Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.8t purtosi ir netraukia nei ant benzino nei ant duju  (Skaityta 5383 kartus)

Neprisijungęs chemixer

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
zvakes BKUR 7 ET (NKG firma), o voztuveli tai patikrinsiu ryt. seniau man mesdavo klaida, del n75, tai laidelis buvo nutrukes prie fyskutes. bet galima ir output tests patikrinti pri to pacio. siaip tai raso, kad tarpelis turetu buti nuo 0.7 iki 0.9mm, na as is akies pasakyciau, kad pas mane jos virs milimetro tai tikrai.

Neprisijungęs TMC

• Įrašai: 472
    • Žiūrėti profilį
Nu bratka biski beleka susisukes esi:
va kur taviskes taikytinos:
http://www.ngk.com/results_fitment.asp?pid=BKUR7ET

cia gali paziuret kokiu tau is tikro reikia:
http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_commercial_search.php?type=SPARK%2520PLUGS&manufact=AUDI&model=A4%2520%2528--%253E2004%2529&engine=1.8

ten pagal savo variklio koda ziurek

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
pala, kad ten isvis triju kontaktu rodo, na as snd issukes paziuresiu, nes bagazineje dezute metesi, tai ir nurasiau koda nuo dezutes. issukes paziuresiu. patikrinau voztuveli benzino garu voztuveli, viskas ok, n75 irgi klaksi, vakuuma buvau vienoje vietoje nusimoves, ten prie to voztuviuko, tai vakuumas tikrai ok, nes traukia, kad net pirsta skauda.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
Ok, paziurek tiksliai kokios. Esme tame kad turbavykai zymiai jautriau reaguojua i problemas su zvakem
pas mane pati, kai nusipirkau buvo susuktos triju kontaktu, susukus tokias kokios priklauso - platinines, situacija pagerejo

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
 po snd visu tikrinimu, situacija truputi pagerejo, nebesipurto taip stipriai, ant duju gal stipriau ir ant benzo traukti pradejo, na ne taip labai, bet jau zigulius lenkiu :D, katik pakeiciau zvake, tai nepasikeite neikas, kaip ir buvo su sena. vis dar misfire 1 cilindras. zvakes ngk PFR6Q (made in japan :D). nebezinau jau kuri gala be judinti....  :-{ pati zvake sausa, galiukas nepadeges, siaip grazi atrodo.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
Panasumo yra kad tikrai su kontaktais kazkas :) nebandei supurkst kontaktu kaip sakiau? patikrink dar del sporto ar visos zvakes gerai prisuktos ir tt
nebezinau ir as ka bepatart is tikro...

o gal gali tiksliau nupasakot kas per trukciojimas
duodi gazo ir masina nenoriai greiteja pasitampydama?

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
priverzimus patikrinsiu, o laidu nesupurskiau dar, neturiu kuo. na o trukciojimas toks, kad spaudi gaza, o masina praktiskai nesibegeja ir trukcioja taip tankiai... na sunku pasakyti... nu isivaizduok, stovi kieme ir drebi ir salcio, tai drebejimas toks pats, tik masinos :D bet kartais uzeina ir neblogai traukti pradeda, toks ispudis kiekviena karta uzvedus vis kitaip...

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
Ant kokiu apsuku problematika atsiranda?

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
ant duju tai nuo pat pradziu, o ant benzino nuo kokiu 2500 pradeda tampytis....

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
atnaujinsiu tema :D na zodziu esme neaiski dar vis, bet supurskus vusus laidus, bei pakeitus duju voztuveliu stumokliukus ir gumytes, viskas kaip ir neblogai. jeigu vel uzes, tada matuosim kompresija :D beje, su sventemis visus :D

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
visai pamirsau pamineti kad kartais ir per duju purkstuku pajungimo vietas kolike gali siurbt ora

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
na va, isisprende problemos. uzvakar vaziavau ir sustojau visai:D ziurejom ziurejom, nesikuria ir viskas, paskui patikrinom ir nera kibirksties. ICM pakeitem ir viskas susitvarke. o tas icm tikrinimo metodas, jokios naudos neduoda, nes pas mane visur po ~600kom rodo, o jis mires. zodziu patarsiu pasikeisti, jeigu esate tikri kad babinos ir zvakes geros, o kazkodel itartinai meta misfire, nes nemalonu vaziuoti ir sustoti staiga. :D

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
gera patirtis  (y)  :D reiskia teisingai uzsienio forumai sneka kad ICM dochlas jeigu missfire meta....
saunu kad beda issisprende :)

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
dar kiek kalbejau su meistrais, tai pataria mesti icm visai, ir nuoatw variklio deti babinas. va, linka dave, jeigu ka domintu http://www.audigeeks.com/forums/index.php?topic=3181.msg23670#msg23670 . nezinau kiek tiesos, bet sake, kad tos babinos netgi pigesnes uz aeb variklio.

Neprisijungęs TMC

• Žiūrėti profilį
Jo, sita jau seniau maciau :) kur cia tvarkei? siaip visai nieko ideja, neatrodo kad labai daug darbo butu
bet visgi reiktu suprast kur nagus kisi... turetu uzknist keitinet ICM kad tuo uzsiimt :)
is sroto dejai, ar nauja?

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
tai aisku, kad nauja, siaip tai kainos ivairios, neoriganalus 130, origanalus 270 :D o tvarkiau namie, tik tas kad meistrai ismatavo PIONNER autoservize, nes ten pazystamu buvo. nors siaip jau is anksto galvojau, kad reikia icm pirkti :D

Neprisijungęs Scanadal

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
sveiki. gal kam buvo taip, kad uzkurus ant salto variklio dreba ir purtosi masina ir mirksi check engine lempute apsukos sokineja truputi nuo 1 iki 1,1,  po kokiu 1-2 min viskas nurimsta. Neseniai isidejau dujas pries 2 savaites buvo viskas tvarkoje ir pries 2 dienas buvau nuvazeves i pas dujininkus pasitikrinti jie pajunge kompa ir paregulevo truputi apsukas, variklis 1,8t, pasijugiau kompa jokiu klaidu neranda.

Neprisijungęs STdemoniac

• Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
Ar tik nebus PVC valvas nuejas kainuojantis kelis litus ? Jis buna veikia, gali kuri kaika buti ok viska ir vel uzeit trukciojimas... as netikejau pats kol nepasikeiciau, beto pas draugeli garaze guli pilna dezute senu pvc pakeistu, o modelis su turbo nera toks daznas
Isvada kad pvc dazna problema, mano tema susirask del 1.8t trukciojima, ren man rodos foto buvau idejas to pvc
sent from my phone, when i'am not at home...