Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 1.8T dirba kaip dyzelis  (Skaityta 10093 kartus)

Neprisijungęs jetas

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 1.8T dirba kaip dyzelis
« Atsakymas #25: 2010 Rugsėjo 27, 19:49:21 »
man "Omentos" motoristas dave 100% proc kad cia itempejas sudiles, dar nenuemes variklio dangelio. Betkokiu atveju pats nieko neardysiu, nebeturiu nei salygu nei laiko, tad varysiu i "Autojuta" tik dalis galvoju ship'intis is ebay. Bet tada "Autojuta" nebesuteikia garantijos. Beje "Omentoj" uzsakinejant itempeja is "Autopaslaugos" koda minejo su raide pabaigoj, t.y. kiek suprantu Vika koda, ryt dar jiem pasiskambinsiu, ir paprasysiu kad pasakytu tikslu detales koda, jie jau zino ten mane, nes jau treciai audelkai dalis is ju imu :D

Pagal kaina originalus turejo buti: 058109088K

Pas mane AVJ ir atseit eina sitas 058109088E beje, nuo ko jis sugenda? Ar tik ne nuo mazo tepalo slegio?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 27, 20:03:34 sukūrė jetas »

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Rugsėjo 27, 20:16:11 »
man "Omentos" motoristas dave 100% proc kad cia itempejas sudiles, dar nenuemes variklio dangelio. Betkokiu atveju pats nieko neardysiu, nebeturiu nei salygu nei laiko, tad varysiu i "Autojuta" tik dalis galvoju ship'intis is ebay. Bet tada "Autojuta" nebesuteikia garantijos. Beje "Omentoj" uzsakinejant itempeja is "Autopaslaugos" koda minejo su raide pabaigoj, t.y. kiek suprantu Vika koda, ryt dar jiem pasiskambinsiu, ir paprasysiu kad pasakytu tikslu detales koda, jie jau zino ten mane, nes jau treciai audelkai dalis is ju imu :D

Pas mane AVJ ir atseit eina sitas 058109088E beje, nuo ko jis sugenda? Ar tik ne nuo mazo tepalo slegio?

Cia to pacio itempejo senas kodas, naujas su K pabaigoje. Tepalo slegis cia susijes, del per mazo slegio blogai itempia grandine ko pasekoje veleneliai ja istampo  :V

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Rugsėjo 27, 20:28:31 »

Cia to pacio itempejo senas kodas, naujas su K pabaigoje. Tepalo slegis cia susijes, del per mazo slegio blogai itempia grandine ko pasekoje veleneliai ja istampo  :V
Sprendimas keisti ir tepalo pompa, ar dar kazka? Beje, nukrites slegis turi dar kazkam itakos? O ar gali itempejas tiesiog susidieveti, nepriklausomai nuo tepalo slegio?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Rugsėjo 27, 22:22:24 »

Sprendimas keisti ir tepalo pompa, ar dar kazka? Beje, nukrites slegis turi dar kazkam itakos? O ar gali itempejas tiesiog susidieveti, nepriklausomai nuo tepalo slegio?

Na reikia pradzioje patikrinti ar slegis tikrai mazas, butinai ant karsto variklio. Nukrites slegis turi itakos ir turbinai. Kiek teko skaityti normaliai eksploatuojant itempejai praktiskai amzini, kaip taisykle grandines dazniau keiciamos. Mano atveju itempejas buvo minimaliai susidevejes, greiciausiai butu uzteke tik grandine pakeisti (pries tai butent buvo problemos su tepalo slegiu).

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Rugsėjo 27, 23:15:29 »

Kaip minejau itempejas minimaliai devisi:

O cia pasekmes per laisvos grandines:

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Rugsėjo 27, 23:32:51 »
O su tepalo slegiu darei ka nors? Ar taip ir palikai? Pagal dangtelio nudievejima, matau nemazai su sia problema pravazevai.. Karterio nuo metalo drozliu nevalei?

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Rugsėjo 27, 23:34:01 »
bunant sveikai grandinei, ar imanoma pajudint su pirstais grandine?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Rugsėjo 28, 00:45:14 »
O su tepalo slegiu darei ka nors? Ar taip ir palikai? Pagal dangtelio nudievejima, matau nemazai su sia problema pravazevai.. Karterio nuo metalo drozliu nevalei?

Nuotraukos ne mano variklio  ff Del slegio keiciau tepalo siurbli  (+)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Rugsėjo 28, 20:03:51 »

Fak..   :V Ir kiek to orientacine kaina?  :/

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Rugsėjo 28, 22:58:39 »

Fak..   :V Ir kiek to orientacine kaina?  :/
Siurblis not original apie 150 + kazkiek uz darba  ;)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Rugsėjo 29, 10:20:48 »
fuuu, aciu dievui bent tas tik viena nuli turi  ff :-] Tai ka, laukiam algos!  :-]

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Rugsėjo 30, 10:43:50 »
O dabar man toks klausimas pasistojo.. Ar yra kam is cia esanciu ar aplamai kas is praktikos susidures, kad siem varikliam uztektu tik tepalo pompa ir grandine pakeisti, o itempeja palikti? Beje, sitas motoras toks pat kaip ir passate b5 ir b5.5?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Rugsėjo 30, 11:31:35 »
gali nebutinai buti sliauziklis itempejo pagedes, gali ir redukcinis voztuvas strigti itempejo arba spyruokle luzus

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Spalio 01, 17:42:59 »
gali nebutinai buti sliauziklis itempejo pagedes, gali ir redukcinis voztuvas strigti itempejo arba spyruokle luzus

O kaip atskirti veikianti nuo sugedusio? Turiu minti sutaupyti tukstantuka ir pirkti jau naudota is ardomu agregatu.

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Spalio 02, 21:18:09 »
Tai ar teko kam su devetu itempeju susidurti? :V

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Spalio 11, 23:12:35 »
na neesu matęs kad šiems varikliams dustų tempėjai... susidūręs nemažai. dažniausiai grandinės, arba tepalo siurbliai... savajai jau du siurblius pakeičiau  ;) :D

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Lapkričio 08, 12:07:12 »
Taigi, ledai pajudejo ir pagaliau pradejau tvarkyti savaja Audi. Menesi buvo nekurta, tad nusedo akumuliatorius, i servisa teko tempti. Nutempus ikrove akum. ir padare diagnostika, dariau nes matoras dar ir purtytis buvo pradejes, ten pakeite viena babina ir visas zvakes. Diagnostikos metu rado sias klaidas:

Servise po darbu jiems nepatiko garsas is duslintuvo uzkelus apsukas iki 4k ir staigiai jas atleidus. Tada pasiemiau pravaziuot, truputi spustelejau ir prietaisu skydelio ekranely uzsidege tepalo piltuvelis ir pradejo pypset, iskart gryzau i "Dagas" kur ir buvo daryta dieagnostika, uzgesinus ir vel uzkurus piltuvelio jau neberode. Padare pakartotinai diagnostika ir rado sias klaidas:
Kita diena nuvazevau i Kauno Audi centra, variklio apziurai, del grandines barskejimo. Is cekio matyt kad vel padare diagnostika ir pamatavo tepalo slegi. Atvykus pasiimti auto pateike isvadas, del per mazo tepalo slegio.
Isvados: Tepalo slegis laisvomis apsukomis- GERAS

Tepalo slegis ties 2000 apsuku- GERAS

Tepalo slegis ties 3500 apsuku- PER MAZAS

nuotraukos darytos Kauno Audi centre.
Priemejas patare visu pirma nusiimti karteri ir patikrinti tepalo alsuokli, sako siems matorams daznai uzsikisa jie, ypac po tepalo keitimo, ir tai gali buti pagrindine grandines barskejimo priezastis. Priemejas pasiule kreiptis i kita servisa, nes pas juos vien karterio nuemimas ir uzdejimas kainuoja 400lt.. Pravazevau turbut visus Kauno servisus kuriuos zinojau, aplengdamas tik kelis prastos reputacijos, ir papasakojus beda ir jos galima sprendima, nei vienas nenori uzsiimti karterio nuemimu, ir iskart siulo keist itempeja.. Sako karterio nuimineti neuzsiimsim, bet itempeja pakeisti galim.. Net siutas pradeda imt.
TAIGI KLAUSIMAS!
1) Gal galit parekomenduoti tikrai gera matorista, o dar geriau, servisa, kuris specializuotusi bendzininiu varikliu remontu Kaune?
2) Ir gal kam jau yra teke susidurti su tuo uzsikisusiu alsuokliu karteryje?

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Lapkričio 08, 12:16:43 »
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,20.0.html
Šioje temoje pasižiūrėk,gal ką rasi. 

Neprisijungęs ku2002lt

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Lapkričio 08, 17:11:37 »
susirask sitoj pacioj skiltyje apie savo beda, man buvo panasiai...

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Lapkričio 08, 17:23:08 »
susirask sitoj pacioj skiltyje apie savo beda, man buvo panasiai...

Skaiciau apie tavo beda, bet taip nepapasakojai kuom baiges :)

Neprisijungęs ku2002lt

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Lapkričio 08, 17:28:57 »
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,107260.0.html
tikiuos veiks sita nuoroda, cia is "hidrosmugis" temos, pati apacia