Citata iš: tasgin 2008 Sausio 21, 15:25:43 Kalbi teisingai – reikia keisti ir nelaukti, bet: kažkada važinejau su Žigonu 2105, ten gerai žinojau, kad stumokliai turi išfrezuotas įdubas ir ramiai važinejau kol nutruko dirzas. Daug nerizikavau, nes nuo namu važinedavau 20 km spinduliu, tai partraukti namo ir pasikeisti dirželi, sureguoliuoti fazes nebuvo sunku. Mano klausimas buvo ŽINOVAMS: ar a4 benzinas 1,6 nutrukus paskirstymo diržui bus sulankstyti vožtuvai? Ar kas buvote galvutę nuėmę kokia nors proga ir matėte stūmoklių plokštumas? Mano aparatas nuvažiaves 80 tūkst. km, pagal audi gamintoju rekomendacijas diržas normaliai eksploatuojant laiko 120 tukst., todėl prieš skubėdamas keisti noriu žinoti ar verta taip skubėti. Visiems labai dėkingas už jusu nuomonę iš anksto kiek pamenu zigonas turejo grandine,o ne dirza:))))
Kalbi teisingai – reikia keisti ir nelaukti, bet: kažkada važinejau su Žigonu 2105, ten gerai žinojau, kad stumokliai turi išfrezuotas įdubas ir ramiai važinejau kol nutruko dirzas. Daug nerizikavau, nes nuo namu važinedavau 20 km spinduliu, tai partraukti namo ir pasikeisti dirželi, sureguoliuoti fazes nebuvo sunku. Mano klausimas buvo ŽINOVAMS: ar a4 benzinas 1,6 nutrukus paskirstymo diržui bus sulankstyti vožtuvai? Ar kas buvote galvutę nuėmę kokia nors proga ir matėte stūmoklių plokštumas? Mano aparatas nuvažiaves 80 tūkst. km, pagal audi gamintoju rekomendacijas diržas normaliai eksploatuojant laiko 120 tukst., todėl prieš skubėdamas keisti noriu žinoti ar verta taip skubėti. Visiems labai dėkingas už jusu nuomonę iš anksto
Pradėjo saruniukstis Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo saurisas Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo Andddrius Audi C6