man "Omentos" motoristas dave 100% proc kad cia itempejas sudiles, dar nenuemes variklio dangelio. Betkokiu atveju pats nieko neardysiu, nebeturiu nei salygu nei laiko, tad varysiu i "Autojuta" tik dalis galvoju ship'intis is ebay. Bet tada "Autojuta" nebesuteikia garantijos. Beje "Omentoj" uzsakinejant itempeja is "Autopaslaugos" koda minejo su raide pabaigoj, t.y. kiek suprantu Vika koda, ryt dar jiem pasiskambinsiu, ir paprasysiu kad pasakytu tikslu detales koda, jie jau zino ten mane, nes jau treciai audelkai dalis is ju imu
Pagal kaina originalus turejo buti: 058109088K
Pas mane AVJ ir atseit eina sitas 058109088E beje, nuo ko jis sugenda? Ar tik ne nuo mazo tepalo slegio?
Cia to pacio itempejo senas kodas, naujas su K pabaigoje. Tepalo slegis cia susijes, del per mazo slegio blogai itempia grandine ko pasekoje veleneliai ja istampo
Sprendimas keisti ir tepalo pompa, ar dar kazka? Beje, nukrites slegis turi dar kazkam itakos? O ar gali itempejas tiesiog susidieveti, nepriklausomai nuo tepalo slegio?
Na reikia pradzioje patikrinti ar slegis tikrai mazas, butinai ant karsto variklio. Nukrites slegis turi itakos ir turbinai. Kiek teko skaityti normaliai eksploatuojant itempejai praktiskai amzini, kaip taisykle grandines dazniau keiciamos. Mano atveju itempejas buvo minimaliai susidevejes, greiciausiai butu uzteke tik grandine pakeisti (pries tai butent buvo problemos su tepalo slegiu).