Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 1.8T dirba kaip dyzelis  (Skaityta 10104 kartus)

Neprisijungęs jetas

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
A4 B6 1.8T dirba kaip dyzelis
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 23, 22:28:15 »
Sveiki, panasios temos neradau tai skelbiu.. Gal yra kam teke susidurti su panasia "beda"- jei tai beda.. 2001 A4 B6 1.8T 110kw uzsilusi dirba kaip dyzeline. Fiziniu variklio darbu, trauka, ar kokiu kitu veikimu skustis negaliu, dumo nemeta, tik tas garsas.. Kol salta dirba kaip bendzas, kai uzsyla, tai motoro garsas i 1.9 panasus.. Ideju?

Neprisijungęs sauliusc4

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 1.8T dirba kaip dyzelis
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 23, 22:39:16 »
Sveiki, panasios temos neradau tai skelbiu.. Gal yra kam teke susidurti su panasia "beda"- jei tai beda.. 2001 A4 B6 1.8T 110kw uzsilusi dirba kaip dyzeline. Fiziniu variklio darbu, trauka, ar kokiu kitu veikimu skustis negaliu, dumo nemeta, tik tas garsas.. Kol salta dirba kaip bendzas, kai uzsyla, tai motoro garsas i 1.9 panasus.. Ideju?
kaip tepalai senei keisti ? ir kokie?

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 23, 22:52:09 »
Tepalai pries savaite keisti, supilti Castrol OW-30 berods marke taip vadinasi, zodziu tokie kokius rekomenduoja..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 23, 23:00:25 sukūrė jetas »

Neprisijungęs sauliusc4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 23, 23:03:54 »
Tepalai pries savaite keisti, supilti Castrol OW-30 berods marke taip vadinasi, zodziu tokie kokius rekomenduoja..

pagal auto data tavo varikliui priklauso
Engine oil grade - cold climate   SAE   5W/30
Engine oil grade - moderate climate   SAE   10W/40    
Engine oil grade - hot climate   SAE   20W/50

kada tas prasidejo kalenimas prasidejo? kai tepalus pasikeitei?

Neprisijungęs Tommy Cairano

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 23, 23:06:27 »
tikrink veleneliu grandine, pas mania tas pats buvo jinai issitempus ir dirbdavo kaip tu sakai 1,9 dyzelis, pakeitus grandine dirbo normalei :)
dar gali buti sugedes pats itempejas grandines tos, neitempia juos.

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 23, 23:17:12 »
Seniau tiek Kauno Audi centre tiek Kemi servise buvo pilami butent sie tepalai.. Siaip garsas buvo jau ir seniau. Siaip sunku nupasakot garsa, bet pameginsiu.. Matorui uzsilus tas garsas gazuojant kartu su apsukom nedideja, t.y. nesigirdi to tokio kalimo kartu su apsukom, davus gazo garsas svarus, triuksmas geriausiai girdimas ties laisvom apsukom ir jis nera tylus. Is sono atrodo lyg dirbtu 1.9tdi.. Kazkodel turiu itarima kazka susijus su klima. Tiek ijungta klima, tiek isjungta- garsas toks pat. Bet, turiu tokia nuojauta, tik ar ji gali but teisinga? :)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 23, 23:24:34 »
tikrink veleneliu grandine, pas mania tas pats buvo jinai issitempus ir dirbdavo kaip tu sakai 1,9 dyzelis, pakeitus grandine dirbo normalei :)
Jei kalbi apie paskirstymo veleneli, tai pas mane stovi dirzelis.. Beje, nemtau logikos tame, nes del itempimo turetu tiek salta, tiek silta dirbti vienodai, o pas mane tik uzsilusi dirba taip..

Neprisijungęs sauliusc4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 23, 23:27:43 »
Seniau tiek Kauno Audi centre tiek Kemi servise buvo pilami butent sie tepalai.. Siaip garsas buvo jau ir seniau. Siaip sunku nupasakot garsa, bet pameginsiu.. Matorui uzsilus tas garsas gazuojant kartu su apsukom nedideja, t.y. nesigirdi to tokio kalimo kartu su apsukom, davus gazo garsas svarus, triuksmas geriausiai girdimas ties laisvom apsukom ir jis nera tylus. Is sono atrodo lyg dirbtu 1.9tdi.. Kazkodel turiu itarima kazka susijus su klima. Tiek ijungta klima, tiek isjungta- garsas toks pat. Bet, turiu tokia nuojauta, tik ar ji gali but teisinga? :)

Pritariu Tommy Cairano varijantui gali buti itempejas ar grandine  jai butu is klimos tai ijungus ir isjungus garsas turetu skirtis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugsėjo 23, 23:28:03 »
na nzn kaip naujoje A4 bet pas mania buvo grandine. man pakeite ta grandine itempe, vazes atstate ir dirbo normalei. nebuvo to dyzelinio garso.
pas mania tas pats buvo kai salta dirbo norm. kai isyla pradedavo dirbti kaip dyzelis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugsėjo 23, 23:30:28 »
o prie ko cia klima kalta? jei itari klima nujimk dirza nuo kompresoriaus klimos paziuriek kada kaip dirbs :)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugsėjo 23, 23:35:30 »

Pritariu Tommy Cairano varijantui gali buti itempejas ar grandine  jai butu is klimos tai ijungus ir isjungus garsas turetu skirtis

Na matai, turiu toki itarima, nes AC kompresorius kiek isivaizduoju turetu suktis pastoviai, nepriklausomai nuo to, ijungta ar neijungta, o kodel tai pasireiskia uzsilus, jau negaliu pasakyti, nesu mechanikas, todel cia ir rasau :) be to, kai salta masina, vos uzskurus apie 30-50 sec buna labai panasus garsas, ir tada staigiai iskart dingsta..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugsėjo 23, 23:41:42 »
na dar pas draugeli buvo su klimos kompresiorium problema, jisai nzn kaip net pasakyti kaleno stukseno kaskoks bildejimas buvo, gal ir pas tave tas pats, bet tu sakai kad dirba kaip dyzelis tai nepanasu i klima tada. na bet kurio atveju pradek nuo klimos tada jei itarima turi :)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugsėjo 23, 23:52:19 »
o jei atmetus klimos varianta, belieka tik velenelio dirzo itempejai? ta prasme, nieko rimto ir kritinio, del ko reiketu staigiai statyti i garaza ir uzkloti patalais, kad liga neprogresuotu?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugsėjo 24, 00:11:57 »
manau kad reiktu uzkloti patalais, nes jei grandine, na kaip teigi tu pas tave dirzas, bet man visvien atrodo kad gradine stovi nes jinai matosi tiktai kai nujemi variklio dankteli. jei jinai issitempus fazes bus is vietu isejusios, voztuvai ne taip dirba kaip turi dirbti, negerai su tokia masina vazineti. as iskart kai tik prasidejo tokia nesamone su varikliu variau i servisa ja :) manau ir tu turetum nuvaryti kad tau paziuretu :)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugsėjo 24, 09:15:05 »
Jei kalbi apie paskirstymo veleneli, tai pas mane stovi dirzelis.. Beje, nemtau logikos tame, nes del itempimo turetu tiek salta, tiek silta dirbti vienodai, o pas mane tik uzsilusi dirba taip..

Koks dar dirzas. Kalba eina apie grandine tarp veleneliu variklio galvoje, o ne apie paskirstymo dirza. Ten stovi metaline grandine ir itempejas reguliojantis jos itempima.

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugsėjo 24, 10:22:46 »
Remontas brangus?  :O :/

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugsėjo 24, 18:35:36 »
Diagnoze: grandines itempejas. Detaliu kaina: Itempejas ~1500, grandine ~100, Darbas ~400..  :-{ Idomu, kad "Autojuta" pasiule geresnias kainas, nei "Omenta"..

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugsėjo 24, 18:38:09 »
Diagnoze: grandines itempejas. Detaliu kaina: Itempejas ~1500, grandine ~100, Darbas ~400..  :-{ Idomu, kad "Autojuta" pasiule geresnias kainas, nei "Omenta"..

Na cia panasu itempejo kaina is kosmoso  (!?)

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugsėjo 24, 18:51:02 »
Pas mane su kazkokiu fakin' davikliu, be jo kaina butu kurkas mazesne, bet nesideda be to supis.. daviklio.

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugsėjo 24, 19:19:10 »
Pas mane su kazkokiu fakin' davikliu, be jo kaina butu kurkas mazesne, bet nesideda be to supis.. daviklio.

Tada taip, kaina panasi i teisybe. As keiciau itempeja ir grandine, bet pas mane tas paprastas  ff

Lygtais yra pigesni analogai tam su davikliu, kaina apie 200 EU  :V

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugsėjo 24, 19:33:55 »
Pats savo rankom keitei ar i servisa varei? Jei taip, kiek darbas kainavo ir kiek laiko truko? Kas dar keitesi?

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugsėjo 24, 20:22:08 »

Tada taip, kaina panasi i teisybe. As keiciau itempeja ir grandine, bet pas mane tas paprastas  ff

Kaip manai, cia pakaitalas ar orginalas? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140417214089&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2&category=33625

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Rugsėjo 24, 21:41:42 »

Kaip manai, cia pakaitalas ar orginalas? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140417214089&viewitem=&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2&category=33625
Sakyciau per pigu originalui, as matau yra kazkoks Vika kodas 10131214A ir Jp Group kodas 109088017.

Keiciau servise, apie 200 lt kainavo, siaip maciau yra internete aprasai kaip paciam pasikeisti. Dar kartu dejau nauja tarpive voztuvu dangtelio.

Mano atveju itempejas nebuvo susidevejes, greiciausiai butu uzteke tik grandine pakeisti. Galbut tavo atveju irgi galima butu pradeti nuo grandines  :V

Neprisijungęs jetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Rugsėjo 24, 23:43:27 »
man "Omentos" motoristas dave 100% proc kad cia itempejas sudiles, dar nenuemes variklio dangelio. Betkokiu atveju pats nieko neardysiu, nebeturiu nei salygu nei laiko, tad varysiu i "Autojuta" tik dalis galvoju ship'intis is ebay. Bet tada "Autojuta" nebesuteikia garantijos. Beje "Omentoj" uzsakinejant itempeja is "Autopaslaugos" koda minejo su raide pabaigoj, t.y. kiek suprantu Vika koda, ryt dar jiem pasiskambinsiu, ir paprasysiu kad pasakytu tikslu detales koda, jie jau zino ten mane, nes jau treciai audelkai dalis is ju imu :D

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Rugsėjo 25, 07:57:17 »
man "Omentos" motoristas dave 100% proc kad cia itempejas sudiles, dar nenuemes variklio dangelio. Betkokiu atveju pats nieko neardysiu, nebeturiu nei salygu nei laiko, tad varysiu i "Autojuta" tik dalis galvoju ship'intis is ebay. Bet tada "Autojuta" nebesuteikia garantijos. Beje "Omentoj" uzsakinejant itempeja is "Autopaslaugos" koda minejo su raide pabaigoj, t.y. kiek suprantu Vika koda, ryt dar jiem pasiskambinsiu, ir paprasysiu kad pasakytu tikslu detales koda, jie jau zino ten mane, nes jau treciai audelkai dalis is ju imu :D

Pagal kaina originalus turejo buti: 058109088K