiciau as jokiu itempejo tarpiniu, skardos gabaliukas gi. Koks skirtumas ja pakeitus? Isvaliau viska, hermetiku patepiau, svarbu tik ten kur tepalas i itempeja pasiduoda neuztepti. O velenelio laikiklio nera del to kad buvau poules i panika  :-{ niekaip neisejo isimt itempejo. Jau zadejau dirza nuiminet. Ne taip lengva automatui varikli i mirties padeti pastatyt. Tiksliau to rakto neturiu. Del to tu tasku tiek daug, nepakenks ;) Tik paskui sove i galva mintis ta skarda atlaisvint kur dirzo apsauga dedas. Ir siaip tai viskas buvo atliekama garazelyje be duobes, ir be spec irankiu. Dar imesiu pora foto kaip atrodo ta tarpine isemus

Neprisijungęs walde001

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
supratau ;)dekui uz foto ;)
vis dar neprisiruosiu pradeti tvarkyti :[
nes tai sarnyras pradejo girgzdeti tai sailenblokas suplyso reik keisti,ir virsutiniai priekiniai sarnyrai jau bilda,tad pirma vaziuokle pasitvarkysiu :V
bl dar atbulinis begis pradejo sunkiai jungtis(tipo reiskia kad sankabai kaput tuoj :[ :[ :-] :-] :D :D
zjb :-]

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
supratau ;)dekui uz foto ;)
vis dar neprisiruosiu pradeti tvarkyti :[
nes tai sarnyras pradejo girgzdeti tai sailenblokas suplyso reik keisti,ir virsutiniai priekiniai sarnyrai jau bilda,tad pirma vaziuokle pasitvarkysiu :V
bl dar atbulinis begis pradejo sunkiai jungtis(tipo reiskia kad sankabai kaput tuoj :[ :[ :-] :-] :D :D
geras :-]

Krc vien problemos pas tave  :-] :-]

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Oo)

Man atrodo kazkam laikas i servisa  :-] Nes pats neprisiruosi sutvarkyti jos (be)

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
cia va pasiskaityk,turiu tokia pacia beda :-] bet kai viska iki galo issiaiskinau,tai dbr nekreipiu demesio lai bega dar kolkas :D :-]

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
cia va pasiskaityk,turiu tokia pacia beda :-] bet kai viska iki galo issiaiskinau,tai dbr nekreipiu demesio lai bega dar kolkas :D :-]

As ziuriu cia be naujienu :-] :-] tik kazkas vis bando atsakyma surasti :-] Nuvaziuok i servisa pazies paims 50 litu ir baigta :)

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį

As ziuriu cia be naujienu :-] :-] tik kazkas vis bando atsakyma surasti :-] Nuvaziuok i servisa pazies paims 50 litu ir baigta :)

manai serrvise rentgenas vietoj akiu? lygei taipat ten ziuri kaip ir pats gali paziuret +nemokamai, ant duobes su prozektorium geru viska pats pamatysi :)

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
pajunge prie pc rado variklio temperaturos daviklis grybauja rodo 40 kai istikruju 90 isiles.
delto gali sunkiai kurtis? kiek davikliukas kainuoja?kur jis stovi gal kas zinot? ;)

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
pajunge prie pc rado variklio temperaturos daviklis grybauja rodo 40 kai istikruju 90 isiles.
delto gali sunkiai kurtis? kiek davikliukas kainuoja?kur jis stovi gal kas zinot? ;)
As ji buvau visai atjunges, masinos visai neuzkuriau.

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
aisku,vadinasi bus temperaturos daviklis kaltas kad sunkiai kuriasi,tik kartais lengvai Oo)

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
Kai pas mane blogas buvo, tai masina ryte irgi sunkiai kuravosi. Burbuliuodavo, reikdavo siek tiek pagazuot.

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
pas mane taip pat...kiek kainuoja daviklis? jai neklystu jis ten uz oro padavimo slangos uzkistas 4 laidu?

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
Gerai nepamenu, bet atrodo kad ten jis yra. Dabar as paklausiu, pas mane per abi galvu tarpines leidzia tepala, visas variklis tepaluotas del ju, reikia nuolat papildyt tepala, ir demes po masina. Galiu as nuemes galvu dangtelius, sutept silikonu ir atgal uzdet?

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
 :-] ir pas tave? :D
gali nuimti sutepti uzdeti bet nepades!!! as jau taip dariau beto ir naujas dejau nepadejo :-{
perskaityk sia mano tema sukurta visa tada suprasi kame beda ?!? :-]

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
Siaip man butu dzin tas tepalo leidimas. Tiek kad sustojus kurnors, auto iskart pradeda tersti aplinka  :E visas kiemas tepalo dememis isterliotas. Sakau gal sutepus silikonu, nebebegs taip smarkiai.

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
na man irgi nejauku,kai isvaziuodamas is maksimos :D ;Dpalieku vis alyvos deme :s (be)
gali pabandyti bet turbut nepades jai pas tave leidzia kai pas daugeli-per veleneliu  grandines itempejo tarpine ;)
Pasikeiciau temperaturos davikly 64lt ir variklis atsigavo (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 31, 19:01:42 sukūrė walde001 »

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
:/vel variklis sunkiai vedasi ipatingai is po nakties  ar gali buti,kad vel daviklis parejo  ka daryti 

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
Sveiki! (aa) pardaviau audi :) pirksiu golfa!!! (aa) :-]
o del kurimosi tai manau ilgiau pastovejusi(gryzdavo benzas i baka) nesvarbu kad karsta..cia tik mano nuomone ;)

Neprisijungęs rav

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane irgi bala kaskart pastovejus, ir vairuotojo pusej apsitepes variklis, ir kruva agregatu (kondiskes siurblys? ar kakzas, vamzdeliai, slangos tepaluotos, ratus kur suka asis tepaluota), nebus ta pati beda? kita puse svari. Ar kazkas rimciau gali buti? Ir kiek ltr/1000km cia gali taip issisioti? Dar siek tiek pucia ausinimo skysti per slangute, baisu kad kokia tarpine nebutu kiaura? siaip kuriasi vaziuoja lyg ir gerai, salone kartais biski smirda irgi.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 02, 17:03:04 sukūrė rav »

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Sveiki! (aa) pardaviau audi :) pirksiu golfa!!! (aa) :-]
o del kurimosi tai manau ilgiau pastovejusi(gryzdavo benzas i baka) nesvarbu kad karsta..cia tik mano nuomone ;)

KA? nu cia tai idomiai, ka tada elektrinis siurblys veikia ?

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
na gerai pagalvojus gal ir teisus,siurblys turetu pripompuoti benzo iki variklio..tie v6 viena beda   (!?)

Neprisijungęs Slimis3

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip tiksliai pasakyt, bet kai nuimi dangteli ta po kuria tarpine dedi, turetu but tokie filtriukai ant pacio nangtelio. pameginai prapust juos pazet ar nera uzsikise? juos galima praplaut. kaist nieko nereikia. pas mane 2,6l. gal panasiai yra.