Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 1.8 92kw kartais nesikuria  (Skaityta 3638 kartus)

Neprisijungęs nem0

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
a4 1.8 92kw kartais nesikuria
« Topic Start: 2010 Vasario 04, 11:01:15 »
sveiki,turiu tokia problema. kartais kai ilgiau pastovi masina is ryto bandau ja kurti ji nesikuria,saudo per duslintuva,pasukus starteri kokia minute kartais uzsikuria o kartais ir akumas nudusta,kai uzkuriu be problemu vazineju kokia savaite,diagnostika nieko nerado,pakeiciau zvakes,pakeiciau alsuokli is karterio nes buvo itrukes,niekas nepadeda,variklis 1.8,92kw,benzas,gal kam teko susidurti su tokia problema?

Neprisijungęs pasinagrinekim

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 kartais nesikuria
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 05, 11:07:08 »
reiktu realiai ziureti lembda zonda su kokiu osiloskopu gal kreiwe bloga piese

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 05, 11:18:36 »
jei saudo per duslintuva,tikryk ismetama misini  ;) per liesas,gal nemato temperaturos

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 05, 11:30:48 »
su VAG-COM irgi galima kreives pasiziuret

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 05, 11:33:52 »
nu jau... Zmogui ir taip blogai, o tu dar ji nuo kelio vedi...

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 05, 12:48:00 »
nu jau... Zmogui ir taip blogai, o tu dar ji nuo kelio vedi...
Pastaruoju metu cia daug pseudovedliu atsirado.I fanu kluba panaseja.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 05, 19:47:36 »
kazkaip minai man tu labai idomiai isireiskiai. tu kritikuoji pwz mane, o pats kazkodel nepatari zmogui. kodel? kitas dalykas manau ne wienas forumietis yra susidures su tokiu dalyku kai klaidos nemeta o lembda buna nusibaigusi.
be to del ko liesas kuro misinys? del lembdos manau pirma reiktu ziureti, jei klistu pataisykit... aisku zwakes galbut ir laidai pirma reiktu perziureti

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 06, 10:14:15 »
kazkaip minai man tu labai idomiai isireiskiai. tu kritikuoji pwz mane, o pats kazkodel nepatari zmogui. kodel? kitas dalykas manau ne wienas forumietis yra susidures su tokiu dalyku kai klaidos nemeta o lembda buna nusibaigusi.
be to del ko liesas kuro misinys? del lembdos manau pirma reiktu ziureti, jei klistu pataisykit... aisku zwakes galbut ir laidai pirma reiktu perziureti
Kaip galima metytis patarimais,nepaciupinejus?Kur tu istraukei,kad del zondo nesikuria,is kur zinai,kad liesas misinys?Kiek savo rankom pataisei masinu,kad gali dalintis patirtim?Buna standartiniai gedimai,del ju patariu,o siuo atveju gali buti bet kas.Tam yra diagnostikos ir meistrai.o is kavos tirsciu burti...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 06, 16:39:15 »
esu ne wiena masina paciupinejas, ir patikek ne karta buwo kad del lembdos

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 06, 16:56:38 »
Ai, nustok.Radai panaceja.

vytautas0166

• Svečias
« Atsakymas #10: 2010 Vasario 07, 13:57:27 »
Liamda veiks šaltam motorui??? Aišku,kad šaltam motorui mišinys bus riebesnis.Pradėkit nuo paprastesnių dalykų-žvakės,laidai,uždegimo ritės.Tai kodėl,jei diagnozuoji liamdos gedimą,neklausi žmogaus,kaip mašina dirba esant varikliui darbinėj temperatūroj? Turėtų dirbt blogai-pulsuot apsūkos,gest,imt per daug kuro-stipriai per daug.Su užvedimu,čia nieko bendro,juolab,kad kalbam apie šaltą motorą.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Vasario 07, 15:58:09 »
o tu bent isiwaizduoji ant kiek lemda yra jautri? ir patikek tai itakoje, bet as ir pats sakiau kad laidai zwakes.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Vasario 07, 16:02:38 »
cia tikrai ne lemda kaltas, nes zonda gali visai atjungt ir masina uzsives ir dirbs, o cia greiciausiai reiktu ziuret zvakes, babinas, komutatoriu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Vasario 07, 17:10:21 »
nu taip

vytautas0166

• Svečias
« Atsakymas #14: 2010 Vasario 07, 22:02:37 »
o tu bent isiwaizduoji ant kiek lemda yra jautri? ir patikek tai itakoje, bet as ir pats sakiau kad laidai zwakes.
Įsivaizduoju-paimk gyvą veikiančią liamdą,ir pasižiūrėk kokias kreives tau brėš tik užvedūs šaltą motorą.Teisingai kažkas pastebėjo-gali ją nafik atjungt-užsivesi.Gali atjunginėt jau dirbančiam,šiltam motorui-darbas pasikeis.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Vasario 07, 22:08:03 »
Įsivaizduoju-paimk gyvą veikiančią liamdą,ir pasižiūrėk kokias kreives tau brėš tik užvedūs šaltą motorą.Teisingai kažkas pastebėjo-gali ją nafik atjungt-užsivesi.Gali atjunginėt jau dirbančiam,šiltam motorui-darbas pasikeis.
Ant laisvu nepasikeis.Cia tema issemta;zondo fanas dejo i krumus.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 07, 22:48:38 »
Nu jau... Zmogus masinas ciupinejes, bet tekstai tai I pievas ir drasiai (nesupyk autoriau) bet zondas ne tik kad paskutinej vietoj butu, bet netgi visai nesusijes su neuzsivedimu.

Kiek laiko neuzsiveda, po kiek laiko uzsivda? Seip nepigiau diagnozuotis masinos bukle nei ieskot is lepmos gedimu ir metyti be reiko pinigus?

Neprisijungęs nem0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 08, 12:58:00 »
tai kad diagnostika dariau,ismete keleta klaidu bet meistras sake kad neesmines jos,buna kad savaite kokia kuriu be problemu,o ateinu koki ryta ir suku starteri pakol akumas nudusta :[,na nezinau bandysiu gal i koki audi centra nuvaziuot,gal jie zino kazka ko paprasti meistrai nezino

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 08, 15:40:00 »
pripazystu del zondo klydau.. nesigincysiu. atsiprasau

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 08, 17:52:24 »
minde o tu man tai idomus forume esi tam kad kritikuotum? aisku kritika irgi gerai tik taip gali matyti sawo klaidas, bet jei toks proto guzas dediesi tai ko plem pats nepatarei nk apart mane kritikawes? ar ir wel tilesi?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 08, 20:06:46 »
minde o tu man tai idomus forume esi tam kad kritikuotum? aisku kritika irgi gerai tik taip gali matyti sawo klaidas, bet jei toks proto guzas dediesi tai ko plem pats nepatarei nk apart mane kritikawes? ar ir wel tilesi?
Jei cia man,tai as ne minde ,o Minas.Kai nesamones girdziu,visada replikuoju.O masinas taisau rankomis,o visokie speliojimai nematant gedimo ,ne man.Todel siuo atveju as mano puses patarimu nebus,o tu pries ka sakydamas,galvok.Apie tavo zonda buvo daugiau atsiliepimu.

Neprisijungęs Audistas

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 09, 13:54:51 »
Man taip pat buvo kai benzino siurblys buvo i pabaiga. Dabar visai nesikuria  :D tai remonte stovi. Bet gal ce tik sutapimas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 09, 13:59:53 »
tai kad diagnostika dariau,ismete keleta klaidu bet meistras sake kad neesmines jos,buna kad savaite kokia kuriu be problemu,o ateinu koki ryta ir suku starteri pakol akumas nudusta :[,na nezinau bandysiu gal i koki audi centra nuvaziuot,gal jie zino kazka ko paprasti meistrai nezino
Vieniems kas atrodo nereiksminga, kitiems gali buti esminiai atsakymai... Tad tik parasius klaidas, galima kalbeti toliau. Visokiu meistru yra, visokiu ju pasitaiko... Negalime mes spresti nematant nieko apie kito isvadas.

rigis

• Svečias
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 27, 22:50:35 »
pas mane tas pats pakeiciau lemda sensoriu tik apsukos susinormalizavo nepakila iki 3000,po to lliepe pakeist temp sensoriu,pakeiciau bet vistiek salta uvedus nedirba,pasila bisky geriau,kas jei dar gali but?

Neprisijungęs nem0

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Kovo 10, 22:42:29 »
 :D radau beda,buvo vakumo slangute kiaura kur eina nuo gazo i ipurskima,dekui visiems uz patarimus