Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.8 kuro siurblys-filtras, kas turetu buti keiciama?  (Skaityta 2073 kartus)

Neprisijungęs Insanity

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane audi A4 avant 96m stovi 1.8 V5 variklis, zodziu nuo pradziu, rytais pradejo sunkiai kurtis, dusti. pasilus viskas gerai, pasidariau diagnostika, visi dacikai veikia kaip turi but, diagnostikas patare pradziai pasikeisti kuro filtra. Viskas ok nulekiu i serviza sakau reik filtra pakeist, priemejas nusiuncia pas juodnugarius ir ten man pradeda aiskinti kad keiciant kuro filtra tuo paciu reikia ir siurbli pakeisti neva jie ten kazkokiu garantiju neduoda jei tik filtra keicia ale ten gali gamyklinis stovet ir gyvenime nekeistas zodziu va perki siurbli filtra ir keiciam. tai as taip ir nesupratau - ar tikrai norint kuro filtra pakeist reikia ir siurbli keisti del kazkokiu priezasciu??? gal kas pakomentuos tokia situacija? ir ar gali kas siurbliui nutik pakeitus nauja kuro filtra?  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 25, 11:23:53 sukūrė Insanity »

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo tiesiog nori pinigu nulupt.

Neprisijungęs Fux4s

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Tai jau tikrai kad nori pinigu nulupt. Patarciau i toki servisa negrizt. As va pats snd nusipirkau filtra, savaitgali pasikeisiu, ir keiciu ji pries kiekviena ziema, kad kure esantis kondensatas neuzsaltu filtre ir tikrai nieko blogo neivyko, o siurblio tikrai nekeisk. Gali liept tiem meistram issimiegoti ir ateit svieziom galvom i darba..

Neprisijungęs kostia

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
gali gali :D... smagiau dirbt pradės tas tavo siurblys ir variklis apkrovos neatlaikys :-] :-] :-] Juokauju (h) Siųsk tokius meistrus ir vardo neklausk.
Kas būtų, jei keičiant akinius tau ir akis lieptų pasikeist?

Neprisijungęs Insanity

• Žiūrėti profilį
Na as nesu afigenas auto zinovas nu bet ir man dar tiek daejo kad cia siurbli keist vapse ne i tema  Oo)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
negalejai supainiot ?, nes pvz jei keicam kuro siurbly, tada jau filtra butinai reik keist, nes siurblys pries pabaiga dazniausiai abrazyva pavaro :)
bet kad keiciant filtra reik siurbly keist tai netelpa i galva, nebent matavo slegi pries filtra ir mate kad slegio nera arba sroves per mazai ima ?

Neprisijungęs Insanity

• Žiūrėti profilį
nieka nematava juodnugariai na ir sumaisyt nelabai galejau nes pasake kad keitimas ~30lt ir filtras ~30 nemanau kad siurblys tokia kaina eina, zodziu aiskiai arba praktikantai ten kokie sulinde arba litu sukt sumaste  (!?)

Neprisijungęs Obilivion

• Įrašai: 346
    • Žiūrėti profilį
tokiem ubagam tik su siupele i kupra duot... dar buvau tokio bajerio negirdejas :D:D cia jau auksine mintis :D filtra keiti keisk ir siurbly :D tas siurblyes naujas kinas min 200 pinigu :D