Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1996 m. 1.8 neturbinine, variklis kala  (Skaityta 2005 kartus)

Neprisijungęs Laarikee

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
A4 1996 m. 1.8 neturbinine, variklis kala
« Topic Start: 2011 Rugsėjo 08, 09:35:30 »
Sveiki,

nupirkau vakar masinyte...apziurint viskas gerai buvo...ledine...gryztame (kokius 50 km autostrada) - kalti variklis pradejo...kas tai galetu buti? Melyno dumo lyg nemeta, traukia, kuriasi gerai, apsukas laiko...tepalai sake kad tikrai keisti... Sake gali butu problemos su vairo stiprintuvo guoliu...ar taip gali buti? Jei taip, tai kiek tas dziaugasmas gali kainuoti??
Atsiprasau jei jau panasi tema buvo, bet kiek bandziau ieskoti - neradau.
aciu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei pardavejas sake kad variklis geras, tai gali grysti pas ji, grazinti masina ir atsiimti pinigus.
Jei pardavejas to nedarys, gali kreiptis i teisma ir ji ipareigos tai padaryti, tik grazintina teismo suma bus ta - kiek nurodete pirkimo/pardavimo sutartyje. Jei ne pilna suma - patys kalti busite.

Kainuoti gali kita varikli + darbas, kainos visur skirtingos, kaip ir kokybe ne vienoda.
Remonto samatas galima zinoti tiksliai zinant kas sugedo/sudilo/suluzo... Taip atsakyti aklai negalima.

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
Bet apskritai del vairo stiprintuvo kazkokiu problemu gali garsai girdetis kazkur prie variklio?
Ir gali buti kad kala tik kai siltas variklis, nes saltas neleido tokiu garsu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 08, 09:51:09 sukūrė Laarikee »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal geriau su ja niekur nevaziuokite ir lai bet siek tiek daugiau praktines patirties turintis zmogus paklauso kas kala.
Vairo stiprintuvo siurblys yra prie variklio prisuktas ir ji suka tas pats variklio dirzas. Taip kad atidarius kapota manau girdesite ar butent jis skleidzia garsus.

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
Vairo stiprintuvo siurblys dazniausiai uzia o nekala, reik kad kas apziuretu masina ir nustatytu, nes per foruma nebent kaspirowskis gali atrast gedima ir dar ji pasalint :)

sent from my phone, when i'am not at home...

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
Kokie dar simptomai, kompensatoriai barska?Tepalo slegio lempute uzsidega? Jei tik kala tai greiciausiai indeklai.

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
Nia niekas papildomai nedega. Buvau vakar pas meistrus, sake tikrai ne variklis o kazkas is smulkmeneliu, vaziuot galiu :)  sake atvaryk savaitgali - pataisys :)
Tai vakar jau patenkinta issiblizginau masinyte :)

Neprisijungęs cgc

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Gal kondiske ? pas mane kondiske kala, bet jau kala gana ilgia ir nenusibaige :D

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
O man tai pasirodo pardavejas apgavikas..ne veltui toks snukelis suktas buvo...abet draugas sake kad tipo normaliai sneka....buc pati nuopradziu pamaciusi pardaveja - buc atsisveikinusi iskart :D pasirodo vandens pompa pasibaigus...guoliuku suduku kruva...tai dar pitsota paplojau ir sake lyg visa kita normaliai :) oj tos audines kainuoja detales :) o gal zinot kas kiek pagrindinis dirzas sitai kainuoja ?:DD

Neprisijungęs cgc

• Žiūrėti profilį
pagrindini dirzo detales pakeist ir kainuoja apie 500lt (su vandens pompa)+darbas, bet tai jei jau keite vandens pompa galejo ir dirzus pakeist, butu tas pats ardymas. Nes siaip tai paprastai keiciant dirzus keiciama ir vandens pompa.

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
tai vat kad tas moliugas, kuris turejo masinyte pries mane, pakeite tik dirzus o pompa keist neapsikrove galvos...fui nemegstu tokiu :) pas mane visos buvusios masinytes buvo saugomos, mylimos ir laiku viskas keiciama :)
va ir jei kam idomu pardavinesiu gerus ratlankiu Borbet 17kinius :) jei kam reiks - rasykit :) veliau gal fotke idesiu :) man truputuka per brangu padangytes jiems pirkt :)

Neprisijungęs cgc

• Žiūrėti profilį
Taip jau yra, kad kai perki masina is lietuvio, tai jei sako, pakeisti dirzai, reikia suprast kad pakeisti dirzai, ir nieko daugiau, tempikai, pompa palikta sena. jei sako jog sutvarkiau vaziuokle, reiskia, jog padare ant snargliu, kad laikinai taip akivaizdziai nebarsketu, ir pan. Ypac jei pardavejas is kategorijos "remontuoju pats".
Nors ir siaip sios audi patvarumu nepasizymi, taciau pasizymi brangiu remontu :D Ypac man persedus nuo hondos tai audi patvarumas "truputi" sokiravo.

Neprisijungęs Laarikee

• Žiūrėti profilį
va va o as kaip tik rinkausi tarp Honda Accord kokiu 1996-1999 metu ir audines....Tai audine paemiau vien del to, kad tokiu metu jos maziau supuvusios buna :) o viena saviske jau pardaviau todel, kad lb put pradejo :(((

Neprisijungęs laapiuks

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
man irgi tokia pati bedele pasitaike :D tik tiek kad pas mane 1.8t irgi nusipirkau viskas gerai parvazevau koki 200km irgi pradejo kalenti atrodo kad vairo stiprintuvo pompa bet ka suprasi gi per metala persiduoda garsas :D tai gal ir pas mane tokia beda :D reiks pasiziuret :D