Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 98m.2.4 v6(variklis leidzia tepala,sunkiai vedasi,:D)  (Skaityta 18648 kartus)

Neprisijungęs walde001

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
 ;Dkiek matau,cia ne pas mane viena,o beveik pas visus,kas turi V6 ?!?
nedadaryti manau motoriukai :O
 Dangteliu Tarpiniu pirkima,keitima naujomis reik stabdyti :D :-] (aa) :)
 Oo)
 o pas tave barska grandines,ar ten viskas tyku,ramu ff

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
niekas nebarska, tik vo ziema buvo tepala isvare per kazkur, tikriausiai per ta pacia vieta kur ir minejo :) tai kompensatoriai buvo pradeja kalenti, bet kai ipyliau tepalo norma, viskas dirba gerai :) siaip tai butu dzin kad bega tas tepalas siek tiek, bet erzina kad lasa ant kolektoriaus ir smirda salone :( idomu kiek uz toki darba paiimtu meistras garazinis kad nuimti veleneli su grandine ir sutvarkyti ta tepalo prasisunkima pro ta tarpine metaline :)

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
na manau apie pora simtuku numelztu :-] :-] :-] :-]
jo.jai desinej pusej nebegtu ant ismetimo kolektoriaus,butu ..bet kadangi tas kvapas ir dumai,tai ne kas Oo) :-{ :[ :[ :[ :[ :[ :( :( :(
pirma kart turiu  v6,noreciau suzinoti,ar cia kurtis turi truputi pasukti  ar turi taip pat gerai kurtis kaip ir mazda kuri priestai turejau...tik tr pasuki rakteli ir ji jau dirba....o si motoriuka man tenka pasukti ?!? :(

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
kai tik nupirkau tai kurdavosi labai gerai, liaudiskai sakant is puse "abaroto" :DDD dabar siek tiek sunkiau, manau kad reiktu zvakes pasikeisti, gal dar nuo musu kuro nelabai kokybisko tas turi daug itakos, velnias cia zino, svarbiausiai kad uzsikuria ir vaziuoja, maziau reik pergyventi :D

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
na jo,niekaip nauju zvakiu nenusiperku,manau reiktu,dbr stovi manau,kad labai senos 2 kontaktu..
siaip vazineju rusisku benzu 95 :-] manau kad nieko labai baisaus ir blogo nebus ?!?

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
O kartais neturetu buti 3 kontaktu zvakes ? :D o del to rusisko benzo tai, vo draugelis i mazda 3.0 v6 supyle pilna baka ir kita diena isvaziavo i vilniu, tai bevaziuojant pradejo gesti masina :DDD

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
O kartais neturetu buti 3 kontaktu zvakes ? :D o del to rusisko benzo tai, vo draugelis i mazda 3.0 v6 supyle pilna baka ir kita diena isvaziavo i vilniu, tai bevaziuojant pradejo gesti masina :DDD

Priklauso is kur ta benza pilsi, yra degaliniu kur net russai nesipyla :D as nzn pilu ir vaziuoju be vargo :D O dede sake yra kas uzsipila po 300m. uzgesta ir pasibaigia masinos gyvenimas  :-]

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
kaimynas parveza cia kazkur nuo druskininku muitines...rusyno is lukojlo 95 cekius rode ?!?
bijojau pilti,bet pabandziau lyg ir nieko dar nenutiko,regis maziau ima jo gaunasi dbr apie 8.5 ltr 100 km..teko ir 200 km|h paskrist ir nieko :-] :-] :-] (aa)
kokios kuro sanaudos jusu audi? ?!?siaip idomu ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 06, 21:42:49 sukūrė walde001 »

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
kaimynas parveza cia kazkur nuo druskininku muitines...rusyno is lukojlo 95 cekius rode ?!?
bijojau pilti,bet pabandziau lyg ir nieko dar nenutiko,lyg maziau ima jo gaunasi dbr apie 8.5 ltr 100 km..teko ir 200 km|h paskrist ir nieko :-] :-] :-] (aa)
kokios kuro sanaudos jusu audi? ?!?siaip idomu ;)

Siuo metu neziejau bet kiek ziuriu misriu i 10 telpu, trasoj kiek esu ziejas tai maziausiai buvo~7.5-8ltr/100 :)

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
Mieste 11-12 L. Uz miesto 8-9 L.  (+) patinka man paspausti :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
[/quote

nu joa kaip vaziuosi tiek pilsi,kazkada teko i vln su pilnu baku vos datempt :D

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
O jeigu grizti prie aktualios temos, del alyvos "varvejimo" tai man biski neaisku, jeigu grandines yra prieki, o tepalas varva pro galine puse, tai kur ten randasi ta tarpine metaline :D

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
mhm, man tai ten po galva,gale  ten kazkur hermetiko ivare ir pasibaige vargas garzinis paeme 50lt.:D

Neprisijungęs jonasl

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Desines galvos puses grangine prieki, kairios - gale. Del to ant ismetimo kolektoriaus varo tik is kairios puses ?!?

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
jo,desinej pusej grandine yra toj pusej variklio.o kaires puses kairej pusej,todel kaires puses nebvarva ant ismetimo kolektoriaus... :D
paskaicius kuro sanaudas tai manau dar toks varikliukas nelabai jis daug ir ryja to benzzolio :D (aa) ;)

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
jo,desinej pusej grandine yra toj pusej variklio.o kaires puses kairej pusej,todel kaires puses nebvarva ant ismetimo kolektoriaus... :D
paskaicius kuro sanaudas tai manau dar dzin toks varikliukas nelabai jis daug ir ryja to benzzolio :D (aa) ;)

Tai jo pas mane draugas su passatu vazineja 1.8 tai jam ir apie 10-11 isejna, tai as geriau jau su 2.4 tom paciom sanaudom.
Bet jej spausi tai ir valgys, pilsi kaip i baka su kiauru dugnu  :-]

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Mieste 11-12 L. Uz miesto 8-9 L.  (+) patinka man paspausti :D
Cia vadini psaudimu? :) Man nespaudziant 18ltr suvalgo  :[ jei paspaudziu tai rodykle tiesiog ant akiu krenta  :-{ Ir nesuprantu kame beda, tikrinau liambdas su voltmetru kaip ir geros, dariau dianostika(universalia BOSCH) jokiu klaidu neismete. jokiu kuro nutekejimu nepastebejau. Nesuprantu...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 08, 13:02:18 sukūrė PunTT »

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Cia vadini psaudimu? :) Man nespaudziant 18ltr suvalgo  :[ jei paspaudziu tai rodykle tiesiog ant akiu krenta  :-{ Ir nesuprantu kame beda, tikrinau liambdas su voltmetru kaip ir geros, dariau dianostika(universalia BOSCH) jokiu klaidu neismete. jokiu kuro nutekejimu nepastebejau. Nesuprantu...

normaliai yra tie 18ltr. jej paspaudi ;)

Neprisijungęs skorpiona5

• Žiūrėti profilį
Mieste 11-12 L. Uz miesto 8-9 L.  (+) patinka man paspausti :D
Cia vadini psaudimu? :) Man nespaudziant 18ltr suvalgo  :[ jei paspaudziu tai rodykle tiesiog ant akiu krenta  :-{ Ir nesuprantu kame beda, tikrinau liambdas su voltmetru kaip ir geros, dariau dianostika(universalia BOSCH) jokiu klaidu neismete. jokiu kuro nutekejimu nepastebejau. Nesuprantu...

Turiu omeny kuro sanaudas, bet patinka man paspausti, o kai paspaudi, tai i kuro sanaudas nebeziurek, nes ekonomikos cia nulis!  :-]

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
na nemanau,kad 18 ltr cia yra normalu 100 km 
nebent visais begiais dugna mini    ?!? (!?)

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
Cia ramiai vaziuojant 18ltr 100km  :E

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Cia ramiai vaziuojant 18ltr 100km  :E

:O tai jau rimtaj kazkas negerai. Diagnostika daryk, parodys kas kur negerai, nes kazkaip negerai, kaip liamda zondas?

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
Dariau su universalia BOSCH iranga(su vag-com dabar neturiu galimybes pasidaryt) jokiu klaidu nemeta. Tikrinau liambdas su voltmetru, viskas tvarkoj(atitinka skaiciukai kaip cia aprasyta yra). Gal galima paciam patikrinti srauto matuokle kaip nors? Ar tik su diagnostine iranga?

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
Dariau su universalia BOSCH iranga(su vag-com dabar neturiu galimybes pasidaryt) jokiu klaidu nemeta. Tikrinau liambdas su voltmetru, viskas tvarkoj(atitinka skaiciukai kaip cia aprasyta yra). Gal galima paciam patikrinti srauto matuokle kaip nors? Ar tik su diagnostine iranga?

Net nzn as asmeniskai, pabandyk audiworld.com, ten daug info buna

Neprisijungęs walde001

• Žiūrėti profilį
paciam kaip paciam ;)bet mano manymu galbut turi buti lemdazondai pareja..bet tada turetu rodyti c0 didesni   (v)